Övrigt, Kök
Bostadsrätt - Lägenhet

Wilhelm Kåges gata , 9 nb
Porslinskvarteren

3 995 000 kr utgångspris
4 rum och kök
97 kvm
5 234 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

4:a med stor ute plats mot gård och den vackra Fajansparken

I de nybyggda bostäderna vid Blå Blomparken i Gustavsberg är livet som en enda lång och lustfylld semester. I ett urmysigt och gemytligt område, med direkt anslutning till vackra strövområden, Gustavsbergs hamn och Gustavsbergs centrum finns allt som kan tänkas behövas precis runt omkring. I Porslinskvarteren doftar kreativitet och skaparglädje från forna tider, det är sannerligen en kulturell anda som genomsyrar kvarteren - Sveriges enda porslinsfabrik finns här tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer. Det är inte bara kulturen som är utmärkande för Gustavsberg, här har även natur och aktivitet en stor plats. Vackra promenadstigar både i skog och längs hav gör gott för själen medan alla sportmöjligheter gör gott för kroppen – varför inte ta ett havsdopp om sommaren, spela golf på Wwrmdö Golf & Country Club eller tennis i någon av hallarna, och glöm inte bort hamnen för den som gillar båt- och sjöliv!

Interiör

I en underbart ljus gavellägenhet med stort trädäck i sydväst mot Fajansparken som ska anläggas under nästa år. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum låter ljus från två väderssträck fylla utrymmet som har gott om plats för en stor matgrupp, soffmöbler samt mediaenheter. Från det ljusa och stora köket är en av utgångarna till uteplatsen den andra är från ett av sovrummen. Denna bostad har både ett stort badrum och en gäst-wc, belagd intill hallen och de två mindre rummen. Bostaden har tre sovrummen i bra storlek, även gott om förvaringsmöjligheter finns; master bedroom har garderober och det ena av de mindre sovrummen har klädkammare. 

Denna lägenhet har självklart mycket hög invändig standard. Här ligger det vacker vitlaserad ekparkett genomgående i hela bostaden och samtliga väggar är målade vita. I badrummet och gäst-wc:n ligger ljusgrå klinker ovan golvvärmen och väggarna är kaklade i vitt, dessutom kommer badrummet inrett med både tvättmaskin och torktumlare, som ett himmelrike för den som inte vill springa till tvättstugor och passa på bokade tider. Och för den som gillar att få slappna av i varmt vatten kan duschen enkelt bytas ut mot badkar. 

Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Ballingslöv, vitt kakel och mörk bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd micro i arbetshöjd, vidare finns induktionshäll och diskmaskin på plats. 

Med mera

Gemensamt för föreningen är den stora och påkostade innergården med både fina planteringar och perfekta lekytor för alla barn. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård finns här den trevliga och grönskande Fajansparken, som är områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.


Interiör

Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor. Två garderob varav ett städskåp och säkerhetsdörr med tittöga.

Kök
Vitt kök med släta luckor och lådor från Ballingslöv. Överskåp med spotlights under. Mörk grå bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl och frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, inbyggd varmluftsugn och micro i arbetshöjd, induktionshäll med spisfläkt över, samtliga maskiner är rostfria. Generöst med arbetsytor och förvaring. Utgång till stor uteplats i sydväst.

Vardagsrum
Vardagsrum och kök i en öppen planlösning med tillsammans fem fönster. 

Sovrum 1
Sovrum med fönster in mot gården. 

Sovrum 2
Sovrum med klädkammare och utgång till uteplats.

Sovrum 3
Sovrum med fyra garderober och två fönster mot parken.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg (plats för badkar finns). Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över och belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över och tvättmaskin och torktumlare under. 

Gäst-wc
Med vitt kakel och ljust grå klinker på golvet, handfat med spegel över och wc.

Övrigt
Lägenheten har stor uteplats runt hela lägenheten. Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. 

Driftkostnader / månad El: 300 kr VA: 240 kr Fakta Boarea:
97 kvm
Antal rum:
4
Våning:
Entréplan
Lgh. nr. skv:
1004
Lgh. nr. brf:
11-1004
Hiss:
Ja
Balkong:
Egen uteplats
TV / internet:
Fiber/ Com hem
Andelstal:
0.01310
Avgift:
5 234 kr / månad Värme, kallvatten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2018
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
540 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
Brf Domino i Gustavsberg
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Föreningen

Bostadsrättsföreningen består av en fristående huskropp med fem trapphus och 4 våningar, totalt 111 lägenheter som är 1-4 rok med fransk balkong, balkong eller uteplats. Tillsammans med Brf Sailor har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulplan, uteplatser och plats för cyklar. Föreningarna har också garaget under den gemensamma gården tillsammans. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa och hiss, i samma byggnad finns cykelförråd.


Planritningar
Länkar Porslinskvarteren områdesinfo Porslinskvarteren etapp 3 Porslinskvarterens historia Värmdö kommun Fajansparken

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid