Övrigt, Gott om förvaring

Budgivning pågår!

Bostadsrätt - Lägenhet

Lövängsvägen 2
Hagängen

995 000 kr utgångspris
1 rum och kokvrå
20 kvm
1 660 kr / månad
Se budhistorik
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
Högsta bud 900 000 kr
; ;

Utmärkt minihem nära både staden och naturen!

Detta hem må vara lite mindre men här finns sannerligen alla ytor som behövs för den som flyttar till sitt första egna hem eller för den som behöver en vrå att övernatta i. En utstuderad hall, kokvrå, mysig sänghörna och ett trevligt badrum, helt enkelt ett perfekt hem! Läget är lika bra det: här är naturen sannerligen runt omkring med vackra stråk nära sjö och skog. Pluspoäng kommer av närheten både in till Stockholm C och ut till Arlanda flygplats!

Interiör
När bostadens kvadratmetrar är färre så är det a och o att ytorna är välplanerade och att hemmet har en behaglig fördelning. Precis så är det här! Entrén genom säkerhetsdörren leder till en öppen hall där det finns plats för skor och jackor samt en garderob för förvaring. Nästa ”rum” blir köket, där trinetten erbjuder utmärkta möjligheter till att laga mat och stuva undan det som inte ska stå framme. Intill går det att möblera med matbord och stolar. 
Det stora, härliga, fönstret sprider fint ljus till hela hemmet, under fönstret är en trevlig plats att parkera sängen: för vem vill inte kunna välja mellan att njuta av naturen eller slökolla på en film? Förvaring så som garderober eller byråer går att möblera ut runt omkring sängen. Badrummet är stilrent i vitt och grått med fint fyrkantigt kakel, med golvvärme för en extra lyxig känsla!

Med mera
Under 2011 totalrenoverades hela fastigheten, med stambyte och omdragning av el. Detta inkluderade även hemmet som renoverades och fick stilrena materialval! Gröna strövområden och sjön Fysingen är trevliga detaljer som är viktiga i valet av boende. Månadskostnaden för att bo här är låg, boendet är lugnt och trivsamt, och närheten till Väsby centrum, Stockholms central och Arlanda flygplats ger verkligen pluspoäng. Busshållplatsen ligger endast 50 meter från bostaden, här kan du ta direktbuss till Upplands Väsbys tågstation på dagtid. Skulle du bli sjuk eller behöva apotek så är det gångavstånd till Löwenströmska sjukhus! 


Rumsbeskrivning

Entré
Välutnyttjad hall med plats för klädavhängning och förvaring och ett städskåp. Ekparkett på golv och gråmålade väggar. Säkerhetsdörr.

Kokvrå
Vita köksluckor, en trinettkök med kyl och fryfack, köksho, spishäll samt köksfläkt. Svart klinker ovan med belysning.  Matplast med vägghylla ovan.

Vardagsrum 
Här finns plats för både säng, förvaring och tv-avdelning. Ekparkett på golv och gråmålade väggar. Stort fönsterparti mot baksida

Badrum
Helkaklat och topprenoverat badrum med vita kakelplattor på väggar och stilren mörk klinker på golv. Duschhörn med duschdraperi, spotlights, golvvärme, WC, tvättställ och spegelskåp.


Övrigt

Obligatoriskt tillägg om 375 kr/mån för elförbrukning.

Källarförråd tillhör lägenheten om ca 4kvm.
Kabeltv och internet är via Com-Hem.
Det finns två garageplatser med lift och 15 parkeringsplatser (f.n 250 kr/mån) finns tillgängliga platser.

Dokument Årsredovisning Energideklaration Stadgar Driftkostnader / månad Försäkring: 50 kr Fakta Boarea:
20 kvm
Antal rum:
1
Våning:
1 av 2
Lgh. nr. skv:
1003
Lgh. nr. brf:
1003
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
0.0267300
Avgift:
1 660 kr / månad Värme, Vatten
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1950
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
50 kr / månad
Energiprestanda:
207kWh/kvm/år kWh/m2
Fönster:
2-glas med tilläggsisolering
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.5 %

Föreningen Namn:
Brf Väsbyslottet
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja
Hemsida:
Föreningsinformation

Brf Väsbyslottet är en bostadsrättsförening Hagängen på Lövängsvägen 2. Föreningen omfattar totalt 22 st lägenheter och en hyresrätt, denna ses som en dold tillgång till föreningens ekonomi.
Byggnaden uppfördes år 1950 men genomgick en stor renovering år 2010-2011.
Föreningen äger marken. Inga planerade avgiftshöjningar i nuläget. Jur. pers tillåts ej.

Pågång i föreningen.
Man kommer behöva se över balkonger, dränering och tak. 

Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp som debiteras köparen, ca 1163 kr. Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp som debiteras pantsättaren (f.n 445 kr) Hemförsäkring inklusive bostadsrättstillägg är obligatoriskt och bekostas av respektive bostadsrättsinnehavare. 

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid
900 000 kr Budgivare 1 2019-02-18 13:07