Övrigt, Granne med havet
Friköpt - Småhus

Mickrumsvägen 22
Muskö

2 675 000 kr utgångspris
5 rum och kök
62 kvm

Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Urmysigt fritidshus med havsutsikt och egen brygga!

Livet på landet ska vara enkelt med naturen som lugnande element runt om. Här finns ett riktigt gemytligt småhus där den enorma tomten inbjuder till lek och spring omringat av skog och hav. Huset får mysighetsfaktor av trevliga detaljer som braskamin och inglasad uterum. Här finns ett trevligt öppet vardagsrum och kök, två stora sovrum samt vinterbonad gäststuga. Skogen ligger intill tomtgränsen och havet finns på 100m avstånd, med egen brygga och båtplats!

Interiör
Genom det trevliga uterummet som kan inredas med matplats och loungemöbler nås både ett av husets sovrum och hallen in till huvuddelen av huset. Sovrummet är ljust med fönster i två väderstreck med plats för en dubbelsäng och förvaring. Bostaden fortsätter sedan in från det inglasade uterummet till hallen och det ljusa badrummet. Master bedroom är ljust tack vare tre härliga fönster i olika väderstreck. Här finns det plats för en dubbelsäng, sängmöbler och klädförvaring. Den charmiga vita väggpanelen i vardagsrummet ger verkligen känslan av ett sommarhus vid sjön. Vardagsrummet är stort till ytan och här får en stor soffgrupp plats, perfekt för att kunna umgås många och njuta av braskaminens värme. Den öppna planlösningen mot köket skapar ljus och rymd, och umgänget kan såklart smälta ihop mellan de två rummen. Köket är utrustat med diskmaskin, spis med ugn samt kyl och frys, dessutom finns det gott om förvaring och matlagningsytor. Ett matbord med stolar placeras fördelaktigt under fönstret i köket.

Med mera
Den stora och plana tomten är en perfekt lekplats för barnen, på tomten finns även redskapsbod samt ett vinterbonat gästhus. Gästhuset är inrett med träpanel och har utrymme för en stor dubbelsäng, dessutom har huset ett trevligt trädäck utanför. Mysiga Muskö erbjuder allt som ett liv på landet bör innehålla: idyllisk miljö med skog och sjö strax utanför knuten, en sjökrog och kiosk på gångavstånd, mataffär ett stycke bort och viktigast av allt – gemytligt med lugn och ro året om.


Rumsbeskrivning

Uterum
Ingång till huset. Ljusinsläpp genom stora glaspartier. Vita väggar med träpanel och vitt tak i trä. Plats för större matgrupp. Heltäckningsmatta på golv. Belysning. Varmvattenberedare inbyggd i skåp. 

Sovrum 1
Två fönster i två olika väderstreck (Nord, öst). Ljusa laminatgolv, vita väggar med träpanel och takljus med dimmer. Plats för dubbelsäng.

Badrum
Vitt kakel med mörkbruna detaljer. Brunt klinker och elburen golvvärme. Tvättställ med kommod under och spegelskåp med infälld spotlight och brunt kakel över. Dusch med dubbla svängdörrar i glas. Handdukstork, skåp och hyllor med förvaring samt krokar för avhängning. Tvättmaskin från Electrolux och toastol. Kvarntoalett. 

Sovrum 2
Blåa tapeter med vit bröstpanel nedtill, vitt tak samt ljust laminatgolv. Två fönster i väst och ett i söder. Skåp med förvaring. Plats för dubbelsäng. 

Vardagsrum och kök i öppen planlösning
Vardagsrum: Vita väggar med träpanel, trägolv och vitt tak i trä. Fönster med nisch i nord. Plats för större soffa. Inbyggda hyllor i vägg. Braskamin med tegelvägg rumt samt tegel under. Infällda spotlights i tak med dimmer.

Kök: Vita luckor och vitrinskåp med förvaring bakom. Köksbänk i trä och vitt kakel som stänkskydd. Kyl och frys från Cylinda, spis med glaskeramikhäll från Electrolux och fläkt från Whirlpool. Ugn från Husqvarna och diskmaskin från Bosch. Två nischade fönster i väst. 


Övriga byggnader

Vinterbonad gäststuga (ca 15 kvm) med trägolv och träväggar. Plats för dubbelsäng. Trädäck framför med plats för bord och stolar. 

Redskapsbod (ca 6 kvm). 

Tomt
Plan tomt (2 445 kvm) med gräsmatta och gott om plats för barnens lek. Fruktträd, bärbuskar och planteringar samt gärdsgård som går runt nästan hela tomten. Grind vid infarten. Insynskydd från vägen i from av häck. Uppställningsplats för flera bilar. 

Övrigt
Till fastigheten tillhör en egen brygga med båtplats på en allmänning. Hit är det ett par minuters promenad via vägen alternativt via genväg i skogen.

Bussar trafikerar Muskö, med anslutning till pendeltåget i Ösmo, med en till två timmars mellanrum. På helgerna något glesare. Med buss och pendeltåg tar resan cirka 1 timme till Haninge Centrum och 1 timme och 15 minuter till Stockholm. Till Nynäshamn tar det cirka 40 minuter med buss och tåg. Med bil tar resan cirka 1 timme till Stockholm.

Mataffär (Sandells livs) finns endast några minuter bort med bil. Muskö Sjökrog ligger vid vattnet nära fastigheten och där ligger även en kiosk och sjömack. 

Möjlighet till fiberanslutning via Telia Skanova. 

Dokument Förhandsbesiktning Energideklaration-sammanfattning Energibesiktningsrapport Driftkostnader / månad El: 1 000 kr VA: 115 kr Försäkring: 183 kr Fakta Tomtarea:
2445 kvm
Biarea:
30 kvm
Boarea:
62 kvm
Antal rum:
5
Eldstad:
Braskamin
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadsår:
1970
Byggnadstyp:
Enplanshus
Driftkostnad:
1 298 kr / månad
Energiprestanda:
kWh/m2
Fönster:
2-glas isolerglas
Uppvärmning:
Braskamin och luftluftvärmepump
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Vatten:
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.
Grundläggning:
Krypgrund
Fast. bet.:
MICKRUM 7:5
Komm. skatt:
31.76 %
Tax. värde:
1 032 000 kr

Planritningar
Länkar Sjökrog Sandells livs

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid