Övrigt, Fasad

Budgivning pågår!

Bostadsrätt - Lokal

Kyrkogårdsvägen 113
Enskede

1 895 000 kr utgångspris
2 rum och kök

1 924 kr / månad
Se budhistorik
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
Högsta bud 1 895 000 kr
; ;

Perfekt studiolägenhet – juridisk person och uthyrning ok!

Denna trevliga och smakfulla bostad besjälar ordet praktisk! Adressen ligger i gemytliga Enskede med gångavstånd till både Globen shopping och in till Söder samt två minuter till tunnelbanan. Runt knuten brer vackra Skogskyrkogården ut sig. Denna förening accepterar en juridisk person som köpare och det går bra att hyra ut bostaden, vilket gör lägenheten till den perfekta bostaden för exempelvis företaget och pendlaren!

Interiör
Lägenheten är nyligen helrenoverad (2017) och har en perfekt planlösning med smarta tillbehör i möblemanget – som dessutom ingår i köpet! Köket finns i mitten av bostaden med ljusinsläpp både från sovrummet och vardagsrummet. Här finns det arbetsytor, gott om förvaring i lådor och skåp och fullt utrustad maskinpark med vitvaror från Siemens. I vardagsrummet finns en matplats som fälls ut från ett vägghängt skåp med förvaring. Oerhört praktiskt att kunna fälla upp matbordet när det behövs mer plats i vardagsrummet, som annars är möblerat med en stor bäddsoffa, soffbord och teve.
Sovrummet ligger i andra änden av bostaden, möblerat med en säng på 1.20 meter som går att vika upp för extra förvaring. Ett fönster högt upp släpper in gott om ljus. Badrummet ligger intill sovrummet, helkaklat i en trivsam gråmelerad nyans, mörkare på väggarna och ljusare på golvet. Badrummet blir rymligt tack vare vikväggen i glas och i taket är spottarna infällda.

Med mera
Föreningen är välskött och har god ekonomi med ett stort plus att fastigheten är stambytt. Föreningen har en gemensam trädgård där det går att njuta om sommaren. Denna bostad kan en juridisk person köpa och den går även att hyra ut. Läget är perfekt, med bara 2 minuter till närmsta tunnelbana, promenadavstånd till både Globens shoppingområde samt över till Söder med Skanstull som första anhalt. För natur och rekreation finns det fina promenadstråk runt hörnet över Skogskyrkogården eller bort till Nackareservatet.


Rumsbeskrivning

Entré
Avhängningsmöjligheter. Klinkergolv.  

Kök
Gott om förvaring och arbetsyta. Vitvaror från Siemens i form av induktionshäll, kombinerad varmluftsugn/ micro, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Klinkergolv.  

Vardagsrum
Här finns god om plats för soffmöblemang och matsalsmöbel. Fönster och ljust golv. 

Badrum
Helkaklat på väggar samt uppvärmt klinkergolv. Rymligt badrum utrustat med dusch, tvättställ på kommod, spegelskåp och toalett. Infälld belysning i tak.

Sovrum 
Plats för säng, 1.20m med massa förvaring under. Ovan säng finns infälld belysning och fönster. 


Övrigt

Bredband via Bahnhof. Det är via ett kollektivavtal för alla lägenheter. Fiber 1000/1000 är indraget och är ett obligatoriskt tillägg om 149 kr/månad.

Finns cykelförråd och två parkeringar som går att hyra enligt kösystem. 

I källaren har föreningen förråd samt en tvättstuga med nya maskiner (tvättmaskin, torktumlare och torkskåp). 
På gården har föreningen en gemensam uteplats med grill och sittbänkar för sociala stunder.

Här bor ni med direkt närhet till tunnelbana (ca 150 meter), Skogskyrkogårdens grönområden, Nacka reservatet samtidigt som Södermalms nöjesutbud inom cykelavstånd. Nya Tele2-arenan finns inom promenadavstånd med flertalet restauranger, nöjesutbud samt nattklubb.

 

Dokument Planlösning Årsredovisning 2019 Stadgar Energideklaration Driftkostnader / månad El: 200 kr Fakta Golvyta:
30 kvm
Antal rum:
2
Våning:
1/2 tr ner
Lgh. nr. skv:
1003
Lgh. nr. brf:
5
Andelstal:
10.98200%
Avgift:
1 924 kr / månad Värme, Vatten
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lokal
Byggnadsår:
1936
Byggnadstyp:
Bostad
Driftkostnad:
200 kr / månad
Energiprestanda:
184 kWh/m2
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Självdrag
Komm. skatt:
29.82 %

Föreningen Namn:
Brf Stenhuggaren 12
Acc. jur. pers.:
Ja
Äkta förening:
Ja

Föreningsinformation

Föreningen består av fem bostadsrättslägenheter och en bostadsrättslokal samt hyreslokal/lager. 

Välskött förening med god ekonomi, bergvärme samt stambytt.
Brf Stenhuggaren nr 12 bildades 2013 och huset byggdes ursprungligen 1936. Föreningen består av 6 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Inga planerade avgiftshöjningar finns i dagsläget och inga planer på renoveringar för närvarande. Gemensam trädgård finns, man turas om enligt schema med gräsklippning och skottning. Föreningens mark upplåts med tomträtt (avtalet sträcker sig fram till  2026

Inga planerade avgiftsförändringar. Kontrollerat 2021-02-16

Utförda renoveringar
2017 Ny maskinpark tvättstuga
2013 Stammarna bytta 
2012 Installation av bergvärme
Dränering av grund


Planritningar

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid
1 895 000 kr Budgivare 1 2021-03-04 09:20