Övrigt, köksluckor
Bostadsrätt - Lägenhet

Wilhelm Kåges gata 3, 1tr
Porslinskvarteren

2 595 000 kr eller bud
2 rum och kök
50 kvm
3 373 kr / månad
Visningar
22/4 14:30 - 15:00
Välkommen på visning
; ;

Välplanerad 2:a med balkong in mot innergård med direkt söderläge.

Här finner du en optimalt planerad 2:a med stort vardagsrum och kök i öppen planlösning samt generös balkong i syder med utsikt över den påkostade innergården. I det framväxande bostadsområdet kring Järntorget i Gustavsberg möter man både anrik gemytlighet och modern komfort, i ett område som ligger nära havet såväl som vackra strövområden. Shopping och service finns även de i närområden, bland annat i Gustavsbergs centrum samt Värmdö Köpcentrum. Riktig livskvalité samtidigt som man även har nära till Stockholm.

Interiör
I denna välplanerade 2:a med balkong och lugnt läge kan inte livet bli mysigare. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum låter ljus från det stora fönstret fylla utrymmet som har gott om plats för en matgrupp, soffmöbler samt mediaenheter. Från detta rum nås balkongen som vetter mot innergården. Denna bostad har ett helkaklat badrum belagt intill hallen. Sovrummet ligger lugnt mot en grön innergård med ljusinsläpp genom de två fönstren. Denna lägenhet har självklart mycket hög invändig standard. På golvet ligger det vacker vitlaserad ekparkett genomgående i hela bostaden och samtliga väggar är vitmålade. I badrummet ligger ljusgrått klinker ovan golvvärmen och väggarna är vitkaklade, dessutom kommer badrummet inrett med både tvättmaskin och torktumlare, som ett himmelrike för den som inte vill springa till tvättstugor och passa på bokade tider. Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Ballingslöv, vitt kakel och mörk bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd micro i arbetshöjd, vidare finns induktionshäll, kyl/frys och diskmaskin på plats.

Med mera
Gemensamt för föreningen är den stora och påkostade innergården med både fina planteringar och perfekta lekytor för alla barn. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård finns den trevliga och grönskande Blå Blomparken nära, som är områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns för- och grundskolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.


Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor. Garderob, städskåp, kapphylla och säkerhetsdörr.

Kök
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, varmluftsugn, micro, induktionshäll med spisfläkt över. Generöst med arbetsytor och förvaring. Plats för matgrupp.

Vardagsrum
Plats för soffgrupp samt mediaenheter. Fönster i sydöst och utgång till balkong mot innergård.

Sovrum
Sovrum med två fönster och tre inbyggda garderober varav ett linneskåp. Plats för en dubbelsäng samt utsikt mot innergård.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg. Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över och belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över och tvättmaskin och torktumlare under. 

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. Rostfria maskiner i kök.

Dokument Ekonomisk plan Stadgar Driftkostnader / månad El: 200 kr VA: 145 kr Fakta Boarea:
50 kvm
Antal rum:
2
Våning:
1
Lgh. nr. skv:
1103
Lgh. nr. brf:
14-1103
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Com hem/ fiber
Andelstal:
0.00844%
Avgift:
3 373 kr / månad Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2018
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
345 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
Brf Domino i Gustavsberg
Äkta förening:
Ja

Bostadsrättsföreningen Domino i Gustavsberg består av en fristående huskropp med adress Wilhelm Kåges gata 1,3,5,7 och 9 med fem trapphus och 4 våningar, totalt 111 lägenheter som är 1-4 rok med fransk balkong, balkong eller uteplats. Tillsammans med Brf Sailor har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, bouleplan, uteplatser och plats för cyklar. Föreningarna delar även garage under den gemensamma gården där 64 garageplatser tillhör Brf Domino. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa och hiss, i samma byggnad finns cykelförrådet.

Juridisk person får vägras medlemskap. Pantsättnings- och överlåtelseavgift får tas ut av föreningen med högst 1% respektive 2,5 % av prisbasbeloppet.


Planritningar
Länkar Porslinsområde info Värmdö kommun Porslinskvarterens historia

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid