Övrigt, Vardagsrum
Bostadsrätt - Lägenhet

Klockarvägen 10
Huddinge

3 495 000 kr utgångspris
4 rum och kök
90.5 kvm
4 335 kr / månad
Visningar
27/5 11:30 - 12:15
Välkommen på visning
; ;

Magiskt hem med två balkonger mot skogen!

Fantastisk bostad med underbart vardagsrum som badar i vy av skog och ljus tack vare en bred fönsterrad som släpper in naturen. Stort härligt kök, praktiska sovrum, gott om förvaring, och med två badrum och två balkonger blir detta hem fulländat. I familjevänligt och trivsamt område i Huddinge med närhet till både kommunikation, daglig handel samt natur är denna bostad perfekt för hela familjen.

Interiör
Entrén till hemmet sker direkt in i bostadens nav; mitt i den avlånga och trevliga planlösningen ligger hallen med dubbelgarderob som tar hand om ytterkläder och skor. Från hallen nås hemmets ena av två badrum, inrett i vitt kakel på väggar och ljusgrå klinker med golvvärme. Vardagsrummet är som en dröm med fönsterraden som sträcker sig från vägg till vägg och släpper in naturen i rummet. Hela bostadens långsida är med vy över skogen bakom huset, så här går det att valsa omkring utan insyn. Vardagsrummet har för övrigt gott om plats för både en soffgrupp och matgrupp, eller varför inte enbart en enorm soffa att slappa i?!
Det trevliga köket går i vitt med snygg mosaik i turkost som detalj. Under fönstret går det att möblera en matplats. Rummet intill köket är härligt ljust, tack vare fönster i två väderstreck. Här kan det möbleras antingen som matrum eller ett extra sovrum, med tillgång till den ena av hemmets två balkonger.
I motsatt ände från kök och matsal/sovrum finns två sovrum, varav det ena, det lite större, har både hemmets andra balkong och en stor walk-in-closet. Dessutom finns i denne ände hemmets andra badrum som i dagsläget är inrett med tvättmaskin.

Med mera
Bostaden ligger i ett riktigt trivsamt och familjevänligt område av Huddinge. Förutom skogen bakom huset som erbjuder en lekplats endast fantasin sätter gränser för, såväl för vuxna som för barn, så finns det en fin lekpark några hundra meter bort. Huddinge köpcentrum står för den dagliga handeln och Huddinge station sköter kommunikationen för den som inte använder bil. Sjödalsparken erbjuder fin rekreation, som under sommaren har ett kostnadsfritt kulturprogram, och i hela Huddingeområdet hittas gott om gröna platser och trevliga sjöar. 


Rumsbeskrivning

Hall
Ekparkettgolv och vitmålade väggar, plats för avhängning och skjutdörrsgarderober. Ingång till badrum II. 

Badrum II
Helkaklat badrum med uppvärmt klinkergolv, wc, tvättställ på kommod, dusch, spegel, handdukstork och väggskåp. Infällda spotlights i tak. Renoverat 2014.

Vardagsrum med matsalsdel
Ekparkett och vitmålade väggar, plats för ordentlig soffa men även matsalsbord. Ca 10 fönster med lummig utsikt över skog.

Kök
Ekparkett och vitmålade väggar, infällda spotlights med dimmer, vita blanka köksskåp och bänkskiva i laminat, stänkskydd i mosaik,  kombinerad kyl och frys, spis med ugn, intregrerad diskmaskin. Plats för matbord samt förvaring. Fönster.

Master bedroom med balkong
Ekparkett och vitmålade väggar, plats för säng och förvaring. Utgång till en av lägenhetens två balkonger.Stor walk in closet. Gavelfönster.

Walk in closet
Mycket bra förvaringsmöjligheter och en fristående garderob samt skohyllor med medföljande spotlights belysning. Fönster.

Badrum I
Helkaklat badrum med uppvärmt klinkergolv (el), wc, tvättställ på kommod med två lådor, spegel, högskåp. handdukstork, hörndusch, tvättmaskin (Miele.) Infällda spotlights i tak. Renoverat 2014.

Sovrum II
Plats för säng och skrivbord. Utgång till lägenhetens andra balkong. Garderob och ekparkett.

Sovrum III
Plats för säng och skrivbord. Fönster och ekparkett.


Vindsförråd om ca 10kvm tilhör lägenheten.

Comhem är leverantör av bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. 

Föreningen har 25 p-platser som hyrs ut mot betalning. Styrelsen har hand om kölistan Det finns vanligtvis gott om lediga parkeringsplatser på gatan runt föreningen. 288kr/mån.

Dokument Årsredovisning Stadgar Energideklaration Planlösning Driftkostnader / månad El: 500 kr VA: 275 kr Försäkring: 257 kr Fakta Boarea:
90.5 kvm
Antal rum:
4
Antal badrum:
2
Våning:
2 av 4
Lgh. nr. skv:
1202
Lgh. nr. brf:
13090
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
Andelstal:
5.59%
Avgift:
4 335 kr / månad Värme, Kabel-TV
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1997
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
1 032 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Komm. skatt:
31.95 %

Föreningen Namn:
Brf Klockarvägen
Acc. jur. pers.:
Ja
Äkta förening:
Ja
Hemsida:
Föreningsinfo

Antal lägenheter 
Det finns 28 lägenheter varav 27 som upplåts med bostadsrätt och 1 st hyresrätter. Av dessa är 15st 2RoK, 6st 3RoK, 4 st 4RoK. 

Gemensamma utrymmen 
Det finns 2 tvättstugor som kan bokas alla dagar, kostnadsfritt. 

Utemiljö 
Föreningen har en idealisk centrumnära placering med till fastigheten angränsande parkmark och skogsmark. Det finns en välutrustad lekplats och utegrill samt en boullebana 

Värme, vatten och el 
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Kallt och varmt vatten mäts och debiteras efter förbrukning. Varje lägenhet har egen elmätare. 


Planritningar
Länkar Föreningens hemsida

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid