Image unavailable

Joakim Wallenberg

Joakim har varit verksam som mäklare sedan 2007. 2010 var året då han startade Wallenberg fastighetsförmedling som idag består av tre kontor i Vasastan, Kungsholmen och Gustavsberg. Joakim har god erfarenhet av både villa- och bostadsrättsförmedlingar och kan läsa marknaden precis lika bra som han är dålig på att se sina två favoritfotbollslag när de inte levererar. Han erkänner själv att han är en sjukt dålig förlorare men det ser han som en tillgång i mäklaryrket, och det märks i hans sätt att jobba – en andra plats är inte värd någonting. Även utanför jobbet gillar Jocke att tävla. Han utövar sporter som thaiboxning, löpning, gym, och vintertid blir det en hel del skidåkning. Fritiden, som är mycket begränsad, spenderar han gärna på sitt landställe några mil söder om Stockholm. En och annan tur ut på havet med sin lilla Nimbus är något han gärna skulle göra oftare, men tiden räcker tyvärr sällan till.

Som den entreprenör och det fullblodsproffs som Joakim är inser han givetvis också vikten av att vara både lyhörd och förtroendeingivande för kunden. Ambitionen är att kunna ta varje enskild bostadsaffär till nya dimensioner, och på så sätt få Stockholms nöjdaste kunder. Enligt Joakim är en bra fastighetsmäklare en person med utpräglad försäljningsteknik, öga för detaljer och flexibilitet, men viktigast är ett stort driv och passion för mäklaryrket.

Jag vet hur viktig din bostadsaffär är för dig som kund, därför sätter jag dig på piedestal och jobbar tills du är 110% nöjd. Vid den tidpunkten har vi sannolikt nått försäljningsrekord även i ditt område. Mina kunder återkommer ofta, jag tror på ett högt kundnöjdhetsindex, säger Joakim.

 

Mobil: 070-820 77 77
E-post: joakim@wallenbergfast.se