Övrigt, Vitt kakel
Bostadsrätt - Lägenhet

Wilhelm Kåges gata 7, 3tr
Porslinskvarteren

2 245 000 kr utgångspris
2 rum och kök
39 kvm
2 957 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Yteffektiv 2:a med morgon- och kvällssol på balkongen.

I de nybyggda bostäderna kring Porslinskvarteren i Gustavsberg är livet som en enda lång och lustfylld semester. I ett urmysigt och gemytligt område, med direkt anslutning till vackra strövområden, Gustavsbergs hamn och Gustavsbergs centrum finns allt som kan tänkas behövas precis runt omkring. I Porslinskvarteren doftar kreativitet och skaparglädje från forma tider, det är sannerligen en kulturell anda som genomsyrar kvarteren - Sveriges enda porslinsfabrik finns här tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer. Det är inte bara kulturen som är utmärkande för Gustavsberg, här har även natur och aktivitet en stor plats. Vackra promenadstigar både i skog och längs hav gör gott för själen medan alla sportmöjligheter gör gott för kroppen – varför inte ta ett havsdopp om sommaren, spela golf på Värmdö Golf & Country Club eller tennis i någon av hallarna, och glöm inte bort hamnen för den som gillar båt- och sjöliv!

Interiör
Med härligt öppen planlösning, ett stort badrum och balkong som vetter mot varma och ljusa söder är denna yteffektiva tvåa ett perfekt hem för paret eller den som önskar bo bekvämt. Den öppna planlösningen från köket till vardagsrummet låter ytan bli använd effektivt. Bostaden är härligt ljus tack vare det stora fönstren och balkongdörren. Sovrummet är även det härligt ljust tack vare fönster mot söder, här får förvaring plats i garderoben.

Denna lägenhet har självklart mycket hög invändig standard. Här ligger det vacker vitlaserad ekparkett genomgående i hela bostaden och samtliga väggar är målade vita. I badrummet ligger ljusgrå klinker ovan golvvärmen och väggarna är kaklade i vitt, dessutom kommer badrummet inrett med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, som ett himmelrike för den som inte vill springa till tvättstugor och passa på bokade tider.

Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Ballingslöv, vitt kakel och mörk bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd micro, vidare finns induktionshäll och diskmaskin på plats.

Med mera
Gemensamt för föreningen är den stora och påkostade innergården med både fina planteringar och perfekta lekytor för alla barn. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård finns här den trevliga och grönskande Blå Blomparken, som är områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.


Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor. Två garderob, linneskåp och säkerhetsdörr.

Kök
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv och rostfria maskiner. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, varmluftsugn, micro, induktionshäll med spisfläkt över och städskåp. Generöst med arbetsytor och förvaring. 

Vardagsrum
Vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Utgång till balkongen med ett söderläge mot Ursula Printz gata.

Sovrum
Sovrum med fönster och en inbyggda garderober.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg. Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över och belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. 

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. 

Driftkostnader / månad El: 300 kr Övrigt: 120 kr Fakta Boarea:
39 kvm
Antal rum:
2
Våning:
3
Lgh. nr. skv:
1305
Lgh. nr. brf:
12-1305
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Com hem, tv och bredband samt IP-telefoni
Andelstal:
0.00735%
Avgift:
2 957 kr / månad Värme, Kallvatten, , Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2018
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
420 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
Brf Domino i Gustavsberg
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Bostadsrättsföreningen består av en fristående huskropp med fem trapphus och 4 våningar, totalt 111 lägenheter som är 1-4 rok med fransk balkong, balkong eller uteplats. Tillsammans med Brf Sailor har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulplan, uteplatser och plats för cyklar. Föreningarna har också garaget under den gemensamma gården tillsammans. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa och hiss, i samma byggnad finns cykelförråd.


Planritningar
Länkar Porslinskvarteren Värmdö kommun Porslinskvarterens historia

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid