Övrigt, Fasad
Bostadsrätt - Lägenhet

Maja Snis gata 4, 3tr
Gustavsberg- Porslinskvarteren

3 295 000 kr accepterat pris
3 rum och kök
80 kvm
4 591 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Trea högt upp med södervänd balkong!

Inflyttning 20 September 2017

På våning tre av fyra i huset ligger denna 3rok. Genomgående lägenhet med söderläge på balkongen och härligt ljusinsläpp. Här är livet som en enda lång och lustfylld semester. I ett urmysigt och gemytligt område, med direkt anslutning till vackra strövområden, Gustavsbergs hamn och Gustavsbergs centrum finns allt som kan tänkas behövas precis runt omkring. I Porslinskvarteren doftar kreativitet och skaparglädje från forma tider, det är sannerligen en kulturell anda som genomsyrar kvarteren - Sveriges enda porslinsfabrik finns här tillsammans med museum, konsthallar och ateljéer.

Interiör
En underbar ljus lägenhet med södervänd balkong och fönster mot kvartersgata och gård. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum låter ljus fylla utrymmet som har gott om plats för en stor matgrupp, soffmöbler samt mediaenheter. Från det ljusa och stora vardagsrummet nås balkongen som vetter mot söder. Denna bostad har ett stort badrum med dusch, belagt intill hallen mot två av sovrummen. Bostaden har två sovrum i bra storlek och gott om förvaringsmöjligheter. Sovrum vetter mot innergård.

Denna lägenhet har en mycket hög invändig standard. På golvet ligger det en vacker trestavs ekparkett genomgående i hela bostaden och samtliga väggar är vitmålade. På golvet i badrummet ligger det vitgrå klinker och väggarna är kaklade i vitt, dessutom kommer badrummet inrett med både tvättmaskin och torktumlare, vilket är skönt för den som inte vill springa ner till tvättstugan. 

Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Marbodal, ljusgrått kakel och en vit bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt stål från Siemens med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd micro i arbetshöjd. Vidare finns induktionshäll och diskmaskin. 

Med mera
På promenadavstånd ligger Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns förskolor och grundskolor, vårdcentral samt kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.


Rumsbeskrivning

Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor. Garderobsrad med städskåp, linneskåp och dubbla garderobr med skjutdörrar. Säkerhetsdörr från Swedoor. Lobby hatthylla i vitt/aluminium. Klädkammare med Elfa inredning, moduler med bärlist, hängskena, trådhylla och klädstång i krom. Ekparkett 3-stav mattlackad. 

Kök
Ljusgråa luckor från Marbodal och vit bänkskiva i laminat med underlimmad diskho, köksblandare i krom från Tapwell. Vitvaror i rostfritt stål från Siemens, induktionshäll, varmluftsugn, micro, diskmaskin (integrerad), kyl och frys. Vitt matt Soul kakel med ljusgrå fog. Bänkbelysning Viking vit lysrörsarmatur över generösa arbetsytor, gott om förvaring. Öppen planlösning mot vardagsrum. Ekparkett 3-stav mattlackad.

Vardagsrum med balkong
Vardagsrum och kök i öppen planlösning med fönster i söder. Stor balkong (8 kvm) i söderläge. Ekparkett 3-stav mattlackad.

Sovrum 1
Sovrum med fönster in mot gården. Vita målade väggar och ekparkett 3-stav mattlackad.

Sovrum 2
Sovrum med fönster in mot gården. Vita målade väggar och ekparkett 3-stav mattlackad. 

Badrum 
Vitt, matt kakel på väggarna och grått klinker på golvet, grå fog. Porslinstvättställ på kommod med dubbelt eluttag i låda, spegel med LED-belysning och blandare i krom från Tapwell. Dusch med duschblandare i krom inkl handdusch från Tapwell. Toalett med mjukstängande sits och handdukstork i polerat rostfritt stål. Vit arbetsbänk från Marbodal med tvättmaskin och luftkondenstumlare från Siemens under och väggskåp i vitt från Marbodal över. 

Övrigt
Genomgående lägenhet näst högst upp i huset. Stort ljusinsläpp genom alla fönster. Målade vita väggar, vita socklar och matlackad ekparkett.

Dokument Inredningsval Bostadsfakta Ekonomisk plan Stadgar Registreringsbevis Driftkostnader / månad El: 300 kr VA: 169 kr Fakta Boarea:
80 kvm
Antal rum:
3
Antal badrum:
2
Våning:
3 av 4
Lgh. nr. brf:
11303
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Telia
Andelstal:
0.7956
Avgift:
4 591 kr / månad Kallvatten, Värme, bredband & TV (Varmvatten tillkommer)
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2017
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
469 kr / månad
Energiprestanda:
kWh/m2
Fönster:
3-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
Brf Ranka
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Allmänt om föreningen

I centrala Gustavsberg, bland kulturhistorisk industriarkitektur och bara några hundra meter från hamnen, byggs JMs tredje etappen i Porslinskvarteren. Det kommer att uppföras tre hus med fyra till fem våningar, totalt med 132 lägenheter om två till fyra rum och kök. Här kan man dra nytta av alla de fördelar som finns i en småstad med dess närhet till service, natur och hav, samtidigt som man har storstaden på bekvämt avstånd. Med direktbuss tar det endast 20 minuter till Slussen. 

Byggnaden
I denna etapp planeras det ett lamellhus i vinkel med fyra trapphus samt underliggande garage för boendeparkering. Byggnaden utförs med fasader i vitt och rosa puts med socklar i klinker. Balkonger och uteplatser vänder sig mot den lugna kvartersgatan eller den gröna innergården i västerläge där det kommer finnas en gemensam lekplats och sittplatser i solen.

Trapphus och postboxar
Trapphusen har entré från gatan och vissa trapphus har genomgång till innergården. Det finns hiss till varje våningsplan. I entréplan finns postboxar och vid varje lägenhetsdörr en tidningshållare för morgontidningen. 

Telia Triple Play
Kommunikationslösningen där fastigheten försörjs med Telefoni, TV och Data via fiber, där ett lokalt nät finns uppbyggt med försörjning till och i lägenheterna. 

Parkering
I garaget under huset och innergården finns det 112 stycken bil- och mc-platser att hyra för en månadskostnad på cirka 850 kr (mc 400kr). 

Förråd mm
Alla lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd i källaren där det även finns förråd för cyklar, barnvagnar och rullstolar. 

Sophantering
Markförlagda sopbehållare för källsortering av hushållssopor, komposterbart samt tidningar. Övriga fraktioner kan sorteras i kommunens källsorteringsstationer som finns vid Gustavsbergs centrum eller Värmdö marknad.

Samfällighet
Garage, innergård med lekplats och gemensam gata kommer ingå i en samfällighet.


Planritningar
Länkar Brf Ranka Värmdö kommun Porslinskvarterens historia Gustavsberg

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid