Övrigt, Grått och vitt
Bostadsrätt - Lägenhet

Stig Lindbergs gata 15
Porslinskvarteren

2 395 000 kr utgångspris
2 rum och kök samt loft
49 kvm
3 083 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

2:a med sovloft i modern industridesign, balkong i söder.

När Fabrikshuset, Porslinskvarterens flaggskepp i Gustavsbergs hamn, görs om till bostäder får den industriella känslan leda vägen. Här finns ett hem med spännande vinklar och vrår, magnifik takhöjd och ett underbart loft som gör bostaden minst sagt personlig och unik. Underbart ljusinsläpp från gigantiska fönster, härligt öppen planlösning och stilrena materialval beskriver denna bostad väl. Det korta avståndet från Stockholms City gör gemytliga och skärgårdsnära Gustavsberg till det självklara valet för den som vill bo riktigt bra!

Interiör
Den välkomnande hallen har både garderober och hatthylla för avhängning av kläder. Redan här märks det att bostaden ligger i ett gammalt fabrikshus där industri har fått sätta prägel. Genomgående för lägenheten är de stilrena materialvalen och smarta lösningarna, till exempel finns loftet som kunnat byggas tack vare den underbara takhöjden med den otroligt tuffa och passande trappan som leder upp dit.

Vardagsrum och kök har trevlig öppen planlösning, köket är snyggt inrett i hög kvalitet med färger som grått och vitt. Sovrummet är ordentligt rymligt med garderobsvägg och ett stort dubbelfönster ut mot balkongen. Badrummet är inrett med stilrent vitt kakel, grå klinker och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

Med mera
I detta område osar verkligen kulturen från de tidigare verkande giganterna så som Stig Lindberg och Lisa Larsson. Hand i hand med kulturen går naturen och här är den runt knuten; skärgårdsmiljön erbjuder både mysiga promenader i skog och längs med hav, fritidsaktiviteter så som sjöliv och golf hittas runt knuten. Nu byggs detta område upp för att bli ett gemytligt kulturnav i charmiga Gustavsberg, långt från stress och måsten men ändå nära till Stockholms innerstad, som nås med goda kommunikationer. I Gustavsbergs centrum som ligger ett promenadstråk från hamnen finns allt som kan tänka behövas i form av butiker, caféer och restauranger.


Rumsbeskrivning

Hall
Hall med ljust klinker golv som öppnar upp rakt in i den öppna planlösningen. Säkerhetsdörr.

Kök
Skåp och lådor under arbetsbänkar är mörkt grå och överskåp är vita, grå stenskiva med två hoar i och vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfria maskiner från Cylinda. Kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, varmluftsugn under induktionshäll med spisfläkt över samt inbyggd micro. Generöst med arbetsytor och förvaring. Arbetsbänk/bardisk mot vardagsrummet. Spotlights i taket. 

Vardagsrum
Vardagsrum och kök i ett öppet samband om ca: 25 kvm. Stora fönsterpartier i söder samt utgång till den v-formade balkong med trägolv. Delvis är takhöjden upp till 3,40 m. 

Loft
Snygg ståltrappa upp till loft över del av kök, bad och hall om ca: 16 kvm (biyta) och ca: 1,05 cm i takhöjd. Öppet ner mot vardagsrum.  

Sovrum
Generöst sovrum om ca: 16 kvm med takhöjd upp till 3,50 m som också ger möjlighet till två stora fönster i söder. Garderobsrad.

Badrum
Vitt helkaklat badrum om ca: 5 kvm med grått klinkergolv med komfortvärme. Stor takdusch med handdusch, glasad duschvägg, handdukstork, wc, handfat på vit kommod med skåp under och spegel över. Tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Övrigt
Genomgående är det ekparkett på golven, vita golvlister och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och fönsterbänkar av betong. Spotligths i taken. 

Dokument Stadgar Ekonomisk plan Driftkostnader / månad Värme: 120 kr El: 200 kr Fakta Boarea:
49 kvm
Antal rum:
2
Våning:
3
Lgh. nr. brf:
F-1206
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Fiber. Via data och betalas av ägaren
Andelstal:
0.3503%
Avgift:
3 083 kr / månad Värme, Kallvatten
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2017
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
320 kr / månad
Fönster:
4-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
Bostadsrättsföreningen Fabrikshuset
Acc. jur. pers.:
Ja
Äkta förening:
Ja
Hemsida:
Bostadsrättsföreningen

Föreningen består av två huskroppar Fabrikshuset (220 lgh) och Lanterninhuset (40 lgh) se info i ekonomisk plan. Förråd och tvättstuga i källaren. Tvättstugan består av 3 st tvättmaskiner, 1 st torkskåp och tvättbänk med ho. Cykel- och vagnsförråd finns på plan 1 och i källaren. Föreningen ingår i gemensamhetsanläggning avseende garage där föreningen har 96 platser. Föreningen tillåter både fysisk person och juridsik person att köpa.


Planritningar
Länkar Porslinskvarteren Värmdö kommun Objektets hemsida

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid