Övrigt, Arbetskök med rostfria maskiner
Bostadsrätt - Lägenhet

Wilhelm Kåges gata 9, nb
Porslinskvarteren

1 895 000 kr eller bud
1.5 rum och kök
37 kvm
2 858 kr / månad
Visningar
22/4 12:00 - 12:30
Välkommen på visning
; ;

Yteffektiv 1:a med egen stor uteplats i söder.

I Porslinskvarteren doftar kreativitet och skaparglädje från forma tider, det är sannerligen en kulturell anda som genomsyrar kvarteren - Sveriges enda porslinsfabrik finns här tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer. Det är inte bara kulturen som är utmärkande för Gustavsberg, här har även natur och aktivitet en stor plats. Vackra promenadstigar både i skog och längs hav gör gott för själen medan alla sportmöjligheter gör gott för kroppen – varför inte ta ett havsdopp om sommaren, spela golf på Värmdö Golf & Country Club eller tennis i någon av hallarna, och glöm inte bort hamnen för den som gillar båt- och sjöliv!

Interiör
Med härligt öppen planlösning, ett stort badrum och egen uteplats som vetter mot varma och ljusa söder är denna yteffektiva etta ett perfekt hem för den som önskar bo bekvämt. Den öppna planlösningen från köket till vardagsrummet låter ytan bli använd effektivt. Bostaden är härligt ljus tack vare det stora fönstren och balkongdörren. 

Denna lägenhet har självklart mycket hög invändig standard. Här ligger det vacker vitlaserad ekparkett genomgående i hela bostaden och samtliga väggar är målade vita. I badrummet ligger ljusgrå klinker ovan golvvärmen och väggarna är kaklade i vitt, dessutom kommer badrummet inrett med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, som ett himmelrike för den som inte vill springa till tvättstugor och passa på bokade tider.

Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Ballingslöv, vitt kakel och mörk bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd mikro, vidare finns induktionshäll och diskmaskin på plats.

Med mera
Gemensamt för föreningen är den stora och påkostade innergården med både fina planteringar och perfekta lekytor för alla barn. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård finns här den trevliga och grönskande Blå Blomparken (utförs under 2018), som är områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.


Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor. En garderob, linneskåp och säkerhetsdörr med titt öga.

Kök
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv och rostfria maskiner. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, varmluftsugn, mikro och induktionshäll med spisfläkt över. Generöst med arbetsytor och förvaring. 

Vardagsrum
Vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Två garderober och ett linneskåp. Utgång till terrass med soligt läge mot gården.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg. Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över och belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. 

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. 

Dokument Ekonomisk plan Stadgar Alternativ planlösning Driftkostnader / månad El: 200 kr VA: 120 kr Fakta Boarea:
37 kvm
Antal rum:
1.5
Våning:
Nb
Lgh. nr. skv:
1003
Lgh. nr. brf:
11-1003
Hiss:
Ja
Balkong:
Egen uteplats i söder mot gården
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
0.00715%
Avgift:
2 858 kr / månad Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2018
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
320 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
Brf Domino
Äkta förening:
Ja

Bostadsrättsföreningen består av en fristående huskropp med fem trapphus och 4 våningar, totalt 111 lägenheter som är 1-4 rok med fransk balkong, balkong eller uteplats. Tillsammans med Brf Sailor i Gustavsberg har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulebana, uteplatser, lekplats och plats för cyklar. På vinden finns ett förråd till varje lägenhet samt barnvagnsförråd. Föreningarna har också garaget under den gemensamma gården tillsammans. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa och hiss, i samma byggnad finns cykelförråd.


Planritningar
Länkar Porslinskvarteren Värmdö kommun Porslinskvarterens historia Brf Domino i Gustavsberg

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid