Övrigt, Platsen för sena sommarkvällar

Budgivning pågår!

Bostadsrätt - Lägenhet

Wilhelm Kåges gata 9, 5tr.
Porslinskvarteren

1 995 000 kr utgångspris
2 rum och kök
39 kvm
2 937 kr / månad
Se budhistorik
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
Högsta bud 2 150 000 kr
; ;

Optimal tvåa högst upp med balkong!

Bästa läget i föreningen. Högst upp med balkong i västläge, sol från eftermiddag till sen kväll. Närmast ner mot Ursula Printz väg och parken. Fem minuter från det charmiga hamnområdet i Gustavsberg ligger denna yteffektiva och välplanerade bostad med snygga materialval och smarta lösningar. Stora fönster, öppen planlösning och rymliga ytor med vitlaserad ekparkett på golvet gör denna bostad till en hemtrevlig oas nära såväl skärgård och natur som handel och stad. Porslinskvarteren i Gustavsberg är det ultimata nybygget i charmiga kvarter som osar av kultur och historia i nära samklang med naturen runt omkring.

Interiör
Med härligt vardagsrum och kök i öppen planlösning, ett stilrent badrum och balkong som vetter mot lugn kvartersgata är denna tvåa ett perfekt hem för den som önskar att bo bekvämt. Köket är fullt utrustat och har plats för matbord medans vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp genom dubbla fönster samt glasade dörren till balkongen. I bostaden finns en genomgående ekparkett och samtliga väggar är vitmålade. I badrummet ligger ljusgrått klinker ovan golvvärmen och väggarna är kaklade i vitt, dessutom kommer badrummet inrett med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, smidigt för den som vill tvätta snabbt oh enkelt. Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Ballingslöv, vitt kakel och mörk bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd mickro samt kyl och frys i pelare. Vidare finns induktionshäll och integrerad diskmaskin på plats.

Med mera
Gemensamt för föreningen är den stora och påkostade innergården med både fina planteringar och perfekta lekytor för alla barn. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser (liten kö). Förutom föreningens innergård finns här den trevliga och grönskande Blå Blomparken, som är områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.


Rumsbeskrivning

Hall
Rymlig hall med plats för ytterkläder och skor. Tre garderober varav ett linneskåp samt kapphylla och säkerhetsdörr med tittöga.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv och komfortvärme. Dusch med glasad duschvägg. Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över samt belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över och kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Cylinda under. 

Kök och vardagsrum i öppen planlösning
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv. Överskåp med spotlights under. Grå bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd samt underlimmad diskho. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfria maskiner från Cylinda: kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, varmluftsugn och micro samt induktionshäll med spisfläkt över. Städskåp intill ingång till kök. Plats för en matgrupp. Vardagsrum med två stycken fönster samt utgång till balkong mot lugn gårdsgata. Plats för soffa och mediamöbler.

Sovrum
Sovrum med ett fönster och en garderob. Plats för säng.

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. Fönsterbänkar av sten. 2.50 meter i takhöjd.

Driftkostnader / månad El: 200 kr VA: 145 kr Fakta Boarea:
39 kvm
Antal rum:
2
Våning:
4
Lgh. nr. skv:
1401
Lgh. nr. brf:
11-1401
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
0.00735%
Avgift:
2 937 kr / månad Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2018
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
345 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
Brf Domino I Gustavsberg
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen består av en fristående huskropp med fem trapphus och 4 våningar, totalt 111 lägenheter som är 1-4 rok med fransk balkong, balkong eller uteplats. Tillsammans med Brf Sailor har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulebana, uteplatser och plats för cyklar. På vinden finns ett förråd till varje lägenhet samt varmbonat barnvagnsförråd. Föreningarna har också garaget under den gemensamma gården tillsammans. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa och hiss, i samma byggnad finns cykelförråd.


Planritningar
Länkar Porslinskvarteren Värmdö kommun Porslinskvarterens historia

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid
2 150 000 kr Budgivare 1 2018-12-09 17:36