Övrigt, innergård
Bostadsrätt - Lägenhet

Wilhelm Kåges gata 9, 2 tr
Porslinskvarteren

3 095 000 kr
3 rum och kök
78 kvm
4 482 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

3:a med mycket bra läge i området vid Fajansparken.

I Gustavsberg hittar man allt i form av handel, service och mysiga promenadstråk vid hamnen. Till Stockholm kommer man snabbt med bussar eller bil medans allt som behövs till vardagen finns i närheten. Förutom utbudet i Gustavsbergs centrum ligger Värmdö köpcentrum endast några få minuter bort med bil och till Nacka Forum är det ca 15 minuters färd. För den båtintresserade är skärgården självklart ett måste!

Interiör
Med hög och stilren invändig standard går det att skapa ett personligt och prydligt hem i denna bostad. Via den trevliga hallen, med plats för hatthylla, skoställ samt en garderob, leder ljuset in till det öppna vardagsrummet. Planlösningen är effektiv, från hallen öppnar vardagsrummet upp sig och leder vidare till kök, sovrum och badrum. Vardagsrummet är som en dröm, badande i ljus från stort fönster i söder. Utanför lockar balkongen med soligt söderläge mot den härliga innergården med planteringar och lekytor. Det ljusa fyrkantiga köket har vita luckor, vitt kakel, grå köksbänk och det viktigaste – generös matplats för gemytlig gemenskap. 

Sovrummet i söder har två fönster som vetter ut mot innergården. Här finns en garderob, gott om plats för en större säng och sängmöbel. Master bedroom har en inbyggd garderobsrad och här är det givetvis plats för dubbelsäng och sängmöbel också. Både tvättmaskin och torktumlare kommer badrummet utrustat med, samt stilrent kakel i vitt och klinker i grått med golvvärme.

Med mera
Föreningen har en stor och påkostad innergård med gott om lekplats, under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Intill bostäderna byggs Blå Blomparken, som är områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn med båtplatser och i området finns affärer, förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm. I Gustavsberg och Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer finns här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis finns här, för att vara nämna några möjliga aktiviteter. Storstaden Stockholm är inte långt bort den heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till City. 


Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor. Två garderob varav ett städskåp och säkerhetsdörr med tittöga.

Kök
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv. Skåp över arbetsbänk med spotlights under. Mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl och frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, varmluftsugn, micro, induktionshäll med spisfläkt i skåp, samtliga maskiner är rostfria. Generöst med arbetsytor och förvaring.

Vardagsrum
Vardagsrum med stor fönster motgården i söder och utgång till balkong.

Sovrum 1
Sovrum (ca: 11 kvm) med två fönster mot gården och en garderob.

Sovrum 2
Sovrum (ca: 13 kvm) med två fönster mot Wilhelm Kåges gata och tre inbyggda garderober var av ett är linneskåp med hyllor.  

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg (plats för badkar finns). Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över och belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över, tvättmaskin och torktumlare under. 

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar.

Dokument Planlösning Ekonomisk plan Stadgar Driftkostnader / månad El: 300 kr VA: 180 kr Fakta Boarea:
78 kvm
Antal rum:
3
Våning:
2
Lgh. nr. skv:
1202
Lgh. nr. brf:
11-1202
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Com hem/ fiber
Andelstal:
0.01121%
Avgift:
4 482 kr / månad Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2018
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
480 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
Brf Domino i Gustavsberg
Äkta förening:
Ja

Bostadsrättsföreningen består av en fristående huskropp med fem trapphus och 4 våningar, totalt 111 lägenheter som 1-4 rok med fransk balkong, balkong eller uteplats. Tillsammans med Brf Sailor har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulplan, uteplatser och plats för cyklar. Föreningarna har också garaget under den gemensamma gården tillsammans. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa eller hiss, i samma byggnad finns också vagn- och cykelförråd.


Planritningar
Länkar Information om Brf Domino Information om Porslinskvarteren Porslinskvarterens historia Värmdö kommun

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid