Övrigt, Vardagsrum

Budgivning pågår!

Bostadsrätt - Lägenhet

Råsundavägen 59 Såld!
Solna

3 995 000 kr fast pris!
3 rum och kök
77 kvm
3 669 kr / månad
Se budhistorik
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
Högsta bud 3 995 000 kr
; ;

Charmig gaveltrea, högst upp i populära Råsunda!

I vackra Råsunda hittas denna underbara och rymliga bostad, på gaveln med ljusinsläpp från två väderstreck och högst upp i huset! Hemmet har en ypperlig charm med vackra golv, stora fönster och en fantastisk balkong. Läget i Råsunda kan inte bli bättre: goda kommunikationer, shopping och kommers, restauranger, caféer och vacker natur runt hörnet. Vid behov av ett till sovrum kan köket flyttas och därmed utökas hemmet från två sovrum till tre!

Interiör
Det rymliga vardagsrummet ligger på hörnet och har stora fönster i två väderstreck med utsikt över omgivningen. Här går det att både inreda med stor soffgrupp, mediamöbler och matplats och ändå ha utrymme kvar för dansgolv. Den vackra fiskbensparketten och dubbeldörrarna ut till den mysiga balkongen ger underbar prägel till hemmet. Genom en serveringsgång nås det stilrena köket, diskret inrett i vitt med mörk arbetsbänk som kontrast. Här finns gott om utrymme för matlagning och förvaring, under fönstret placeras med fördel en mindre matgrupp.
I den yttre hallen finns en garderob för ytterkläder och skor, intill ligger sedan badrummet. Badrummet, som går i ljusa toner, är även inrett med tvättmaskin. Den inre hallen är härligt stor och har idag flertalet garderober, praktiskt för förvaring av det mesta. Hemmet har två trevliga sovrum, båda med energigivande ljusinsläpp från stora fönster. Det större sovrummet har gott om plats för flera garderober.

Med mera
Tack vare dessa rymliga kvadratmetrar och smarta planering är bostaden trevlig som den är, men den som önskar ett till sovrum kan även lägga om köket till den inre hallen och på så sätt få en närmare kontakt mellan vardagsrum och kök samt ett sovrum till.
I populära Råsunda fortsätter det växa fram en ny trevlig stadsdel. Härifrån är det goda kommunikationer, både in mot city och utåt – mot till exempel Bromma flygplats och Arlanda och därmed resten av världen. Den som önskar shopping, puls och kommers har nära till Mall of Scandinavia och Solna Centrum, den som önskar lugn, ro och rekreation behöver bara gå ut i området; gamla Råsunda är otroligt vackert med rik natur, speciellt kring trevliga Råstasjön och Lötsjön.


Rumsbeskrivning

Entré
Gott om plats för avhägning. Ingång till badrum och innehall. Parkettgolv.

Badrum
Kaklade väggar och dusch. Tvättställ på kommod med spegelskåp ovan, toalett och kombinerad tvättmaskin/tork. 

Innerhall
Ingång till alla lägenhetens rum. Finns även möjlighet att göra om denna stora yta till kök och få ett sovrum till. Garderobsvägg med mycket förvaring. Fiskbensparkett.


Vardagsrum med balkong
Hörnläge med fönster i två väderstreck, utgång till lägenhetens balkong som är lagd med trall. Plats för både matplats och soffgrupp. Fiskbensparkett.

Kök
Nyrenoverat med serveringsskåp. Matplats vid fönster och gott om förvaring. Maskinpark bestånde av diskmaskin, inbyggd varmlufts ugn, inbyggd micro, spishäll och vitt fläktkåpa. Mörk bänkskiva med vitt kakel ovan, led belysning under vitrinskåp. Laminatgolv.

Master bedroom
Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Bra med förvaringsmöjligheter i klädkammare samt garderober. Fönster i öst och ekparkettgolv.

Sovrum II
Barnrum eller tonårsrum, storleken finns för båda. Fönster i söder. Parkettgolv.


Övrigt

Kabel-TV ingår i avgiften, grundutbud via Telia. Bredband via Telia tillkommer som en obligatorisk avgift om 229 kr/mån på månadsavgiften.
Föreningen har ej tillgång till några parkerings eller garageplatser, boendeparkering gäller i området.
För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida http://www.solna.se och fylla i ansökan.

Det finns tvättstuga med torkmöjligheter, cykelförråd och gemensam uteplats.

Dokument Årsredovisning 2017 Stadgar Energideklaration Planritning Driftkostnader / månad El: 500 kr Försäkring: 200 kr Fakta Boarea:
77 kvm
Antal rum:
3
Våning:
3 av 3
Lgh. nr. skv:
1201
Lgh. nr. brf:
107
Hiss:
Nej
Balkong:
Ja
Andelstal:
6,8174%
Avgift:
3 669 kr / månad Värme, Vatten, Kabel-TV
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1936
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
700 kr / månad
Fönster:
2-glas och 3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Komm. skatt:
29.2 %

Föreningen Namn:
Brf Råsunda 59
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Föreningsinfo

Brf Råsunda 59 förvärvade fastigheten i början av 2016. Den består av 17 lägenheter och 2 lokaler.
Juridisk person godkänns ej. Föreningen äger marken.
Det är inte planerade några kommande avgiftsförändringar

Kommande renoveringar: 
Byte av ventiler till rörledningar

Gjorda renoveringar: 
2016 Stamspolning och genomgång av ventilation 
2017 Renovering och målning av fönster samt byte till ett värme- och ljudisolerade glas.

Överlåtelseavgift 1.138kr betalas av säljare. Pantsättningsavgift 455kr.

 


Planritningar

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid
3 995 000 kr Budgivare 1 2018-05-14 12:51