Övrigt, Öppet samband
Bostadsrätt - Lägenhet

Wilhelm Kåges gata 3, 4tr
Porslinskvarteren

2 750 000 kr eller bud
2 rum och kök
70.5 kvm
4 185 kr / månad
Visningar
22/4 14:00 - 14:30
Välkommen på visning
; ;

Stor 2:a högst upp med soligt och fritt läge!

Det framväxande bostadsområdet kring Järntorget i Gustavsberg har en charm som inte undgår någon. Här sammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden. Den mysiga båthamnen, Gustavsbergs centrum, samt rekreationsområden gör vardagarna genuint trevliga här. Här, i en underbart ljus bostad med en fantastisk balkong högst upp i huset, blir livet enkelt. Upplev ett välplanerat hem med härliga ljusinsläpp, på ett lugnt och ostört läge med egen kryddträdgård! mot Wilhelm Kåges gata.

Interiör
Med hög och stilren invändig standard går det att skapa ett personligt och prydligt hem i denna generösa till ytan rymliga bostad. Via den trevliga hallen, med plats för hatthylla, skoställ samt garderober, leder ljuset in till det öppna vardagsrummet. Planlösningen är effektiv, från hallen öppnar vardagsrummet och kök upp sig, sovrum och badrum. Vardagsrummet är som en dröm, badande i ljus från fönster i två väderstreck samt utgång till balkong som ligger fritt högst upp i huset. Sen har vi det generösa och ljusa köket med vita luckor, vitt kakel, grå köksbänk och det viktigaste – vacker utsikt från flera fönster, pryder köket. 

Det ljusa sovrummet har två fönster som vetter ut mot gården. Här finns  tre garderober, gott om plats för en stor säng och sängmöbler. I gången utanför sovrummet finns ytterligare garderober samt badrummet. Både tvättmaskin och torktumlare kommer badrummet utrustat med, samt stilrent kakel i vitt och klinker i grått med golvvärme.

Med mera
Föreningen har en stor och påkostad innergård med gott om lekplatser, under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Intill bostäderna byggs Blå Blomparken, som är områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn med båtplatser och i området finns affärer, förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm. I Gustavsberg och Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer finns här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis finns här, för att vara nämna några möjliga aktiviteter. Storstaden Stockholm är inte långt bort den heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till City.

 


Hall
Rymlig hall med fönster mot gården med plats för ytterkläder och skor. Två garderober, städskåp och säkerhetsdörr med tittöga.

Kök
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfria maskiner, kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, varmluftsugn och micro inbyggda i arbetshöjd samt induktionshäll med spisfläkt över. Generöst med arbetsytor och förvaring. Köket har gått om plats för en matgrupp. 

Vardagsrum
Vardagsrum med utgång till balkong högst upp i huset vilket ger sol nästan hela dagen. Fönster i två väderstreck mot den stora kvartersgården och Wilhelm Kåges gata. 

Sovrum
Sovrum med två fönster och tre garderober.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg (plats för badkar finns). Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över samt belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över och tvättmaskin och torktumlare under. 

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. Fönsterbänkar av sten. 2.50 meter i takhöjd.

Dokument Säljbroschyr Ekonomisk plan Planlösning Stadgar Driftkostnader / månad El: 250 kr VA: 145 kr Fakta Boarea:
70.5 kvm
Antal rum:
2
Våning:
4
Lgh. nr. skv:
1403
Lgh. nr. brf:
14-1403
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
0.01047%
Avgift:
4 185 kr / månad Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2018
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
395 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
Brf Domino I Gustavsberg
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Bostadsrättsföreningen består av en fristående huskropp med fem trapphus och 4 våningar, totalt 111 lägenheter som är 1-4 rok med fransk balkong, balkong eller uteplats. Tillsammans med Brf Sailor har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulebana, uteplatser och plats för cyklar. På vinden finns ett förråd till varje lägenhet samt barnvagnsförråd. Föreningarna har också garaget under den gemensamma gården tillsammans. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa och hiss, i samma byggnad finns cykelförråd.


Planritningar
Länkar Områdesinformation Porslinskvarteren etapp 3 Områdets historia Värmdö kommun

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid