Övrigt, Rymlig balkong med kvällssol
Bostadsrätt - Lägenhet

Ekensbergskajen 1
Gröndal

7 995 000 kr fast pris!
4 rum och kök
88 kvm
4 767 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Nybyggt, stilrent och exklusivt på vattnet!

Fast pris 7.995.000kr!

Exklusivt boende med Mälaren rätt nedanför fönstret. Underbart ljust och luftigt hem där materialvalen speglar unikheten med detta boende, så som Carraramarmor, vackra träval samt detaljer i läder och mässing. Stor balkong med kvällssol med den hänslående utsikten över vattnet och grönskan på andra sidan sjön. Detta nybyggda område i Gröndal erbjuder närhet till lummig natur, utanför men ändå så nära till pulsen i City. I närområdet finns butiker, skolor, caféer och restauranger samt goda kommunikationer som tar dig vidare in eller ut från stan.

Interiör
In i hallen möts du, förutom av ljus och rymd, av både avhängning för ytterkläder och de två badrummen. Oavsett vilken väg du sedan väljer att gå så öppnar bostaden upp till den alldeles fantastiska utsikten utanför, där vattnet och naturen ligger rakt nedanför fönsterna. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen, precis som landskapet utanför. De exklusiva materialvalen går stilrent igenom hela bostaden, i köket genom carraramarmor som köksbänk och stänkskydd, mässingsdetaljer och lugna färger. Den stora och trevliga balkongen ligger inbäddad i huset, vilket ger en privat och ombonad känsla utan att ta bort den underbara kontakten med naturen. Vardagsrummet är härligt stort och öppet med den fantastiska fönsterväggen, här finns det plats att mysa i en soffgrupp med tillhörande mediamöbler.

Lägenheten har tre bra sovrum varav två kan vara passande som barnrum alternativt kontor och gästrum. Det stora master bedroom får ta del av den hänslående utsikten över vattnet där fönsterna från golv till tak verkligen släpper in både ljus och natur. Bostaden har två badrum, det ena lite mindre badrummet har dusch medan det större badet har både badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Båda går i luftigt ljusa färger, med den vackra Carraramarmorn på golvet och det vita kaklet på väggarna.

Med mera
Denna underbara och genomtänkta bostad erbjuder verkligen ett hem i världsklass. Att bo nybyggt såhär nära stadens kärna och ändå mitt i natur och vatten är verkligen en ynnest och en exklusiv möjlighet till att bo med närhet till precis allt. Sköna Gröndal erbjuder gott om naturupplevelser såväl som butiker och restauranger i gourméklass. Kommunikationerna gör att hela staden med omnejd nås på kort tid.


Hall
Plattor av Carraramarmor på golv samt vitpigmenterad mattlackad ekparkett från Kährs längre fram i hallen. Hatthylla och avhänging. Säkerthetsdörr med titthål samt tidningshållare vid dörren.

Badrum
Carraramarmor på golv med komfortvärme under och vitt blankt kakel på väggar. Badkar från Westerbergs med duschblandare från Tapwell. Tvättställ på kommod (vit ek) med dubbla lådor med spegel samt belysning över. Toastol och el-handdukstork i krom. Tvättmaskin och kondenstumlare från Smeg i pelare. Infällda spotlights i tak.

Sovrum 1
Ekparkett och vita målade väggar. Garderob med skjutdörrar i vitt och Elfa-inredning. Fönster med delvis sjöutsikt och fönsterbänkar i Carraramarmor. Fönsterfilm längst ner för att hindra insyn. Plats för säng.

Sovrum 2
Ekparkett och vita målade väggar. Garderob med skjutdörrar i vitt och Elfa-inredning. Fönster med delvis sjöutsikt och fönsterbänkar i Carraramarmor. Fönsterfilm längst ner för att hindra insyn. Plats för säng.

Master bedroom
Ekparkett och vita målade väggar. Stora fönsterpartier i två väderstreck med utsikt över Mälaren. Fönsterbänkar i Carraramarmor. Plats för dubbelsäng. Stor garderob med vita skjutdörrar och gott om förvaringsmöjligheter med Elfa-inredning.

Kök
HTH-kök med ljusgråa luckor och handtag i mässing och svart läder. Infällda spotlights under skåp. Luckdämpning på skåpluckor och bänkskåp. Köksbänk i vit Carraramarmor med tillhörande stänkskydd. Utgång till balkongen. Inbyggt micro, varmluftsugn, induktionshäll och utdragbar köksfläkt över. Integrerad diskmaskin samt dubbel kyl och frys (integrerade) och städskåp. Alla vitvaror från Smeg. Underlimmad ho och blandare i mässing. Gott om förvaring i lådor och skåp. Vitpigmenterad ekparkett på golv och vita målade väggar. Plats för matgrupp. Stora fönsterpartier samt utgång till balkongen via en skjutdörr.

Rymlig balkong (ca 9 kvm) med glasräcken och utsikt över vattnet. Trall på golv och väggar och tak i trä. Infällda spotlights i tak. Plats för bord och stolar. Kvällssol. 

Vardagsrum
Stora fönsterpartier mot vattnet. Plats för soffgrupp och mediamöbler. Vitpigmenterad ekparkett på golv och vita målade väggar.

WC/ Dusch
Carraramarmor på golv med komfortvärme under och vitt blankt kakel på väggar. Dusch med duschblandare från Tapwell. Tvättställ på kommod (vit ek) med dubbla lådor med spegel samt belysning över. Toastol och el-handdukstork i krom. Infällda spotlights i tak.

Övrigt
Till lägenheten hör ett förråd i källaren.


Området

Gröndal Strand ligger i Gröndal som är beläget väster om Liljeholmen i stadsdelen Hägersten-Liljeholmen i Stockholms kommun. I närområdet kommer totalt 320 lägenheter uppföras. Området beräknas vara klart till sommaren 2018 enligt säljaren. Gröndal kallades tidigare för Ekensberg och växte fram som fabriks- och varvsområde i slutet av 1800-talet.  I början av 1900-talet började utvecklingen av Gröndal som bostadsområde och de kända och spektakulära Stjärn- och Terrasshusen byggdes på 1940-talet. Det sista varvet lades ner i samband med varvskrisen på 70-talet och där finns det nu bostäder. Längs både Mälarens strand och sjön Trehörningen finns populära grönområden och badplatser. Möjligheter finns till lugna promenader, idrott och löpning, båt- och vattenliv samt olika idrotts- och fritidsaktiviteter för barnen. I Gröndals Centrum finns nya och gamla butiker längs Gröndalsvägen. Här finns matbutiker, caféer, bibliotek, vårdcentral och kemtvätt. I närbelägna Liljeholmen finns en nybyggd galleria med ca 90 butiker, caféer och restauranger. Det finns sju förskolor i närområdet och nära tillgång till grundskolor och högstadium. I Gröndal finns också det kända Winterviken som erbjuder trevliga helgevenemang, café, och restaurangverksamhet.

I Gröndals C finns Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet och går mot Alvik och via Liljeholmen och Gullmarsplan mot Sickla Udde. På endast några minuter med tvärbanan/buss tar du dig till Liljeholmen där tunnelbana och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter.

Dokument Stadgar Ekonomisk plan Fakta Boarea:
88 kvm
Antal rum:
4
Antal badrum:
2
Lgh. nr. brf:
1-1003
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Fiber/Stokab
Andelstal:
2.3198%
Avgift:
4 767 kr / månad Vatten, Värme
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2017
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Fönster:
3-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Frånluft med värmeåtervinning
Komm. skatt:
29.98 %

Föreningen Namn:
Brf Sjöhusen
Äkta förening:
Ja

Brf Sjöhusen består av 3 st punkthus om 6 våningar med totalt 48 st lägenheter i Gröndal. Bostäderna varierar i storlek från 2-7 rum och kök på mellan 39 - 177 kvadratmeter.

Föreningen är även en del i en gemensamhetsanläggning avseende kvartersgata med belysning samt parkeringsplatser. Föreningen disponerar över 4 st P-platser i blivande gemensamhetsanläggning utanför fastigheten samt 25 st hyrda av föreningen i grannfastighetens varmgarage. Garage med ordinarie platser kommer preliminärt vara klart sommaren 2018. Som boende har man tillgång till garage i grannfastigheten, cykelrum/barnvagnsrum (plan 0), samt sopsug (ligger mellan hus 1 och 2).

Fiber finns framdraget till varje lägenhet och möjlighet till Triple Play (TV, internet, telefoni) genom Stokab. (Tecknas på egen hand).

Överlåtelseavgift (1 120 kr) betalas av köpare. Pantsättningsavgift (448 kr). Bostadsrättshavare tecknar eget avtal med leverantör avseende hushållsel, Tv/Bredband/telefoni och hemförsäkring med bostadsrättstillägg. 


Planritningar

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid