Övrigt, Stora fönsterpartier
Bostadsrätt - Lägenhet

Gustavsbergs Allé 24, 3tr
Porslinskvarteret

3 895 000 kr utgångspris
5 rum och kök
104.5 kvm
5 730 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Gavellägenhet, 5 rok med ett perfekt söder-/västerläge.

I de nybyggda bostäderna i Porslinskvarteren är livet urmysigt och gemytligt. I Gustavsbergs hamn och Gustavsbergs centrum finns allt som kan tänkas behövas precis runt omkring. I Porslinskvarteren doftar kreativitet och skaparglädje från forma tider, det är sannerligen en kulturell anda som genomsyrar kvarteren - Sveriges enda porslinsfabrik finns här tillsammans med Porslins muséum, konsthallar och ateljéer. Det är inte bara kulturen som är utmärkande för Gustavsberg, här har även natur och aktivitet en stor plats. Vackra promenadstigar både i skog och längs hav gör gott för själen medan alla sportmöjligheter gör gott för kroppen – varför inte ta ett havsdopp om sommaren, spela golf på Värmdö Golf & Country Club eller tennis i någon av hallarna, och glöm inte bort hamnen för den som gillar båt- och sjöliv!

Interiör
I en underbart ljus gavellägenhet med balkong i sydväst, finns plats för den stora familjen. Det öppna sambandet mellan kök och vardagsrum låter ljus från två väderssträck fylla utrymmet som har gott om plats för en stor matgrupp, soffmöbler samt mediaenheter. Från det ljusa och stora vardagsrummet nås den balkongen som vetter mot innergården. Denna bostad har både ett stort badrum och en gäst-wc, belagd intill hallen och två av sovrummen. Bostaden har fyra sovrum i bra storlek, även gott om förvaringsmöjligheter finns; master bedroom har garderober, det ena av de mindre sovrummen har två inbyggda garderober och hallen har en walkincloset. 

Denna lägenhet har självklart mycket hög invändig standard. Här ligger det vacker vitlaserad ekparkett genomgående i hela bostaden och samtliga väggar är målade vita. I badrummet och gäst-wc:n ligger ljusgrå klinker ovan golvvärmen och väggarna är kaklade i vitt, dessutom kommer badrummet inrett med både tvättmaskin och torktumlare, som ett himmelrike för den som inte vill springa till tvättstugor och passa på bokade tider. Och för den som gillar att få slappna av i varmt vatten kan duschen enkelt bytas ut mot badkar. 

Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Ballingslöv, vitt kakel och mörk bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd micro, vidare finns induktionshäll och diskmaskin på plats. 

Med mera
Gemensamt för föreningen är den stora och påkostade innergården med både fina planteringar och perfekta lekytor för alla barn. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård kommer det uppföras en trevliga och grönskande park, Fajansparken, som är områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.


Hall
Rymlig hall med plats för ytterkläder och skor. Städskåp, walk in closet och säkerhetsdörr med tittöga.

Kök
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl och frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, inbyggd varmluftsugn och micro i arbetshöjd, induktionshäll med spisfläkt över, samtliga maskiner är rostfria. Generöst med arbetsytor och förvaring. Generös plats för matbord.

Vardagsrum
Vardagsrum och kök i ett öppet samband med utgång till balkong (ca 5,5 kvm) i sydväst mot innergård.

Sovrum 1
Sovrum med två fönster.  

Sovrum 2
Sovrum med två fönster.

Sovrum 3
Sovrum med två garderober, ett linneskåp och två fönster mot gården och ett på husets kortsida.

Sovrum 4
Sovrum med två inbyggda garderober och två fönster mot gården.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg (plats för badkar finns). Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över och belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över och tvättmaskin och torktumlare under. 

Gäst-wc
Med vitt kakel och ljust grå klinker på golvet, handfat med spegel över och wc.

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. Fönsterbänkar av sten. Persienner i samtliga fönster och nylagt trädäck på balkongen.

Dokument Ekonomiskplan Stadgar Årsredovisning Driftkostnader / månad El: 400 kr VA: 300 kr Fakta Boarea:
104.5 kvm
Antal rum:
5
Våning:
3 av 5
Lgh. nr. skv:
1201
Lgh. nr. brf:
21-1201
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Com hem/Fiber
Andelstal:
0.01149%
Avgift:
5 730 kr / månad Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2017
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
700 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.96 %

Föreningen Namn:
Brf Sailor i Gustavsberg
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Bostadsrättsföreningen består av 4 st fristående hus med 3-4 våningar, totalt 125 lägenheter som 1-5 rok med balkong eller uteplats. Tillsammans Brf Domino har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulplan, uteplatser och plats för cyklar. Föreningarna har också garaget tillsammans under den gemensamma gården. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa eller hiss, i samma byggnad finns också vagn- och cykelförråd.

 


Planritningar
Länkar Information om Porslinskvarteren Värmdö kommun Porslinskvarterens historia

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid