Övrigt, Uppvuxen trädgård
Friköpt - Småhus

Pastor Ödmans väg 19
Ingarö

3 895 000 kr utgångspris
4 rum och kök
101 kvm

Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Perfekt radhus i gemytlig och naturskön omgivning!

Hur vore det att bo nära skog och natur, långt bort från stress och press samtidigt som staden ligger nära när den behövs? Njut av vardagen i denna bostad i ett område med Bullerbykänsla och nå City på kort tid tack vare goda kommunikationer. I ett gemytligt radhusområde centralt på Ingarö, med direkt närhet till Brunns centrum med mataffär, idrottsanläggning och bensinmack, är lugn och ro de sanna ledorden. Ett praktiskt hem med stort och härligt kök, två uteterrasser, dubbla badrum och tre sovrum är det perfekta hemmet till familjen.

Interiör
Den välkomnande hallen erbjuder avhängning för ytterkläder och skor tillsammans med tre garderober. Under trappan finns det ett bra utrymme för en arbetsplats. Det praktiska köket har gott om skåp och arbetsytor samt trevlig utsikt mot den lilla altanen utanför. Vid fönstret finns det här plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är härligt stort och luftigt, en stor soffgrupp och mediamöbler kan enkelt möbleras in här. Med utgång till den underbara, stora terrassen i soligt läge spenderas med fördel de varma dagarna utomhus. Badrummet på nedre plan är utrustat med golvvärme och dusch samt både tvättmaskin och torktumlare, allt för att underlätta vardagen.

Den vita trätrappan leder upp till övervåningen där master bedroom, en stor klädkammare och ytterligare två bra sovrum återfinns. Master bedroom har plats för en stor dubbelsäng och garderober, och de mindre sovrummen rymmer förutom en mindre säng även skrivbord och förvaringsmöbler. Badrummet på övre plan har golvvärme och badkar, perfekt för den som föredrar bad framför dusch.

Med mera
I detta urmysiga område är det som att bo mitt i Bullerbyn med natur och hav alldeles runt knuten. I närområdet finns dessutom idrottsanläggning, matbutik, bensinmack och pizzeria. Gustavsbergs köpcentrum ligger annars på kort avstånd och tillgodoser mer än väl de vardagliga behoven. För den som önskar mer shopping nås Nacka Forum eller till och med City på kort tid. Annars är det naturen, med skog och hav, som är det mest slående med Ingarö. För den som tycker att golf är en rolig sport kan Ingarö golfklubb vara en trevlig områdesdetalj.


Rumsbeskrivning

Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor. Vita målade väggar (2013), vitt och grått klinkergolv. Tre garderober i rad. Vit målad trappa till övre plan. Under trappan finns det utrymme för en arbetsplats.

Kök
Rymligt kök med matplats och nya vita släta luckor från Sörmlandskök. Målade väggar i en ljus grön färg och linoleummatta på golvet. Bänkskiva av laminat (Virrvarr 2017) och vitt kakel som stänkskydd. Vit kyl och frys (Husqvarna 2008), rostfri diskmaskin (Bosch 2013), spis med häll och varmluftsugn (Bosch 2017) och vit kolfilterfläkt (Cylinda 2016). 

Vardagsrum
Vardagsrum med utgång till stor terrass (ca: 22 kvm) med sol fram till tidig eftermiddag med ett ogenerat läge. Vita målade väggar och slipat ekgolv som vitvaxats, allt gjordes 2013. 

Dusch/tvätt
Vita stora kakelplattor på väggarna och mörk grå klinker på golvet med golvvärme (våtrumsintyg finns från 2011). Glasade duschväggar och snygg duschblandare. Handfat på vit kommod med lådor, spegel med snygg belysning samt wc. Vit arbetsbänk med tvättmaskin (Electrolux 2008) och torktumlare (Electrolux 2008) under. Frånluftsvärmepump (Nibe 310P från 2011). 

Hall övre plan
Nymålade väggar i trappan. Klädkammare med gott om förvaring. Vindslucka med stege, vind med golv och belysning som ger möjlighet till extra förvaring.

Master bedroom 1
Stort härligt sovrum med fyra garderober. Vita målade väggar (2013) och en fondtapet samt ljust laminatgolv. 

Sovrum 2
Sovrum med lila fondvägg (2013) och ljust laminatgolv.

Sovrum 3
Sovrum med vita väggar målade (2017) och ljust laminatgolv.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljus grå klinker på golvet med golvvärme (våtrumsintyg från 2011). Badkar med mörka trädetaljer. Handfat på vit kommod med lådor och spegel med belysning. Vägghängt skåp med extra förvaring samt handdukstork och wc.

Övrigt
Vita släta innerdörrar och stenskivor som fönsterbänkar. Det finns elradiatorer som stödvärme. 


Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Värmdö BRUNN GA:18
fnr_010516542

Gemensamhetsanläggning Värmdö BRUNN GA:17
fnr_010516543

Gemensamhetsanläggning Värmdö BRUNN GA:2
fnr_010267677


Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 952 000 kr. Mark, värde: 1 064 000 kr. Summavärde: 2 016 000 kr
Taxeringsår: 2015. Byggår: 1988. Värdeår: 1988.


Övrigt

I området finns det gemensamhetsanläggningar som fastigheten tillhör med gemensamma ytor i området såsom väg in i till området, gångvägar, lekplats, tvättstuga och en lokal mm och för det erläggs en samfällighetsavgift, se driftskostnader. En carport tillhör fastigheten utan kostnad men kötsel och underhåll av carporten bekostas av fastighetsägaren. Vid huset finns ett eget kallförråd. 

Driftkostnader / månad El: 1 635 kr VA: 400 kr Samfällighet: 500 kr Renhållning: 100 kr Övrigt: 787 kr Fakta Tomtarea:
136 kvm
Biarea:
2 kvm
Boarea:
101 kvm
Antal rum:
4
Antal badrum:
2
TV / internet:
Fiber är indraget i huset. Var och en står för upphandling/kostnad för sitt eget bredband och tv.
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadsår:
1988
Byggnadstyp:
Radhus
Driftkostnad:
3 422 kr / månad
Energiprestanda:
59 kWh/m2
Fönster:
2+1 -glas
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Vatten:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Grundläggning:
Betongplatta
Fast. bet.:
BRUNN 1:815
Komm. skatt:
31.96 %
Tax. värde:
2 016 000 kr

Planritningar
Länkar Vem var Pastor Ödman Brunns skola Ingarö Golfklubb Fritid i Värmdö kommun Framtid i Brunn Förskolor i Brunn Frånluftsvärmepump

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid