Image unavailable

Historia

Wallenberg fastighetsförmedling grundades i Oktober 2010 av Joakim Wallenberg, som efter flera år på några av Stockholms mäklarbyråer ville pröva sina egna vingar och starta upp ett eget varumärke. Joakim startade upp det första kontoret på Upplandsgatan 58 i Vasastan, Stockholm. Ett par månader senare startade Joakim tillsammans med Eva Rundqvist upp det andra kontoret beläget i Gustavsbergs hamn. I augusti 2013 öppnade Wallenberg upp sitt tredje kontor på Lilla Essingen, Kungsholmen.

Vår vision och sättet vi utmärker oss på är att vi står för något nytt och fräscht; kunskap, engagemang och erfarenhet kryddad med energi och entusiasm i ett och samma paket. Engagemang, kvalité och kunskap är tre viktiga ledord som vi tycker utgör moroten i ett framgångsrikt och lyckat samarbete för att tillsammans med kunden nå det bästa möjliga resultatet.

Fördelen med att välja en mindre mäklarbyrå som vi upplever det är en närmre kontakt till kund. Alla medarbetare på de tre kontoren är pålästa om de objekt vi har, vilket innebär att även om den ansvarige fastighetsmäklaren inte kan svara i telefon eller på annat sätt är tillgänglig finns det alltid någon kollega som kan svara på dina frågor. Det är helheten som vi tycker är viktig, att vi tillsammans från steg 1 gör allt för ett så lyckat samarbete som möjligt, samt att vi värdesätter att kunden ska känna sig trygg före, under och efter affären. Att vi ofta får rekommendationer och återkommande kunder borde spegla framgången av lyckade affärer och det är precis det vi alltid krigar för, att alltid nå det bästa resultatet för att du som kund ska bli mer än nöjd och återkomma till oss vid ett senare skede.