Övrigt, Vardagsrum

Budgivning pågår!

Bostadsrätt - Lägenhet

Dannemoragatan 18, 4tr
Vasastan

4 395 000 kr utgångspris
2 rum och kök
56 kvm
2 800 kr / månad
Se budhistorik
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
Högsta bud 4 500 000 kr
; ;

Pittoreskt intill Brunnsviken nära Odenplan!

Vad sägs om att bo runt knuten från mysiga Brunnsviken med Haga parkens underbara rekreation och samtidigt ha direkt närhet till Odenplan med kommers och goda kommunikationer? Ja, högt upp i huset med balkongen och alla fönster mot den lugna innergården väntar detta optimalt planerade hem på sin nya familj! Så om du gillar att ha nära till allt och bo riktigt bra är detta din chans, dessutom i en trevlig förening med lummig innergård och takterrass!

Interiör
Högt upp över gata och torg får ljuset de bästa förutsättningarna att flöda mjukt in i detta hem, där dessutom balkongen som överblickar innergården ger pluspoäng! Köket är mycket praktiskt med god plats för två att samsas om tillberedning och matlagning. Vitt horisontellt stavkakel och rostfri köksbänk är snygga detaljer! Den lagade maten intas sedan med fördel intill det stora fönster som bjuder på himmel och gårdsutsikt, eller varför inte på den underbara balkongen?! Vardagsrummet är i perfekt storlek för en härlig soffa, mediamöblemang och matplats för större sällskap, med gedigna fönster och balkongen som trevlig inramning. 
Det stora sovrummet bjuder också på ljus och trevlig rymd, inbyggda garderober tar hand om förvaringen. Badrummet går i snyggt grått, mosaik från golv till väggar! Förutom mosaiken i badrummet och klinkergolvet i hallen ligger det genomgående ekparkett i bostaden. Behöver ni ett rum till? Här skulle det gå fint att ta den befintliga matplatsen i anspråk för att skapa ytterligare ett mysigt rum med den trevliga utsikten mot gården! 

Med mera
Till bostadsföreningen hör den lummiga och mysiga innergården med många möjligheter till att hänga och umgås. Dessutom disponerar de boende över en stor takterrass där det går att grilla till utsikten över takåsarna runt omkring! Området kring Dannemoragatan är sannerligen pittoreskt. Här är det lugn och gemytlig stämning utan att området känns långt från city och puls. Området myllrar av trevliga restauranger och caféer, perfekt för den som vill ta till vara på allt vad cityboende kan erbjuda!


Rumsbeskrivning

Entré
Klinkergolv direkt vid ingång. Förvaringsmöjligheter i form av garderob och skoskåp. Ekparkett. 

Vardagsrum med balkong
Plats med soffgrupp, tv-möbel och matbord. Mycket ljunsinsläpp ifrån fönster både i vardagsrum och kökets matdel. Utgång till balkong med sol från morgon till lunch. Ekparkett. (Fondvägg kan monteras ner)

Kök
En sober inredning med matchande rostfriarbetsbänk och fläktkåpa. Gott om förvaringsmöjligheter och vitt kakel ovan arbetsbänk. Köksutrustningen består av en induktionshäll med varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, kyl/frys samt diskmaskin. Matplats vid fönstret och öppet in till vardagsrum. Ekparkett.

Sovrum
Sovrum vetter mot gård. Här finns plats för dubbelsäng, sängbordoch förvaring. Två inbyggda garderober med överskåp. Fönster och ekparkett.

Innerhall
Passage till sovrum och badrum. Inbyggd garderob med överskåp. Ekparkett. 

Badrum
Samma gråa klinker och kakel på golv som vägg. I väggen har man även kaklat in en väggspegel med belysning ovan. Tvättställ på kommod och badrumskåp, dusch och toalett. Handdukshängare ovan radiator. Tvättmaskin och infällda spotlights i tak. 

Övrigt
Hela lägenheten har ett och samma enhetliga ekparkettgolv. Takhöjden är ca.2.70m. Balkongen ligger högt upp i fastigheten och vetter ut mot en luftig gård med lång avstånd till framförvarande hus.


Övrigt

Till lägenheten tillhör ett källarförråd om ca 4 kvm.
Det ingår bas-tv kanaler i avgiften men ComHem erbjuder påde fiber och större programutbud. 

Driftkostnader / månad El: 200 kr Försäkring: 121 kr Fakta Boarea:
56 kvm
Antal rum:
2
Våning:
4 av 6
Lgh. nr. skv:
1407
Lgh. nr. brf:
86
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
Andelstal:
1.2674%
Avgift:
2 800 kr / månad Värme, Vatten
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1947
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
321 kr / månad
Energiprestanda:
174 kWh/m2
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Komm. skatt:
29.82 %

Föreningen Namn:
BRF Sländan 5
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Föreningsinfo

Brf Sländan 5 är en äkta förening som bildades 2002. Föreningen äger fastigheten Sländan 5. På fastigheten finns en byggnad med 97 lägenheter varav 96 bostadsrätter, en hyresrätt samt en lokal. Föreningen har två adresser Dannemoragatan 18 samt Norrtullsgatan 63. Brf Sländan 5 äger marken.

I dagsläget finns det inte någon beslutad avgiftsförändring.

RENOVERINGAR
OVK Genomförda renoveringar: 2004
Stambyte 2004
Byte av el-stigar 2004
Renovering av tvättstuga och trapphus 2005
Fönsterrenovering 2006
Fasader och balkonger renoverades 2006
Två vindslägenheter byggs på Dannemoragatan 2007
Gården rustades upp 2008
Säkerhetsdörrar installerades, tidningsfack utanför och postfack i portarna 2009
Trapphus och hiss renoverades 2012
Taket renoverades 2013
Nya maskiner och uppfräschning av tvättstugor 2016
Garagerenovering 2016
Renovering av föreningens hyreslokal 2017
Fönsterrenovering och montering av persienner 2018
Byte av entréport Dannemoragatan 2018
Stamspolning 2018


Planritningar

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid
4 500 000 kr Budgivare 1 2018-12-19 17:07