Övrigt, Magisk utsikt

Kommande
objekt

Bostadsrätt - Lägenhet

Hammarby Allé 3A
Hammarby Sjöstad / Fredriksdalskajen

0 kr
2 rum och kök
74 kvm
4 162 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Bästa adress i Hammarby Sjöstad, självklart med sjöutsikt!

Drömmer du också om att starta dagen med nybryggt kaffe? Ja, det går nog att ordna, men hur vore det med en nygräddad croissant samt livsbejakande utsikt över vattnet? Ja, då är det här du ska bo! Haga tårtcompani och bageri ligger i bottenplan och utsikten den har du från den balkongen. Här finns ett magnifikt och välplanerat hem i trevliga och tillgängliga Hammarby Sjöstad, där verkligen allt som kan behövas finns utanför porten!

Interiör
Högt upp i huset, med genomgående 3.15 meters takhöjd, tar detta hem upp sin rätta plats. Kök och vardagsrum ligger i härligt öppen planlösning, båda rummet vetter ut mot den fantastiska utsikten över vattnet via flera stora fönster. Köket, med maskiner från Siemens och interiör från Marbodal, har både gott om arbetsyta och skåp för förvaring. Matplatsen faller sig naturligt att placera under ett av fönsterna, för har vi nämnt att utsikten är nåt extra?! Vardagsrummet, stort och öppet med den underbara takhöjden ger frihetskänsla. Den 16 kvadratmeter balkongen är hemmets guldkorn, här går det att njuta oavsett tid på året!
Master bedroom har ett stort dubbelfönster som också vetter ut mot vattnet, här finns det gott om plats för en stor dubbelsäng med sängmöbler. All förvaring och kläder stuvas med fördel undan i den inbyggda garderobsväggen. En inbyggd garderobsvägg finns även i hallen, och badrummet har komfortvärme i golvet samt både tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Helt enkelt ett perfekt och magnifikt hem!

Med mera
Detta hem är ett modernt boende som inte bara är genomtänkt vad det gäller materialval och rumsplacering, här finns något som faktiskt är ännu viktigare idag: gott om förvaring och avlastningsytor i form av både inbyggda garderobsväggar i plural samt en stor walk in closet. Takhöjden och ekparketten är andra trevliga detaljer som bidrar till bostadens hemtrevnad. 
Hammarby Sjöstad är en av de bästa platser Stockholm har att erbjuda: här bor du mysigt, modernt, med fantastisk utsikt, goda kommunikationer och centralt. Detta hem ligger nära Skanstull, så förutom de trevliga restauranger och caféer som finns längs gator och torg på Hammarby Sjöstads-sidan, så finns även hela Söders utbud nära till hands. Trevliga promenadstråk längs med vattnet kan ge själen välbehövlig rekreation med naturens inverkan!


Rumsbeskrivning

Entré/hall
Lång garderobsvägg och säkerhetsdörr. Plats för byrå och hatthylla. 

Walk in closet
Hela fem kvadratmeter stor klädkammare med ordentligt med avlstning eller bara en massa kläder. 

Badrum
Vit kakel och grått klinker med komfortvärme på golv. Badrumsmöbler som kommod under tvättställ, spegelskåp med belysning, skåp ovan tvättbänk och allt från Vedum. Toalett, duschvägg i glas och både tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Infällda spotlights i tak och handdukshängare.

Vardagsrum med balkong
Stort med plats för stor soffgrupp och massa fönster ut mot balkongen. Även utgången till denna 16 kvm stora balkong är ifrån vardagsrum. Alla fönster är med stenbänkskiva.

Kök med matplats
Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrum och har en naturlig matplats vid ett av fönsterna och även det vid utgången till balkongen. Köket är ifrån Marbodal med mycket lådor och skåp för maximal förvaring. Vit klinker ovan den mörkare arbetsbänken med underlimmad rostfri diskho och med spotlights ovan. Rostfria vitvaror från Siemens och består av varmluftsugn, inbyggnasmicro, induktionshäll, utdragbar köksfläkt med rostfri grepplist, diskmaskin, kyl & frys. Bra med avlastningsytor!

Sovrum
Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Ena väggen består av enbart garderober med skjutdörrar. Fönster med stenbänkskiva och en magisk utsikt över Hammarby Sjö. 

Övrigt
Hela lägenheten är med 3.15 m i takhöjd. Genomgående 3-stavs ekparkett och alla fönster med fönsterbräda i sten.


Övrigt

Källarförråd tillhör lägenheten, om ca 5kvm  

Bredband och IP-TV Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, 250 Mbit/s ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften om 205 kr. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift.  

El och vatten Föreningen har ett gemensamt el abonnemang, varje lägenhet är i sin tur utrustad med undermätare och betalar för faktiskt förbrukning via tillägg på månadsavgiften.
Även kall- och varmvattenförbrukning debiteras bostadsrättshavaren.
Varmvattentillägg tillkommer med 150 kr/månad och är obligatorisk kostnad
El tillkommer med 200 kr/månad och är obligatorisk kostnad.

Gemensamma utrymmen i föreningen finns som:
Cykelrum & barnvagnsrum  i entrén från gården
Garage 2155kr/månad
Gård inkl. lekplats
Rullstols- och barnvagnsrum
Återvinningsrum/soprum

Försäkring
Bostadsrättstillägget betalt av föreningen

Dokument Årsredovisning 2019 Stadgar Energideklaration Driftkostnader / månad El: 250 kr Försäkring: 100 kr Fakta Boarea:
74 kvm
Antal rum:
2
Våning:
6 av 11
Lgh. nr. skv:
1202
Lgh. nr. brf:
1062
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
Andelstal:
0.0000532
Avgift:
4 162 kr / månad Värme, kallvatten
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2016
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
350 kr / månad
Energiklass:
B
Fönster:
3-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Bergvärme & fjärrvärme
Ventilation:
FTX-ventilation med värmeväxling
Komm. skatt:
29.82 %

Föreningen Namn:
Brf Fredriksdalskajen
Äkta förening:
Ja

Föreningsinformation

Brf Fredriksdalskajen består av 178 bostadsrätter och 10 affärslokaler.
Sammanlagt antal portar är 7 huvudentréer, 8 trapphus
Byggår: 2014–2016    

Inga planerade avgiftsändringar.


Planritningar
Länkar Föreningens hemsida

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid