Alla bilder

Kvarnholmen / Nacka

Siloplatsen 10, 7tr

Rum:
4 rum och kök
Boyta:
106 kvm
Byggår:
2018
Pris:
11 000 000 kr
Boarea:
106 kvm
Antal rum:
4
Antal badrum:
2
Våning:
7 av 11
Lgh nr skv:
1701
Lgh. nr. brf:
51701
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Telia
Andelstal:
1.292100%
Avgift:
5 442 kr / månad Värme & kallvatten
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2018
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Komm. skatt:
30.31%
Pantsatt:
Ja
Namn:
BRF Panorama i Nacka
Acc. jur. pers.:
Nej
Äger marken:
Ja
Äkta förening:
Ja
El:
500 kr
Försäkring:
123 kr
Totalt / mån:
623 kr

Visning

Visning

Inga visningar då detta objekt inte är till salu.

Planritningar

Beskrivning

Magisk fyra med oslagbar havsutsikt

Stockholm är en otroligt vacker stad med allt vatten, grönska och den underbara skärgården med allt från stora till små båtar som kryssar runt. Och från detta hem beskådar du alltihop, från vatten upp till himmel! Vad sägs om att vila blicken över det magnifika skådespelet med båtarna i Stockholms inlopp och vackra soluppgångar när staden vaknar till liv för dagen? Eller njuta av den milsvida utsikten som sträcker sig över Djurgården, Nacka och Lidingö? Givetvis från nästan hela bostaden tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum! Allt på den gemytliga ön Kvarnholmen, med närhet både vattenvägen och landsvägen in till stadskärnan!

Interiör
Denna fyra med två badrum, tre sovrum och ett välutrustat kök är en dröm för dig som vill bo helt insynsskyddad och högt över hav och land. De 106 kvadratmetrarna är enormt välplanerade och det finns massor av förvaring därtill. Men pricken över i:et är givetvis en helt hänförande havsutsikt från vardagsrum och kök. En vy i 180 grader som helt enkelt måste upplevas på plats! 
Alla tre sovrum har härligt ljusinsläpp, där sovrum nummer ett har ostörd havsvy och sovrum nummer två har fönster nästan från golv till tak. I bostaden vetter fönsterna i tre väderstreck, så vilken tid på året det än är får hela hemmet gott om dagsljus. Från balkongen är utsikten kanske särskilt hissnade, där du från sjunde våningen verkligen kan känna dig fri som en fågel!

Förening
Föreningens absoluta guldkorn är den oslagbara festvåningen i Fyrtornet, igen med den magiska vyn över vatten, Stockholm, Djurgården och vidare. I samma fyrtorn finns även en förstklassig loungeavdelning med tillhörande bastu. Självklart med samma oslagbara utsikt och fönsterna från golv till tak samt glasväggar för bastun gör det hela till fullkomlig magi! Föreningens fördelar slutar självklart inte där, det finns en gästlägenhet och en festvåning för medlemmar att hyra! I föreningens p-hus finns det gott om laddplatser, perfekt för den som idag har eller som planerar att skaffa elbil.

Med mera
Fantastiska Kvarnholmen är en riktig pärla mitt i Stockholms inlopp. På ön hittas ett trevligt köpcentrum med tandläkare, vårdcentral och ett stort gym. Även ett bageri och ett Coop för dagligvaror finns här. Runt om på ön ligger flera förskolor och Ebba Braheskolan när det är dags för skolgång. Den nya bron över till Nacka som ansluter direkt till motorvägen gör resan vidare smidigare än någonsin tidigare! Det vackraste sättet att ta sig in till City är dock vattenvägen, på bara 25 minuter anländer du till Stockholms mittpunkt, Nybrokajen. Avgångarna sker var femtonde minut från kajen.  

Entré
Gott om plats för avhängning på vägg och i garderober bakom skjutdörrar. Vita väggar och genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten. Säkerhetsdörr. 

Kök
Kök från Vedum och maskinpark från Siemens med varmluftsugn, microvågsugn, induktionshäll och inbyggd diskmaskin. Separat kyl och frys. Stilren fläkt från Frankel. Bra arbetsyta med en arbetsbänk med belyst klinker ovan. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrum. Matplats med tre fönster och magisk havsutsikt. Ekparkett.

Vardagsrum med balkong
Två fönster och utgång till balkong med milsvid utsikt över inloppet till Stockholm. Plats för både soffmöblemang och förvaringsmöbler. Ekparkett.

Innerhall /  Arbetsrum 
Här finns både plats för förvaringsmöbler men även arbetsplats. Fönster i söderläge för trevligt ljusinsläpp. Ekparkettgolv. 

Sovrum I
Detta full stora rum är med utsikt över havet. Plats för dubbelsäng och skrivbord. Fönster och ekparkettgolv. 

Sovrum II
Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Plats för både förvaring och arbetsbord. Fönster i söderläge men ett lägre som nästan börjar nere vid golvet. Ekparkettgolv.

Master bedroom
Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Gott om förvaring i klädkammare och garderober bakom skjutdörrar. Fönster i sydvästläge. Ekparkettgolv. 

Gäst WC med dusch
Vita väggar med kakel samt uppvärmt klinkergolv. Vägghängd toalett och tvättställ, dusch och infällda spotlights i tak.

Badrum
Vitkaklade väggar samt uppvärmt klinkergolv. Tvättställ på kommod med spegel ovan. Liten nichhylla i natursten med belysning ovan. Vägghängd toalett, dusch (finns plats för badkar), handdukstork (ej uppvärmd)och infällda spotlights i tak. Arbetsbänk med förvaringsskåp ovan och tvättmaskin & torktumlare under. Fönster.

Med mera
Våningen har genomgående ekparkettgolv, milsvid utsikt, helt insynsskyddad och extremt välplanerad.

Brf Panorama i Nacka är en äkta bostadsrättsförening. Det finns sammanlagt 96 lägenheter varav alla är bostadsrätter. Föreningen äger marken och har både garage, del av fyrtornet och övernattningslägenhet. 

Föreningen har en avgift om ca. 616 kronor/kvm/år. Under 2020 amorterade föreningen 1.080.000 kronor på föreningens lån. Den 31 dec 2020 låg belåningen på 13.815 kronor/kvm. 

 

Parkering
I föreningen finns 91 garageplatser i tre plan under husen. Plats kan hyras till en kostnad om 1 100 kr, 1 300 kr och 1 500 kr beroende på typ av plats. Det finns garageplatser att hyra omgående, det skall även finns med garageplatser med laddstation. 

Gemensamhets utrymmen
Föreningens medlemmar har tillgång till gemensamhetslokaler som delas med grannföreningen. Lounge avdelningen med bastu och magisk utsikt över Stockholms inlopp högst upp i Fyrtornet.
Denna kan bokas för enskilt bruk (liten avgift) vissa tider och i övrigt användas den gemensamt av föreningens medlemmar utan kostnad. (Kostar 500 kr/3h fredag-lördag)
Därutöver finns ett styrelserum/övernattningsrum i hus fyra med pentry och WC att hyra för 300kr/natt.
Förråd för förvaring av barnvagnar på entréplan och cykelförråd finns i källaren. Detta finns det flera av! 

Kabel-tv & bredband
Det finns ett avtal om bredband mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Tjänsterna medför ett obligatoriskt tillägg på 220 kr/månad vilket inkluderar bredband 100/100, Digital-TV och IP-telefoni. Bredbandsanslutningen kan uppgraderas till högre bandbredd mot ett tillägg.

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
Köksfönster
Utgång till balkong
Öppen planlösning
Visa fler bilder
Havsutsikt
Balkong
Inloppet till Stockholm
Fasaden
Matplats
Lounge
Luftigt
Kök
Gott om förvaring
Arbetsyta
Vacker vy
Arbetshörna med fönster i söder
Sovrum 1
Sovrum 2
Master bedroom
Sovrum 3
Garderobsvägg
Badrum med plats för badkar
Tvättställ på kommod
Gäst WC med dusch
Föreningens bastu
Ovan bastu finns relaxavd.
Föreningen har festvåning
Magisk utsikt i lighthouse
Kvarnholmen
Planlösning

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.