Övrigt, Högt fritt läge
Bostadsrätt - Lägenhet

Gustavsbergs Allé 24, 3 tr
Porslinskvarteren

3 795 000 kr eller bud
5 rum och kök
104 kvm
5 730 kr / månad
Visningar
23/1 17:30 - 18:00
; ;

Generös gavellägenhet, 5 rok. Högt och soligt!

De nybyggda bostäderna i Porslinskvarteren har allt som gör livet lätt att leva. Kvarteren genomsyras av kreativitet och skaparglädje från forna tider. Här samsas Sveriges enda porslinsmuseum med konsthallar och ateljéer. Här är det nära till allt.
I Gustavsbergs hamn och Gustavsbergs centrum finns affärer, kaféer, restauranger, vårdcentral, apotek, bibliotek m.m. Runt knuten finns vackra promenad- och cykelvägar i skogar, längs hav och sjöar. Här finns även ett rikt utbud av sportaktiviteter för både barn och vuxna, samt en stor småbåtshamn. Naturligtvis finns här även förskolor och skolor inom promenadavstånd, liksom talrika busslinjer inom kommunen och till Stockholm. Till Slussen tar bussen bara 20 minuter. 

Interiör

I en underbart ljus gavellägenhet med balkong i sydväst, finns plats för den stora familjen. Det öppna sambandet mellan kök och vardagsrum låter ljus från två vädersstreck fylla utrymmet, som har gott om plats för en stor matgrupp, soffmöbler samt mediaenheter. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter mot innergården. Denna bostad har både ett stort badrum, intill hallen, och en gästtoalett mellan två av sovrummen. Bostaden har fyra sovrum i bra storlek. Det finns även gott om förvaringsmöjligheter: master bedroom har tre garderober, två av de mindre sovrummen har en respektive två garderober. Dessutom finns en klädkammare, belägen i hallen. 

Lägenhetens interiör har mycket hög standard. Här ligger det vacker vitlaserad ekparkett i alla rum och samtliga väggar är målade vita. Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Ballingslöv, vitt kakel och mörk bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt med inbyggd varmluftsugn och mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin från Cylinda. Badrummet och gästtoaletten är helkaklade, med ljusgrå klinker på golven och vitt kakel på väggarna. För ökad komfort så har badrummet även golvvärme. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. För den som så önskar finns plats för badkar som alternativ till duschen.

Med mera

Gemensamt för föreningen är den stora, påkostade innergården med både fina planteringar, boulebana och lekytor för barnen. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Alldeles utanför föreningen ligger den trevliga och grönskande Blå Blomparken, som är områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.


Hall
Rymlig hall med plats för ytterkläder och skor. Städskåp, walkincloset och säkerhetsdörr med tittöga.

Kök
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl och frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, inbyggd varmluftsugn och mikro i arbetshöjd, induktionshäll med spisfläkt över, samtliga maskiner är rostfria. Generöst med arbetsytor, förvaring och stor plats för matbord.

Vardagsrum
Vardagsrum och kök i ett öppet samband. Utgång till balkong (ca 5,5 kvm) i sydväst. 

Sovrum 1
Sovrum med två fönster och en garderob.  

Sovrum 2
Sovrum med två fönster.

Sovrum 3
Sovrum med två garderober, ett linneskåp och två fönster mot Ursula Printz gata.

Sovrum 4
Sovrum med två inbyggda garderober och två fönster mot gården.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg (plats för badkar finns). Wc, handfat på vit kommod med två lådor, spegel och belysning. Vit arbetsbänk, vita överskåp, tvättmaskin och torktumlare under bänk. 

Gäst-wc
Med vitt kakel och ljust grå klinker på golvet, handfat med spegel över och wc.

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. Fönsterbänkar av sten.

Dokument Årsredovisning Stadgar Driftkostnader / månad El: 400 kr VA: 300 kr Fakta Boarea:
104 kvm
Antal rum:
5
Våning:
3
Lgh. nr. skv:
1301
Lgh. nr. brf:
21-1301
Balkong:
Ja
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
0.01149%
Avgift:
5 730 kr / månad Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2017
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
700 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
BRF Sailor i Gustavsberg
Äkta förening:
Ja

Bostadsrättsföreningen består av 4 st fristående hus med 3-4 våningar, totalt 125 lägenheter som 1-5 rok med balkong eller uteplats. Tillsammans med Brf Domino har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, bouleplan, uteplatser och plats för cyklar. Föreningarna har också garaget tillsammans under den gemensamma gården. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa eller hiss, i samma byggnad finns också cykelförråd. På vinden finns varmbonat barnvagnsförråd.


Länkar Information om Porslinskvarteren Porslinskvarterens historia Värmdö kommun

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid