Övrigt, Inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd
Friköpt - Småhus

Hålluddsstigen 35
Hålludden

7 595 000 kr eller bud
5 rum och kök
160 kvm

Visningar
25/2 15:30 - 16:30
Välkommen på visning
; ;

Gallerivilla med högt och soligt läge på natursköna Hålludden!

Interiör
Här är inte bara planlösning och varje rum genomtänkt, här är hela huset sammanhängande designat och genomfört; materialval, färg och form är den röda tråden som binder ihop hemmet. Här är det enkelt att umgås på generösa och luftiga sällskapsytor med trivsam utsikt mot omgivningarna. Funktionellt kök med gott om både förvaring och arbetsplats, i öppen planlösning mot matplats och sällskapsdel. Genomgående för hemmet är de många fönstren som ger härligt ljusinsläpp i hela huset.

På övreplan finns förutom två ljusa och praktiska sovrum även allrummet som går att göra om till ytterligare ett sovrum. Villan har två badrum varav ett med både dusch och bad, en tvättstuga med groventré – allt för att både vardag och fest ska vara enkelt! Härligt soldäck i söder med milsvidutsikt för härliga sommar dagar och kanske en grillfest på kvällen.

Med mera
I detta område är det nära till vattnet, vackra gång- och löpsspår som går längsmed och runt stränderna samt till lantlig natur såsom hästhagar och skog, bara 20 minuter från stadens puls. Den välrenommerade konsthallen Artipelag med restaurang ligger ett stenkast bort. Från Gustavsberg är det nära till precis allt, köpcentrum, restauranger, kaféer och Stockholms city. Här finns denna riktiga drömvilla, med perfekt planlösning och stilren design som gör det enkelt att sätta en egen prägel på hemmet.


Hall
Rymlig hall med antracitgrå klinkerplattor på golvet, vit råspont på väggarna och garderob med skjutdörrar. Genomgående galleri med upp till 5m i takhöjd och takfönster från ytterdörr till terrassdörr. Rak ektrappa till övre plan med stålräcke och handleder av ek. Under trappan finns ett stort förråd. 

Kök
Vitt kök från Vedum med rostfria köksmaskiner (Siemens), bänkskivor av sten och vitt kakel. Nedfälld diskho med fönster över. Gott om förvaringsmöjligheter, i stora lådor och skåp. Induktionshäll, spisfläkt, varmluftsugn och mikro inbyggda i arbetshöjd. Diskmasin (Husqvarna -17) med integrerad kökslucka, kyl och frys. Spotlights i taket och över bardisk i sten mot hall.

Matplats/Vardagsrum med TV-del
Kök, matsal, vardagsrum och TV-del i ett öppet samband. Matsal med plats för många gäster, fönster och terrassdörr ut mot trädgården. Vardagsrum med stora fönster från golv till tak och terrassdörr ut mot soldeck. Sällskapsdelen avslutas med TV-hörna.  

Föräldrasovrum (entréplan)
Stort härligt sovrum med dörrar ut mot galleriet. Lätt snedtak och inbyggd garderob med skjutdörrar.

Wc/dusch i entréplan
Duschrum med fönster, vita blanka kakelplattor på väggarna, blå mosaik som fondvägg i duschen och grå klinker på golvet med golvvärme. Glasade duschväggar och handukstork. Kommod i ek med lådor från Vedum med spegel över samt ljusramp med eluttag. 

Tvättstuga med groventré
Vit målad väv på väggarna och grå klinker på golvet med golvvärme. Arbetsbänk av laminat med ho, orange skåp över/under och två vita högskåp. Tvättmaskin och torktumlare. Här finns också anläggningen för bergvärmen.

 

Övre plan 

Sovrum 2
Ligger med fönster ut mot trädgården och gatan. Två inbyggd garderober.  

Sovrum 3
Ligger med fönster i söder med viss sjöutsikt mot Baggensfjärden. En inbyggd garderob.  

Sovrum 4 
Generöst med ljus genom det stora fönstret i söder med viss sjöutsikt mot Baggensfjärden. Inbyggd garderob med skjutdörrar. 

Allrum/arbetsplats och klädkammare
Ligger direkt ovanför trappan med två mindre fönster, går att göra om till ett mindre sovrum. Separat klädkammare med fönster. 

WC/Bad/Dusch
Generöst badrum med grå klinker med golvvärme, vitt kakel med nisch, elegant fondvägg och två fönster. Badrumsmöbler från Vedum ek. Högskåp, kommod med lådor och spegel över med ljusramp samt eluttag. Badkar, dusch med glasad vägg, wc och handdukstork. 

Övrigt 
Det är genomgående ekparket eller klinker på golven, golvvärme i entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan. Vita målade väggar och vita Huntonitskivor i taken. Vita innerdörrar med speglar och eklaserade golvlister. Det är uttag för Telia i varje rum. 


Tomt 
Huset har en uppvuxen trädgård med snygg stenläggning in mot entrén och plats för flera bilar. Garaget är ihop byggt med ett stort varmbonat förråd som lätt kan bli ett arbetsrum då det är vita målade väggar och ett snyggt laminatgolv.  I söder finns det stora soldäcket också det med ett stort förråd för dynor och utemöbler som också det är varmbonat och inrett med garderober och lådor. Den vackra trädgården är välplanerad och blommar från vår till höst. Tomten ligger högt med vid utsikt, soligt och ogenerat läge med allmänning snett över gatan. I området finns lekplats för barnen och vacker natur med underbara strövområden samt närheten till havet. 


Närområde

Till området finns gång och cykelväg. Med buss från området tar det ca: 20 minuter till Slussen. Det planeras även för att buss 425x ska passera via Hålludden för att få tätare trafik. Till ångbåtsbryggan vid Artipelag går det båt från Nybrokajen under sommar tid. 

Dokument Förhandsbesiktning Planlösning plan 1 Planlösning plan 2 Teknisk beskrivning (JM) Miljöanpassat boende (JM) Energideklaration Tomtkarta från nyproduktion Områdeskarta Driftkostnader / månad El: 1 352 kr VA: 629 kr Samfällighet: 600 kr Försäkring: 840 kr Fakta Tomtarea:
866 kvm
Biarea:
11 kvm
Boarea:
160 kvm
Antal rum:
5
TV / internet:
Telia
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp:
Tvåplanshus
Byggnadsår:
2010
Driftkostnad:
3 421 kr / månad
Fast. bet.:
TJUSTVIK 1:30
Komm. skatt:
31.96 %
Tax. värde:
4 272 000 kr varav tomt 1 933 000 kr
Pantbrev:
4 823 750 kr
Energiprestanda:
38 kWh/m2

Byggnad Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Vatten:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster:
2+1-glas samt 3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft (FTX-aggregat)

Planritningar
Länkar Artipelag Buss till Slussen Buss från Slussen FTX-värmesystem

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid