Image unavailable

Wallenberg Event

Kungsholmen runt

I början av maj varje år infaller Kungsholmen Runt. Denna tävling har växt från 300 till 5000 löpare på drygt 10 år och för varje år som går växer även antalet som vill springa med oss. Wallenberg Fastighetsförmedling har tre år i rad bjudit in sina kunder att delta i denna löpartävling. Sträckan är en mil runt Kungsholmen. Vill du vara med och springa med oss nästa gång? Mejla ditt intresse till: [email protected]

 

Värmdödagen

Under flera år har Värmdödagen arrangerats av Värmdö köpcentrum. Värmdödagen är ett event där vi på Wallenberg Fastighetsförmedling har en möjlighet att ge våra kunder det lilla extra och där vi kan svara på våra kunders frågor om bostadsmarknaden. På plats bjuds det på information om de lokala företagens verksamheter och produkter samt diverse olika uppträdanden. Det finns mat, tävlingar och aktiviteter för barnen. Välkomna till Värmdödagen och Wallenberg Fastighetsförmedling!

 

Mäklardagen på Högskolan i Gävle

I februari månad varje år infaller Mäklardagen på Högskolan i Gävle. Vi ser detta evenemang som en strålande möjlighet att få träffa studenter som utbildar sig till fastighetsmäklare (och för dem att träffa oss). Vi var med i år för första gången men laddar redan nu för att vara med 2015.

 

Kundhockey på Hovet

Under våren hade vi ett kundevent på Hovet. Vi bjöd in våra kunder till en fullspäckad eftermiddag/kväll där de fick vara med och titta på ett efterlängtat kvalderby mellan DIF och AIK. Innan det fick våra kunder chansen att glänsa på Hovets is tillsammans med kända hockeyspelare, vem har inte drömt om det?!

 

Har du något förslag på event som vi kan ha tillsammans med våra kunder eller vill du vara med på vårt nästa?