Alla bilder

Järla Sjö / Nacka

Turbinvägen 7A

Rum:
5 rum och kök
Boyta:
92 kvm
Byggår:
2019
Boarea:
92 kvm
Antal rum:
5
Antal badrum:
2
Lgh nr skv:
1001
Lgh. nr. brf:
13-1001
Balkong:
Egen uteplats
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
0.71450%
Avgift:
5 367 kr / månad Värme, vatten & marksända TV-kanalerna
Ägandeform:
Bostadsrätt - Småhus
Byggnadsår:
2019
Byggnadstyp:
Radhus
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme och liten del fjärrvärme
Komm. skatt:
30.06%
Pantsatt:
Ja
Namn:
Brf Turbinhallen
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Visning

Visning

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Planritningar

Beskrivning

Vattennära radhus om fem rum i två plan, hörnläge med terrass!

I detta radhus som ligger i ena änden av radhuslängan får ni ljusinsläpp från tre väderstreck från bland annat underbara takfönster och helglasade terrassdörrar. Hemmet har tre sovrum och en toalett på det övre planet medan det nedre planet får bli den sociala ytan med ett öppet kök, ett stort vardagsrum med två utgångar till uteplatsen och ett stort badrum.  Bostadsområdet Järla sjö är en riktig pärla strax utanför Stockholms kärna. Hit kommer du med buss och inom en framtid även tunnelbana, förutom egen bil. Här har ni tillgång till badbryggor, strandpromenader och vacker natur! 

Interiör 

Nedre plan
Det välplanerade köket har många skåp och lådor bakom ljusgråa ramfronter med knoppar i rostfritt. Diskbänken fortsätter på det rostfria temat medan stänkskyddet är marmor. Fullstor kyl och frys är riktigt praktiskt när man är en familj. Köket ligger i halvt öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket gör rummen sociala samtidigt som matlagningen inte stör sällskapet. En matplats med bord och stolar placeras med fördel framför det ena dörrparet som leder ut till terrassen. Vardagsrummet har generöst med yta och det går utmärkt att möblera en större soffgrupp och digital underhållning här. De helglasade skjutdörrarna som leder ut till terrassen blir riktigt uppskattade när ljuset fullkomligen flödar in i hemmet och ger liv och stämning oavsett tid på året. Terrassen med plats för en sittgrupp ger hemmet ett extra rum under den ljusa delen av året, då den badar i sol. På det nedre planet finns också hemmets större badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Tonerna går i grå-vitt med stort vitt kakel på väggarna och grått med mindre klinker på golvet, med golvvärme. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns en praktisk arbetsbänk och ett större badrumsskåp. Hela undervåningen är med golvvärme. 

Övre plan
En våning upp finns familjens eget space. Tre bra sovrum som alla har plats för större sängar, sängmöbler och förvaring. Det största sovrummet har två stycken inbyggda garderober, väggarna går i mellan grått och ett avlångt fönster släpper in ljus. Sovrummet i mellanstorlek har också en inbyggd garderob, ljusare färgsättning på väggarna, ett mindre väggfönster och den höga takhöjden med takfönster. Hemmets tredje sovrum har en duvblå nyans på väggarna, fönster och även plats för till exempel skrivbord. I allrummet ovanför trappsatsen går det utmärkt att möblera en soffhörna och mediamöbel. På det övre planet finns även en toalett, inrett med vitt kakel i halvförband på väggarna och mörkare grå klinker på golvet.  

Med mera 
I Järla sjö är det ordnat så att alla boende ska kunna njuta av det lilla extra! I föreningen finns det bland annat ett eget gym och festlokal att hyra. Om sommaren är det bara några kliv ner till badbryggorna, kräftfisket eller att bara njuta vid sjökanten, om vintern förvandlas sjön till en skridskobana. Badbryggor och andra inslag får alla nyttja. Redan idag är det goda kommunikationer till den lilla sjöstaden, och när tunnelbanan byggs ut blir det med en station här. Samtidigt är det faktiskt cykelavstånd till City! Runt omkring finns flertalet populära skolor och Nackagymnasium ligger nära. För den som inte kan få nog av fin natur går det utmärkt att promenera runt sjön till Nacka naturreservat, som också erbjuder motionsspår och Hammarbybacken för utmanande träning!

Brf Turbinhallen äger fastigheten Nacka Sicklaön 145:19 och innefattar fyra byggnader med namnen Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret och Gårdshusen. Antal våningsplan är två till fyra stycken och antal trapphus 14 stycken. Turbinhallen och Ritningskontoret byggs i de befintliga delarna av Gustaf de Lavals fabrikslokaler. Maskinhallen Byggs delvis på befintlig fasad. Gårdshusen är helt nyproduktion i form av åtta stycken radhus inne på gården. Byggnaderna inrymmer totalt 205 stycken bostadsrättslägenheter i varierad storlek från ettor till femmor samt två stycken hyreslokaler,(totalt tre hyresgäster med skola) en skola och ett garage i två plan över mark.

Föreningen är del av samfälligheten Järla Sjö. Härigenom erbjuds möjlighet att hyra garageplats (kö), extra förråd (kö) m.m. Samfälligheten äger bryggan, vattnet och badplatserna utanför alla fastigheter inom Järla sjö. För mer information se https://jarlasjo.se/.

Föreningen har ca. 9 miljoner i intäkter från avgifter men hela 6 680 281 kronor till kommer från två lokaler, en skola och alla garageplatser. Så föreningen har goda intäkter och kan hålla avgifterna på en bra nivå, ca. 700 kronor/kvm/år. 

Förråd
Lägenhetsförråd till varje lägenhet finns i Turbinhallen (garage), stl ca.4 kvm. 

Individuell elmätare
Ett centralt el-abonnemang är tecknat för föreningen med undermätare till respektive lägenhet. Avgiften för elförbrukning debiteras respektive lägenhet enligt förbrukning och läggs till på avin för månadsavgiften.

Parkering/Garage
Föreningen har ett garage i 2 plan med ca 120 stycken parkeringsplatser. Plats kostar 1.000-1.500 kr beroende på storlek. Det råder även boendeparkering i området till en månadskostnad (se Järla Sjö Samfällighet).
Idag administreras kön till garaget, avtalsskrivning och avisering för garageplatserna av Parkando. Kontakta dem för exakta priser och för status avseende kön.

Cykel & barnvagnsförråd
Cykelförråd finns i garaget samt cykelställ på gården. Gemensamt barnvagns- och rullstolsförråd finns.

Gym
I Turbinhallens södra del finns tillgång till bastu samt ett väutrustat gym. 

Festlokal
Finns att disponera mot ett rabatterat pris. Lokalen sköts av ett catringföretag som även är hyresgäster i föreningen. 

Innergård
Den gemensamma innergården är plattbelagd, krattad betong, gångytor, blommor och trä.

TV & Bredband
Fastigheten är fiberansluten via Comhem. Bredband levereras med upp till hastigheten 1000 Mbit och debiteras som en obligatorisk avgift på 180 kr/mån utöver månadsavgiften. Kabel-TV via Com Hem. Föreningen har för avsikt att låta de marksända TV-kanalerna ingå i månadsavgiften. Utöver det kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för utökat kanalutbud.

Fiskerätt, Båt- och kanotklubb
Genom Järla Sjö Samfällighet finns en fiskerätt i Järlasjön. En gång per år har varje förening i Järla sjö rätt att fiska egna kräftor.

Renoveringar
Inga stora kommande renoveringar (2021-12)

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
DSC_7557_print
DSC_7561_print
DSC_7605
Visa fler bilder
DSC_7599
DSC_7594_print
DSC_7590_print
DSC_7549_print
DSC_7564_print
DSC_7574_print
DSC_7575_print
DSC_5735_print
DSC_7580_print
DSC_7592_print
DSC_7585_print
7541-7543
DSC_7546_print
DSC_7566_print
DSC_7567_print
DSC_7535_print
DSC_7534_print
7530-7539
DSC_7511_print
DSC_7516_print
DSC_7521_print
7522-7525
DSC_7507_print
7403-7404
7498-7500
DJI_0079_print
DJI_0482_print
DJI_0489_print
11924051_1-312-5_2D_web
11924051_2-312-5_2D_web
DJI_0149_print
DJI_0159_print
DSC_7595
DSC_7601
DSC_5744_print
DJI_0157_print
DJI_0459_print
DSC_0775
DSC_0778
DSC_0780

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.