Övrigt, Rostfria maskiner
Bostadsrätt - Lägenhet

Gustavsbergs Allé 22, 4tr
Porslinskvarteren

3 995 000 kr
4 rum och kök
83 kvm
4 848 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

4:a högst upp med perfekt läge mot innergården.

I de nybyggda bostäderna kring Porslinskvarteren i Gustavsberg är livet som en enda lång och lustfylld semester. I ett urmysigt och gemytligt område, med direkt anslutning till vackra strövområden, Gustavsbergs hamn och Gustavsbergs centrum finns allt som kan tänkas behövas precis runt omkring. I Porslinskvarteren doftar kreativitet och skaparglädje från forma tider, det är sannerligen en kulturell anda som genomsyrar kvarteren - Sveriges enda porslinsfabrik finns här tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer. Det är inte bara kulturen som är utmärkande för Gustavsberg, här har även natur och aktivitet en stor plats. Vackra promenadstigar både i skog och längs hav gör gott för själen medan alla sportmöjligheter gör gott för kroppen – varför inte ta ett havsdopp om sommaren, spela golf på Värmdö Golf & Country Club eller tennis i någon av hallarna, och glöm inte bort hamnen för den som gillar båt- och sjöliv!

Interiör
Med en smart planlösning, ett stort badrum och balkong som vetter mot eftermiddagssolen i väster är denna fyra ett perfekt hem för familjen eller den som önskar bo bekvämt med gott om plats. Sambandet mellan kök och vardagsrum ger utrymme för både umgänge och vardag. En stor soffa med tillhörande fåtöljer och tevemöbler får gott om plats här samtidigt som bostaden är härligt ljus tack vare det stora fönstret och balkongdörren. Det stora sovrummet är även det härligt ljust tack vare två fönster, här får förvaring plats i garderober utmed den ena väggen.

Denna lägenhet är självklart mycket ljus med sitt läge högst upp i huset och i väster in mot gården. Den har också en hög invändig standard. Här ligger det vacker vitlaserad ekparkett genomgående i hela bostaden och samtliga väggar är målade vita. I badrummet ligger ljusgrå klinker ovan golvvärmen och väggarna är kaklade i vitt, dessutom kommer badrummet inrett med både tvättmaskin och torktumlare, som ett himmelrike för den som inte vill springa till tvättstugor och passa på bokade tider. Och för den som gillar att få slappna av i varmt vatten kan duschen enkelt bytas ut mot badkar.

Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Ballingslöv, vitt kakel och mörk bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd mikro, vidare finns induktionshäll och diskmaskin på plats. Och pricken över i är det stora förrådet i köket.

Med mera
Gemensamt för föreningen är den stora och påkostade innergården med både fina planteringar och perfekta lekytor för alla barn. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård kommer den trevliga och grönskande Blå Blomparken uppföras, som är tänkt att vara områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.


Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor. Två garderob varav ett städskåp och säkerhetsdörr.

Kök
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl, frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, inbyggd varmluftsugn och micro i arbetshöjd, induktionshäll med spisfläkt över, samtliga maskiner är rostfria. Generöst med arbetsytor och förvaring. Samt ett stort förråd/skafferi.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med stort fönster och balkong (ca: 5,5 kvm) i väster in mot kvarterets gård. 

Sovrum 1
Sovrum med två fönster in mot gatan. Två garderober varav en med hängade.

Sovrum 2
Sovrum med fönster i väster mot gården.

Sovrum 3
Sovrum med fönster i väster mot gården.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg (plats för badkar finns). Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över och belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över och tvättmaskin och torktumlare under. 

Gäst-wc
Med vitt kakel och ljust grå klinker på golvet, handfat med spegel över och wc.

Övrigt
Lägenheten är genomgående med generöst ljus från öst och väst. Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. 

Dokument Årsredovisning Planlösning Stadgar Driftkostnader / månad El: 400 kr VA: 240 kr Fakta Boarea:
83 kvm
Antal rum:
4
Våning:
4
Lgh. nr. skv:
1402
Lgh. nr. brf:
22-1402
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
0.00972%
Avgift:
4 848 kr / månad Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2017
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
640 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
Brf Sailor I Gustavsberg
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja
Hemsida:

Bostadsrättsföreningen består av 4 st fristående hus med 3-4 våningar, totalt 125 lägenheter som är 1-5 rok med balkong eller uteplats. Tillsammans Brf Domino har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulplan, uteplatser, lekplatser och plats för cyklar. Föreningarna har också det varmbonade garaget tillsammans under den gemensamma gården. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa eller hiss, i samma byggnad finns också cykelförråd. Varmbonat förråd för barnvagnar finns på vinden.


Planritningar
Länkar Brf Sailor i Gustavsberg Information om Porslinskvarteren Porslinskvarterens historia Värmdö kommun

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid