Övrigt, Entré
Bostadsrätt - Lägenhet

Wergelandsgatan 46G
Blackeberg

2 020 000 kr fast pris!
1 rum och kök
32 kvm
2 349 kr / månad
Visningar
27/9
Visningsanmälan krävs!
; ;

Underbar nybyggd pärla i gemytliga Blackeberg

Fast pris 2.020.000 kr. Först till kvarn!

Omgiven av magisk natur finns denna underbara pärla! Egen uteplats, ljusinsläpp från två väderstreck och gott om plats för kök, matplats, vardagsrum och sovhörna gör detta hem optimalt. Blackeberg är en riktigt trevlig stadsdel med charmig arkitektur som tar naturen i beaktning. Med tunnelbanan är det nära till stan samtidigt som Blackebergs eget torg med nyrenoverad bio och Vällingby centrum finns nära.

Interiör
Köket och vardagsrummet ligger i fil med en öppen planlösning där emellan. Köket har gott om plats i lådor och skåp vilket befriar arbetsyta och skapar matlagningsglädje. Under överskåpen finns ett fönster som bidrar till en ljus stämning i köket och överblick mot den egna uteplatsen utanför. Just mellan vardagsrum och kök fungerar det utmärkt att möblera en trevlig matplats och vardagsrummet har gott om plats för en mysig soffhörna under två stora fönster som vetter ut mot skog och natur.
Sängen får ett eget hörn där det går att krypa in till natten, om man önskar går det att bygga upp en vägg för att skapa ett avskilt sovrum eller alkov, ett eget fönster släpper in ljuset här. Badrummet, i grått och vitt, är stort och rymmer även en kombinerad tvätt- och torkmaskin. När kvadratmetrarna är färre är planlösningens utformning a och o, och i denna trevliga bostad är planlösningen riktigt smart. Dessutom finns här möjligheten att göra om hemmet till en 1,5 eller 2-rumslägenhet genom att sätta upp en vägg intill sovalkoven!

Med mera
Gemytliga Blackeberg har sedan många år stått för en trivsam stadsdel med magisk natur runt omkring samtidigt som det är nära till allt som kan tänkas för en fungerande vardag. Tack vare tunnelbanan går det lätt att ta sig runt, och väl hemma i Blackeberg finns Grimstas naturreservat, motionsspår och Kanaanbadet att tillgå. Blackebergs torg är tillräckligt bara det med närservice och egen biograf, men även Vällingby centrum ligger riktigt nära och erbjuder kommers med matbutiker, shopping, caféer och restauranger. Oavsett om du är förstagångsköpare, Bromma flygplatspendlare eller bara vill bo bra nära naturen så är detta ett perfekt hem!


Rumsbeskrivning

Entré
Ingång med direkt access från uteplats. Garderob och hatthylla. Ekparkett. 

Badrum
Helkaklat med vit kakel på vägg och grått klinker. Tvättställ på kommod med spegelöverskåp, wc, dusch och kombimaskin med både tvätt och torkfunktion.

Kök
Vita skåpsluckor och vit kaklat ovan arbetsbänk. Gott om både arbetsyta och förvaring. Kombinerad kyl/frys, spis med ugn, integrerad mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin som allt är i ett modernt utförande från Electrolux. Plats för matbord. Ekparkett.

Vardagsrum
Plats för soffa med divan men även tv-bänk. Fönster mot skogen och helt insynsskyddat. Går att dela av mot sovdel. Ekparkett.

Sovrum/ Sovdel
Plats för en säng. Finns förvaringsmöjligheter i garderobslänga. Detta kan med enkelhet bli ett sovrum genom att sätta upp en väggfast vägg. Fönster mot skog. Ekparkett.


Övrigt

Vindsförråd tillhör lägenheten


Tv och Bredband
Ingår i avgiften.
Baspaket för bredband och TV via Ownit.


Parkering
Till föreningen hör 10 parkeringsplatser som går att hyra för 400kr/mån.
I föreningen finns ett gemensamt cykelrum.

Dokument Årsredovisning 2019 Planritning Stadgar Driftkostnader / månad El: 200 kr VA: 100 kr Försäkring: 95 kr Fakta Boarea:
32 kvm
Antal rum:
1
Våning:
1 tr
Lgh. nr. brf:
11-11O3
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
Andelstal:
1.8519%
Avgift:
2 349 kr / månad värme, kallvatten, TV(basutbud) och bredband. Varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2018
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
395 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Komm. skatt:
29.82 %

Föreningen Namn:
BRF Loftet
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja
Hemsida:
Förenings information

Brf Loftet består av 54 Bostadsrättslägenheter och byggdes av Besqab 2018. Föreningen äger marken.

 


Planritningar
Länkar Föreningens hemsida Grimsta motionsspår

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid