Alla bilder

Hammarby Sjöstad

Redargatan 3, 4tr

Rum:
3 rum och kök
Boyta:
93 kvm
Byggår:
2005
Pris:
5 410 000 kr
Boarea:
93 kvm
Antal rum:
3
Antal badrum:
1
Våning:
4
Lgh nr skv:
1402
Lgh. nr. brf:
13
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Com hem och Telenor
Andelstal:
1.50294%
Avgift:
5 135 kr / månad Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2005
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas isolerglas
Förråd:
I trapphuset på samma plan
Uppvärmning:
Vattenburen fjärrvärme och frånlufts värme återvinning.
Komm. skatt:
29.82%
Pantsatt:
Ja
Namn:
Hsb:s Brf Redaren
Acc. jur. pers.:
Nej
Äger marken:
Nej
Äkta förening:
Ja
El:
191 kr
Försäkring:
200 kr
Totalt / mån:
391 kr

Visning

Visning

Inga visningar då detta objekt inte är till salu.

Planritningar

Beskrivning

Perfekt för hela familjen i mysiga Hammarby Sjöstad!

En spännande och välplanerad bostad söker familjen som önskar njuta av livet i mysiga Hammarby Sjöstad, i ett hem som erbjuder ett stort vardagsrum, öppet kök, flera bra sovrum, gediget badrum och underbar balkong. I “Sjöstan” bor du modernt och bekvämt med fantastisk utsikt, goda kommunikationer och samtidigt centralt. Runt omkring finns trevliga restauranger samt caféer och på gångavstånd även hela Söders utbud. Underbara promenadstråk längs med vattnet kan ge själen välbehövlig rekreation med naturens inverkan!

Interiör
En viktig förutsättning för att ha en trivsam och smidig vardag är att kunna få undan stök och prylar, något som enkelt fixas i detta hem tack vare goda förvaringsmöjligheter både i stora garderober och skåp. Hemmet har ett stort och ljust vardagsrum med utgång till balkongen som vetter mot gården med morgon och förmiddagssol, dit även ett av hemmets ljusa sovrum delar utsikt. Marbodal-köket som är öppet mot vardagsrummet har trevliga detaljer så som Carraramarmor, gott om arbetsytor och infällda spotlights som ger stämning!
Hemmets andra rum, som kan inredas till sovrum, gästrum, arbetsrum eller till och med tas bort för att göra vardagsrummet än större, är riktigt trivsamt tack vare det stora fönster som vetter mot ljuset. Master bedroom ligger i andra änden av bostaden, ett stort och härligt rum med gediget fönster och fransk balkong. Badrummet är helkaklat i tonerna av vitt, grått och svart, med golvvärme för högsta komfort samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta ovanför. Idag inrett med dusch men för den som önskar så finns det plats för badkar. Genomgående är den vitlaserade parketten som verkligen bidrar att sprida den ljusa känslan i hela hemmet.

Med mera
Hammarby Sjöstad är en sann oas i Stockholm, med naturens element som viktig bidragsgivare till lugn och njutning. Verkligen allt finns inom gångavstånd här, trevliga restauranger, caféer, träningsmöjligheter (ett stenkast från Yogayama, en riktigt bra yogastudio!), mataffärer och såklart kommunikationer: Tvärbanan går till Gullmarsplans tunnelbanestation och sen vidare mot Bromma och ett par minuter bort går det att hoppa på båten mot Djurgården. För den som önskar går det utmärkt att promenera in till Söder, eller varför inte ta en trevlig promenad längs vattnet? Föreningen är stabil och har redan låg belåningsgrad samt till exempel bredband och kabel-tv inkluderat i avgiften.

Entré
Gott om avhängningsyta för kläder och skor. Det finns bra med förvaringsmöjligheter, tre garderober samt ett städskåp. Vitlaserat parkettgolv.

Badrum
Helkaklat badrum med uppvärmt klinkergolv. Här finns wc, dusch, tvättställ på kommod med spegelskåp ovan och handdukstork. Det finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Förvaringsmöjligheter i  vägghängt förvaringsskåp. Plats för badkar om så önskas. 

Kök
Gott om förvaringsmöjligheter i stort och L-format Marbodal kök med bardel. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, inbyggnadsmicro samt diskmaskin. Samtliga vitvaror är ifrån Electrolux. Carrara marmor både som bänkskiva och på väggarna ovanför diskho, infällda spotlights. Vitlaserat parkettgolv.

Vardagsrum med balkong
Plats för stor soffgrupp och matsalsbord. Utgången till lägenhetens balkong som ligger mot gård och har morgon och förmiddagssol, föreningen tillåter även att grilla med el ellergasolgrill. Fönster mot gården och vitlaserat parkettgolv.

Master bedroom
Sovrummet är beläget mot gatan och är väl tilltaget och plats för dubbelsäng samt skjutdörrsgarderob. Fönster och en fransk balkong. Vitlaserat parkettgolv.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng och förvaring. Fönster mot  innergården. Vitlaserat parkettgolv.

Sovrum 3 / Arbetsrum
Sovrum med plats för säng alt kontorsyta. Fönster ut mot vardagsrummet. Detta "1/2 rum" går att ta bort om man vill ha större vardagsrum. Vitlaserat parkettgolv.

Föreningen bildades 2005 och består av 104 st bostadsrätter. 

Föreningen innehar tomträtt fastigheten Redaren 1 i Hammarby Sjöstad. Man skrev om avtalet med Stockholms kommun 2017-01-01, då med en halvering av tomträttsavgälden, 757 600 kronor. Detta är ett tioårigt avtal.
På fastigheten finns två sammanbyggda flerbostadshus med gatuadresser Redargatan 3 – 11.

Avgifterna sänktes med 10% under 2018 och under 2017 hade man även avgiftsfri sommarmånad.
Föreningen har en mycket låg belåningsgrad och god ekonomi. Under  SEX MILJONER KRONOR I LÅN för hela föreningen om 104 lägenheter. 

Medlemmar i föreningen måste vara HSB-medlemmar. 
Föreningen godkänner delat ägande, minsta ägarandel är 10%. 
Juridisk person tillåtes EJ som ägare.

Se mer på föreningens hemsida. https://www.hsb.se/stockholm/brf/redaren/

Förrådet är i entréplan om ca 6 kvm. 

Kabel-tv från Com Hem. Analogt grundutbud ingår i avgiften.
Bredband via Telenor ingår i avgiften.

I föreningen finns två tvättstugor, ett cykelrum, tre barnvagnsrum samt återvinningsrum.

Det finns två stycken övernattningslägenheter som kan hyras av medlemmar.
Första lägenheten har tre bäddar och går att hyra för 250 kr/dygn och det andra har fyra bäddar och går att hyra för 350 kr/dygn.

Föreningen har 43 st garageplatser. Garageplatserna kostar 1 500 kr/mån att hyra. Till platserna är det separat kö.

Bostadsrättsförsäkring
Bostadsrättstillägget som normalt tillkommer för en hemförsäkring ingår i föreningens försäkring.
Medlemmar behöver därför inte teckna eget bostadsrättstillägg.

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
Vardagsrum
Arbetsyta
Utsikt över gården

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.