Övrigt, Entréfasad
Friköpt - Småhus

Mörtviksvägen 205
Ingarö

5 195 000 kr utgångspris
4 rum och kök
174 kvm

Visningar
20/8 15:00 - 16:00
Välkommen på visning
; ;

Perfekt bostad med underbar utemiljö!

På underbara Ingarö i Värmdö kommun får lugn och naturupplevelser leda vägen. Promenadstråk och utomhusaktiviteter med samtidig närhet till storstaden gör livet enkelt med lantlig känsla. Detta underbara hem är som gjort för livsnjutaren. Trevliga detaljer i planlösningen med vinklar och vrår samt en öppen känsla. Här finns ett stort master bedroom, ett mindre sov- eller arbetsrum, två badrum samt den underbara SPA-avdelningen med bubbelpool och bastu. Magisk utemiljö med utomhuspool!

Interiör
Smarta lösningar samt spännande vinklar och vrår genomsyrar detta underbara och ljusa boende. Den välkomnande hallen är inredd med ljust klinker och en garderobsrad med heltäckande speglar. Hallen ansluter till köket med den trevliga och ljusa matplatsen. Det öppna köket har gott om förvaringsmöjligheter med trevliga glasskåp och praktiska lådor. Även gott om arbetsytor är det här, allt för att matlagning och umgänge ska vara möjligt. In mot vardagsrummet passeras ytterligare en matsal för lite större sällskap, umgås här eller i en stor soffgrupp i vardagsrummets härliga yta, möjligheterna känns oändliga. Vardagsrummet har en underbar fönstervägg i en mjuk vinkel, med utsikt mot den alldeles fantastiska utemiljön med både loungehörna, soldäck, matplats och pool. Från vardagsrummet nås gästtoaletten samt ett sovrum eller arbetsrum, här får en säng, förvaring och ett skrivbord gott om plats. Det större master bedroom nås genom vackra dubbeldörrar i glas från matsalen. Master bedroom har ett eget badrum och en stor klädkammare. Intill ligger den praktiska tvättstugan. Som om bostaden inte redan vore välplanerad och underbar nog finns här en SPA-liknande avdelning med ett badrum inrett med bubbelbad, bastu och dusch. Utanför finns tvättrummet med tvättställ och förvaring.

Och härifrån går det att kliva direkt ut på soldäcket där loungehörna och den fantastiska poolen väntar.

Med mera
Med lugnet ute på landet men ändå så nära staden, det är att bo bra. Ingarö erbjuder allt som natur och hav kan erbjuda med trevliga promenadstråk samt havs- och skogsaktiviteter. I närheten finns Gustavsbergs centrum, Nacka Forum och med bil, båt eller buss nås Stockholm på kort tid. För den som söker aktiviteter går det att hyra kanot eller kajak och glida runt bland kobbarna, eller kanske lockar badlivet mest? Klippor och badstränder tillgodoser den badsugna. För den som spelar golf finns Ingarö golfklubb som erbjuder skärgårdsgolf eller en god bit mat. Bistro Björkvik med mat i världsklass och Värmdö musteri med sommarcafé är andra upplevelser som inte får missas.


Planlösning

Hall
Klinkergolv, garderob med spegeldörrar, glasad vägg mot kökets matplats.

Kök
Arbetskök i öppet samband med matplatsen. Naturfärgat Ikeakök med vitrinluckor och belysning i skåp. Fönster över arbetsbänk och diskho. Blå bänkskiva av laminat med vitt kakel 10x10 cm som stänkskydd. Generöst med lådor och skåp samt extra bredd (2002). Spishäll i hörn från Whirlpool med spisfläkt över (2002). Rostfri kyl och frys med vatten och is från 2012 och två stycken porslinshoar. Vit diskmaskin (2012), inbyggd och självrengörande ugn och micro i arbetshöjd (2012). Spotlights i tak.

Matsalsdel/allrum
Matsal ett par trappsteg över vardagsrummet. Öppen samband mellan matsal, kök och vardagsrum

Vardagsrum
Stort vardagsrum ett par trappsteg ner och med välvd vägg mot uteplats med glasat fönsterparti. Slipbar ekparkett (2014), vita dörrar med speglar och vita målade väggar. 2,75 m i takhöjd. Här är det förberett för att dela av till två extra sovrum. 

Sovrum
Parkettgolv och målade väggar. Fönster i två väderstreck

Gäst-WC
Halvkaklat, klinker, ny WC (2017), vit kommod med lådor med spegel över. 

Master bedroom
Dubbla dörrar med spröjs och glas ut mot vardagsrummet. Ekparkett, ljusa väggar och rymlig klädkammare.

Badrum 1
Ligger i samband med master bedroom. Blått klinker, vita väggar, svängda duschväggar. Kommod med dubbla handfat och WC. Fönster, halvkaklat och kakel i duschen.

Tvättstuga
Vitt kakel och klinker som stänkskydd. Gråvit arbetsbänk i laminat med ho i. Gott om skåp med förvaring. Skjutdörr mot hall.

Tvättrum
Handfat, halvkaklat, blått klinker. Kommod med skåp och lådor. Spegel och extra skåp. Fönster. 

Badrum 2
Bubbelbad, halvkaklat med blått klinker. Fönster, dusch med svängda duschväggar. Handdukstork, stor bastu med fönster. 

Övrigt 
Separat utgång mot pooldäck. Huset är utrustat med centraldammsugare och larm.  


Övrigt

Exteriör

Slät inhägnad trädgårdstomt med stort trädäck i olika etage. Pool med ny duk (2017) och pooltak som är som en kupol med möjlighet att bada under kalla dagar. Uppvärms genom luftvärmepump (2014). Två förråd och växthus/orangeri. Genröst med uteplatser varav två under tak. Flaggstång.

Övrigt

Närhet till båtplats och härlig havsbad från klippor eller strand.

Dokument Energideklaration Energirapport Driftkostnader / månad El: 1 975 kr VA: 245 kr Samfällighet: 25 kr Försäkring: 580 kr Fakta Tomtarea:
815 kvm
Biarea:
4 kvm
Boarea:
174 kvm
Antal rum:
4
Antal badrum:
2
TV / internet:
Parabol; Kanal digital boxar; Telia jacket; Bredband
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadsår:
2002
Byggnadstyp:
Enplanshus
Driftkostnad:
2 825 kr / månad
Energiprestanda:
58 kWh/m2
Fönster:
2+1 glas
Uppvärmning:
Golvvärme. Luft + vatten system 2008.
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä, målad 2013.
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Vatten:
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp. Avloppstank från 2015.
Grundläggning:
Platta på mark
Fast. bet.:
ENKÄRRET 1:100
Komm. skatt:
31.96 %
Tax. värde:
3 578 000 kr

Planritningar

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid