Övrigt, Farstaviken
Bostadsrätt - Lägenhet

Wilhelm Kåges gata 7, 2tr
Porslinskvarteren

2 475 000 kr utgångspris
2 rum och kök
47 kvm
3 254 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

2:a med en solig balkong mot innergård!

På Wilhelm Kåges gata 7 hittar du denna välplanerade 2:a med öppen planlösning, stort härligt helkaklat badrum och sovrum mot lugn innergård. Lägenheten har också en balkong som badar i sol från tidig morgon till eftermiddag samt utsikt över den generösa och påkostade innergård. Under innergården ligger garaget med möjlighet att hyra plats i. 

Interiör

I denna välplanerade 2:a med balkong och lugnt läge kan inte livet bli mer harmoniskt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum låter ljus från det stora fönstret fylla utrymmet som har gott om plats för en matgrupp, soffmöbler samt mediaenheter. Från detta rum nås en egen balkong som vetter mot innergården. Denna bostad har ett helkaklat badrum intill hallen. Sovrummet ligger lugnt mot innergården och med ljusinsläpp genom de två fönstren. Denna lägenhet har självklart mycket hög invändig standard. På golvet ligger det vacker vitlaserad ekparkett genomgående i hela bostaden och samtliga väggar är vitmålade. I badrummet ligger ljusgrått klinker ovan golvvärmen och väggarna är vitkaklade, dessutom kommer badrummet inrett med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, som ett himmelrike för den som inte vill springa till tvättstugor och passa på bokade tider. Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Ballingslöv, vitt kakel och mörk bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd micro i arbetshöjd, vidare finns induktionshäll, kyl/frys och diskmaskin på plats.

Med mera

Gemensamt för föreningen är den stora och påkostade innergården med både fina planteringar och perfekta lekytor för alla barn. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård finns den trevliga och grönskande Blå Blomparken nära, som är områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns för- och grundskolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.


Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor. Garderob, städskåp och säkerhetsdörr.

Kök
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv och rostfria maskiner. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, varmluftsugn, micro, induktionshäll med spisfläkt över. Generöst med arbetsytor och förvaring. 

Vardagsrum
Vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Utgång till balkongen mot lugn kvarters gata, Wilhelm Kåges gata.

Sovrum
Sovrum med två fönster och tre inbyggda garderober.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg (plats för badkar finns). Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över och belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över, combinerad tvättmaskin och torktumlare under. Hall utanför bad med garderob.

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar

Dokument Stadgar Ekonomisk plan Driftkostnader / månad El: 200 kr VA: 145 kr Fakta Boarea:
47 kvm
Antal rum:
2
Våning:
2
Lgh. nr. skv:
1202
Lgh. nr. brf:
12-1202
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Com hem/fiber
Andelstal:
0.00814%
Avgift:
3 254 kr / månad Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2018
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
345 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
Brf Domino I Gustavsberg
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Bostadsrättsföreningen består av en fristående huskropp med fem trapphus och 4 våningar, totalt 111 lägenheter som är 1-4 rok med fransk balkong, balkong eller uteplats. Tillsammans med Brf Sailor har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulplan, uteplatser och plats för cyklar. Föreningarna har också garaget under den gemensamma gården tillsammans. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa och hiss, i samma byggnad finns cykelförråd.


Planritningar
Länkar Värmdö kommun Porslinsområde info Porslinskvarterens historia

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid