Övrigt, Spis med häll
Bostadsrätt - Lägenhet

Skyttevägen 11, 3tr
Munkmora

2 250 000 kr utgångspris
3.5 rum och kök
82.3 kvm
4 649 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Gavellägenhet 3 rok ombyggd till 4 rok med möjlig inflytt i januari

Stor hörnlägenhet! 3:a som är ombyggd till 4:a med walkincloset!
Några minuters promenad från lägenheten har vi Gustavsbergs centrum med affärer, frisör, restaurang mm. Bussen från gatan vid huset tar dig på 25 minuter till Slussen eller vidare ut på Värmdö. Vad sägs om en promenad runt natursköna Ösbyträsk eller kanske en promenad ned mot Gustavsbergs hamn med vackra strövområden. Eller varför inte ta ett parti Kubb med grannarna i den stora lekparken som ligger på innergården och som givetvis är utrustad med det mesta barnen kan tänka sig. Här på Skyttevägen ligger den stora ängen bakom huset med skola, förskola och bla fotbollsplan. Med lugnt läge mot ängen hittar vi denna extremt välplanerade och ljusa fyrarummare med effektiv planlösning. Lägenheten är genomgående med fönster i tre väderstreck och stor inglasad balkong med utgång från masterbedroom. Låter det som en dröm? Well, den här drömlägenheten är i högsta grad verklig – även om man kanske måste nypa sig lite i armen varje dag när man väl bor i den. Lyckliga du som snart gör det.

Vardagsrum & Kök
Det ljusa vita köket är inte bara praktiskt och lättjobbat – utan har en stor matplats med plats för sex personer. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis med häll och ugn samt spisfläkt. Därtill finns arbetsyta och förvaring i skåp och lådor. Strax intill, ligger det ljusa och rymliga vardagsrummet som enkelt kan möbleras med det mesta man kan önska sig i form av soffgrupp, mediamöbel och annat utan att det känns överlastat. Både kök och vardagsrum har fönster ut mot gården. 

Sovrum, Badrum & Hall
Hallen med möjlighet att hänga av sig kläder, skoskåp och ligger i ett öppet samband med köket. Vid hallen hittar vi också lägenhetens badrum med fönster och tvättmaskin samt torktumlare. Detta har äldre ytskikt men mycket välskött. Gott om plats är det i det behagliga sovrummet med intilliggande walkincloset och inglasad balkong. En dubbelsäng plus garderobsrad ryms utan problem. Lägenhetens andra sovrum har också gott om plats och det tredje sovrummet ligger med fönster mot ängen.

MedMera
Värt att notera i övrigt är att föreningen består av 239 lägenheter som är byggda runt 1970. Husen är byggda runt trevliga innergårdar med plats för lek utan biltrafik. Föreningen har mycket bra ekonomi. De boende har tillgång till tvättstuga, förråd, gemensamma lokaler och cykelrum. 


Hall
Hall med gott om plats för ytterkläder och två skoskåp. Vita väggar och mörkt laminatgolv. Säkerhetsdörr med elektroniskt tittöga med display.

Kök
Hall och kök ligger i ett öppet samband med vita väggar och mörkt laminatgolv.Vitt kök med vita släta luckor och lådor. Diskbänk med två hoar och naturfärgat kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med vit kyl och frys (äldre), vit diskmaskin (2018). Spis med keramikhäll och ugn (2014) samt spisfläkt. Generöst med arbetsytor och förvaring. 

Vardagsrum
Vardagsrum med stora fönster motgården. Parkettgolv och vita väggar. 

Masterbedroom
Stort sovrum med walkincloset, garderobsrad med skjutdörrar och inglasad balkong. Tapet på väggarna varav en fondvägg och på golvet ljust laminatgolv.

Sovrum 2
Sovrum med målade väggar, mörkt laminatgolv och fönster i söder.

Sovrum 3
Detta sovrum är del av vardagsrummet samt walk in closet som fanns i sovrum 2. Vita målade väggar, ljust laminatgolv och fönster.

Badrum
Äldre badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Badkar, handfat på vit kommod med vitt spegelskåp över samt wc. Tvättmaskin och torktumlare (2011).

Övrigt
Vita innerdörrar med speglar och vita socklar. 

Dokument Stadgar Årsredovisning Planlösning Energideklaration Driftkostnader / månad Försäkring: 98 kr Fakta Boarea:
82.3 kvm
Antal rum:
3.5
Våning:
3
Lgh. nr. skv:
1303
Lgh. nr. brf:
4104
Hiss:
Nej
Balkong:
Ja, inglasad i syd/väst
TV / internet:
Com hem. TV-basutbud och bredband.
Andelstal:
0.00479
Avgift:
4 649 kr / månad Värme, vatten, el, internet och kabel-tv (basutbud)
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1970
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
98 kr / månad
Energiprestanda:
144 kWh/m2
Fönster:
2-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Centralvärme
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
Brf Munkmora
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja
Hemsida:
Allmän beskrivning

Föreningen består av 11 hus på Skyttevägen 1-27, totalt av 239 lägenheter som upplåts med bostadsrätt varav en lägenhet som hyrs ut. Ett mindre antal lokaler hyrs ut till föreningens medlemmar eller disponeras av medlemmar för egna fritidsaktiviteter. I årsredovisningen finns sammanställning av senaste årens underhåll.
I föreningen finns bastu, cykelförråd, festlokal, matförråd, snickarbod, och tvättstuga (port 19). Till lägenheten hör ett stort källarförråd med galler.
Viss del av månadsavgiften går till en speciell VVS-fond för eventuella underhåll av badrum (kommer avslutas under 2018). 


Planritningar
Länkar Föreningens hemsida Värmdö kommun Ösby träsk Munkmoraskolan Munkmora Förskola

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid