Övrigt, Stor balkong
Friköpt - Småhus

Mariehällsvägen 24C
Nacka

7 900 000 kr utgångspris
6 rum och kök
165 kvm

Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Stor, fin familjevilla med härligt ljusinsläpp!

Interiör
Huset är renoverat under de sista åren i en läcker New Englandstil med stora spröjsade fönster och vit träpanel. Det praktiska och stora nedre planet med husets privata del bjuder på fyra bra sovrum och tvättsuga. Övre plan har stora generösa gemensamhetsytor med kök, matsals och vardagsrum i fil samt gästrum och badrum. Hela huset är väl utnyttjade med enkla och bra lösningar. 

Det fullkomligt bedårande övre planet som ger ofantliga mängder ljus från stora fönsterpartier i vinkel. Här finns det massor av utrymme för umgänge och hög mysfaktor framför öppna spisen. Den öppna planlösningen binder samman vardagsrum och kök med en rymlig matplats i center. Köket går i ljust med full maskinpark, mycket förvaringsutrymme och arbetsplats. Från både matplats och vardagsrum går det att kliva ut på det stora balkongen som täcker större delen av husets långsida. Perfekt för att alltid kunna hitta en plats i solen. Övre plan bjuder också på ett smakfullt badrum med marmorgolv och badkar på tassar samt ett gästrum också det med utgång till balkongen. 

Ner för den vita trappan återfinns husets privata del med tre bra och praktiska sovrum plus ett härligt master bedroom med vita målade väggar. Här får alla i familjen ett eget kryp-in. Genomgående för hela bostaden är smarta lösningar för förvaring med tex fondväggen i master bedroom som ger plats både åt förvaring och en arbetsplats. Ljusa väggar och ekparketten som pryder nästan alla rum samt ljuset ger en härlig känsla av rymd. Givetvis så finns det våtrum med dusch och wc på detta plan också. 

Med mera
I trevliga Nacka, strax intill Bastusjön och med närheten till löpspår vid Nyckelviken eller marinor vid Skurusundet, går det att njuta av livet i samklang med naturen runt omkring. Tomten ligger högt och fritt utan insyn med gräsmatta för lek, terrass och generös balkong för samvaro. Nacka erbjuder förutom sjöliv och ett bra utbud av aktiviteter såsom golf, tennis och friidrott eller bad i simhallen. Här finns också flertalet bra förskolor och skolor att välja mellan. På promenadavstånd nås både skola och förskola samt buss som tar dig på 15 minuter till Slussen. 


Entréplan

Hall
Hall med vita målade väggar, parkettgolv, vit råspont i taket med spotlights och garderober. Plats för att hänga av sig ytterkläder. Vit målad trappa till övre plan. Hela nedre plan har ljusa askgolv.

Sovrum 1
Sovrum med vita målade väggar, parkettgolv, vit råspont i taket med spotlights och dubbla dörrar ut till terrass.

Sovrum 2
Sovrum med vita målade väggar, parkettgolv, vit råspont i taket med spotlights och dörr ut till terrass.

Sovrum 3
Sovrum med vita målade väggar, parkettgolv, vit råspont i taket med spotlights och fönster ut mot terrass.

Master bedroom 4
Sovrum med vita målade väggar, parkettgolv och vit råspont i taket med spotlights. Två stora fönster och dubbla dörrar ut till terrass. Rumsavdelande vägg av vit träpanel som ger möjlighet till en arbetsplats och extra förvaringsmöjligheter. 

Klädvård
Yteffektiv tvättstuga med gott om förvaring. Tvättmaskin och torktumlare i pelarmontage. Frånluftsvärmepump från Nibe med extra varmvattenberedare. Arbetsbänk med tvättho. Klinker på golvet och målade väggar och fönster.

Duschrum 
Vit kakel på väggarna och Carreramarmor 10x10 på golvet med vattenburen golvvärme. Dusch med glasade duschväggar, handfat på kommod med spegel över, handdukstork och wc. Från 2012. 

 

Övre plan

Entré
Hall med huvudentré, parkettgolv och vita målade väggar. Trappa från källaren.

Arbetskök
Vitt Ikea-kök med Carrara marmor som bänkskiva, porslinsho (två hoar), vitt avlångt kakel som stänkskydd från bänkskiva upp till tak och vit träpanel i taket med spotlights. Vitlaserat ekgolv med vattenburen golvvärme. Exklusiv gasspis från Ilve (2013) med frihängd spisfläkt från Ilve (2013). Kyl och frys Siemens (2013) och diskmaskin Miele (2013). 

Matplats 
Generös matplats med möjlighet till ett större bord. Oljad ekparkett med fiskbensmönster, murad öppen spis, vita målade väggar och vit träpanel i taket med spotlights. Utgång till stor balkong med underbar utsikt mot Bastusjön och härligt solläge. 

Vardagsrum
Kök, matplats i öppet samband med vardagsrummet som ligger ett par trappsteg upp. Oljad ekparkett med fiskbensmönster med klinkerram under fönster och vid utgång till balkongen. Dubbla balkongdörrar ut till den stora balkongen och fönster från golv i tre väderstreck. Vita målade väggar, fondvägg med vit träpanel och vit träpanel i taket med spotlights. Vattenburna radiatorer.

Sovrum 5
Vitlaserat ekgolv med vattenburen golvvärme, vita målade väggar och vit träpanel i taket med spotlights. Utgång till balkongen och fönster i tre väderstreck. 

Badrum 
Vit kakel på väggarna och Carreramarmor 10x10 på golvet. Vattenburen golvvärme går att köra på el under sommaren. Charmigt badkar med silvertassar, kommod med spegel över, handdukstork och wc. Från 2012. 

Dokument Förhandsbesiktning Mätbevis Energideklaration Driftkostnader / månad El: 2 452 kr VA: 300 kr Sotning: 83 kr Renhållning: 300 kr Försäkring: 458 kr Fakta Tomtarea:
1081 kvm
Boarea:
165 kvm
Antal rum:
6
TV / internet:
Möjlighet inns att dra in fiber
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp:
Tvåplanshus
Byggnadsår:
1948
Driftkostnad:
3 593 kr / månad
Fast. bet.:
SICKLAÖN 50:17
Komm. skatt:
30.71 %
Tax. värde:
3 343 000 kr varav tomt 2 148 000 kr
Pantbrev:
6 534 477 kr
Energiprestanda:
132 kWh/m2

Byggnad Fasad:
Träpanel från 2013
Tak:
Betongpannor, tak renoverat 2013
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta med vattenburen golvvärme i entréplan
Vatten:
Enskilt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas samtliga är utbytta 2012 till SP-fönster
Eldstad:
Öppen spis
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump Nibe 750 med extra varmvatten beredare, tot 380 liter. 2012
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)

Planritningar
Länkar Bastusjön Skolor/förskolo i Nacka Nacka kommun

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid