Övrigt, Kök från Ballingslöv
Bostadsrätt - Lägenhet

Gustavsbergs Allé 20, 2tr
Porslinskvarteren

2 525 000 kr utgångspris
2 rum och kök
53 kvm
3 617 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Flytta in 17 augusti i 2:a m perfekt solläge mot gården

I de nybyggda bostäderna kring Porslinskvarteren i Gustavsberg är livet som en enda lång och lustfylld semester. I ett urmysigt och gemytligt område, med direkt anslutning till vackra strövområden, Gustavsbergs hamn och Gustavsbergs centrum finns allt som kan tänkas behövas precis runt omkring. I Porslinskvarteren doftar kreativitet och skaparglädje från forma tider, det är sannerligen en kulturell anda som genomsyrar kvarteren - Sveriges enda porslinsfabrik finns här tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer. Det är inte bara kulturen som är utmärkande för Gustavsberg, här har även natur och aktivitet en stor plats. Vackra promenadstigar både i skog och längs hav gör gott för själen medan alla sportmöjligheter gör gott för kroppen – varför inte ta ett havsdopp om sommaren, spela golf på någon av de sex banorna i Värmdö eller Nacka kommun eller tennis i någon av hallarna, och glöm inte bort hamnen för den som gillar båt- och sjöliv!

Interiör
Med härligt öppen planlösning, ett stort badrum och balkong som vetter mot varma och ljusa väster är denna tvåa ett perfekt hem för paret eller den som önskar bo bekvämt med gott om plats. Den öppna planlösningen från köket till vardagsrummet låter ytan bli använd effektivt, med utrymme för både dans och umgänge. En stor soffa med tillhörande fåtöljer och tevemöbler bredvid en matbordsgrupp intill köket får gott om plats här samtidigt som bostaden är härligt ljus tack vare det stora fönstret och balkongdörren. Det stora sovrummet är även det härligt ljust tack vare två fönster mot väster, här får förvaring plats i garderober utmed den ena väggen.

Denna lägenhet har självklart mycket hög invändig standard. Här ligger det vacker vitlaserad ekparkett genomgående i hela bostaden och samtliga väggar är målade vita. I badrummet ligger ljusgrå klinker ovan golvvärmen och väggarna är kaklade i vitt, dessutom kommer badrummet inrett med både tvättmaskin och torktumlare, som ett himmelrike för den som inte vill springa till tvättstugor och passa på bokade tider. Och för den som gillar att få slappna av i varmt vatten kan duschen enkelt bytas ut mot badkar.

Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Ballingslöv, vitt kakel och mörk bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd micro, vidare finns induktionshäll och diskmaskin på plats.

Med mera
Gemensamt för föreningen är den stora och påkostade innergården med både fina planteringar och perfekta lekytor för alla barn. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård finns här den trevliga och grönskande Blå Blomparken, som är områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.


Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor. Garderob, städskåp och säkerhetsdörr.

Kök
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv och rostfria maskiner. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat medrostfria maskiner, kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, varmluftsugn, micro, induktionshäll med spisfläkt över. Generöst med arbetsytor och förvaring. 

Vardagsrum
Vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Utgång till balkongen med ett lugnt västerläge mot den härliga gården.

Sovrum
Sovrum med två fönster och tre inbyggda garderober.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg (plats för badkar finns). Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över och belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över, combinerad tvättmaskin och torktumlare under.

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. 

Dokument Ekonomisk plan Stadgar Driftkostnader / månad El: 17 kr VA: 12 kr Fakta Boarea:
53 kvm
Antal rum:
2
Våning:
2
Lgh. nr. skv:
1202
Lgh. nr. brf:
23-1202
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja i sydväst mot gården
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
0.00725
Avgift:
3 617 kr / månad Värme,Kallv atten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2017
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
29 kr / månad
Energiprestanda:
kWh/m2
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
Brf Sailor i Gustavsberg
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Bostadsrättsföreningen består av 4 st fristående hus med 3-4 våningar, totalt 125 lägenheter som 1-5 rok med balkong eller uteplats. Tillsammans Brf Domino har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam gård med gräsytor, planteringar, boulplan, uteplatser och plats för cyklar. Föreningarna har också garaget tillsammans under den gemensamma gården. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa eller hiss, i samma byggnad finns också vagn- och cykelförråd.

 


Planritningar
Länkar Porslinskvarteren Järntorget Värmdö kommun

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid