Övrigt, Inzoomad utsikt
Bostadsrätt - Lägenhet

Bryggvägen 14, Vån.5 av 6
Gröndal

3 995 000 kr fast pris!
2 rum och kök
52 kvm
2 929 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

2:a högt upp med stor härlig balkong!

Fast pris! 3.995.000 kronor! Inflyttning kan ske omgående!

Exklusivt boende med Mälaren ett stenkast bort. Underbart ljust och luftigt hem där materialvalen speglar ett tidlöst boende. Stor balkong med kvällssol med fin utsikt. Detta nybyggda område i Gröndal erbjuder närhet till lummig natur utanför, men ändå så nära till pulsen i City. I närområdet finns butiker, skolor, caféer och restauranger samt goda kommunikationer som tar dig vidare in eller ut från stan.

Inflytt 2018-05-25

Interiör
I den välplanerade hallen finns det plats för avhängning för ytterkläder. Vidare in möts du av en öppen planlösning till kök och vardagsrum. De stora fina fönsterna i den öppna planlösningen släpper in rikligt med ljus och öppnar upp rummen på ett trivsamt sätt. De materialval som gjorts går i en tidlös epok igenom hela bostaden, i köket genom vit målade väggar, ekparkett på golv och bänkskivor i vitt furu laminat. Den trevliga balkongen ger en ombonad känsla utan att ta bort kontakten med den underbara naturen precis utanför.Vardagsrummet är stort och mysigt med plats att mysa i en soffgrupp.

Lägenheten har ett sovrum med utgång till balkongen, vilket släpper in både ljus och natur. Badrummet är inrett med stilrena materialval samt duschhörna med glasdörrar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Med mera
Denna underbara och genomtänkta bostad erbjuder verkligen ett trivsamt hem. Att bo nybyggt såhär nära stadens kärna och ändå mitt i natur och vatten är verkligen en ynnest och en exklusiv möjlighet till att bo med närhet till precis allt. Sköna Gröndal erbjuder gott om naturupplevelser såväl som butiker och restauranger i mysig miljö. Kommunikationerna gör att hela staden med omnejd nås på kort tid.


Entré/Hall
Ekparkett på golv och vita målade väggar, förvaringsmöjligheter i både garderob och linneskåp. Säkerhetsdörr med titthål.

Badrum
Klinker på golv med golvvärme, kakel på väggar, spotlights i tak, handfat med vit kommod, toalettstol, spegelskåp, duschhörna med glasdörrar, bänkskiva med väggskåp ovanför,kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Vardagsrum/Kök
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ekparkett på golv och vitmålade väggar. I vardagsrummet finns plats för mediamöbler och köket är välutrustat med vita köksluckor och bänkskivor i vitt furu laminat, blankt vitt kakel som stänkskydd, spotlights i tak,spis med häll samt fläkt,kyl och frys, integrerad diskmaskin och micro. Det finns även plats för matplats.

Sovrum
Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Plats för säng.

Balkong
Stor balkong med plats för sittgrupp.

Dokument Stadgar Ekonomisk plan Broschyr Gröndal Strand Planritning Driftkostnader / månad El: 238 kr VA: 130 kr Fakta Boarea:
52 kvm
Antal rum:
2
Våning:
5 av 6
Lgh. nr. brf:
1-1404
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
0.9348
Avgift:
2 929 kr / månad Värme, Vatten
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2018
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
368 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Komm. skatt:
29.98 %

Föreningen Namn:
Brf Gröndal strand
Äkta förening:
Ja

Gemensamma utrymmen såsom cykelförråd,barnvagns-rullstolsrum och städförråd finns.

Takterassen som finns i föreningen blir en naturlig mötesplats för trevliga grillkvällar med grannar och vänner. Föreningens bostadshus är belägna i anslutning till varandra så att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna. Det kommer att finnas 71 parkeringsplatser i garage varav 25 blockuthyrs till grannföreningen. Platserna hyrs ut med separata hyresavtal.

Inflytt planeras 2018-05-25

 


Planritningar
Länkar Bonavas hemsida

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid