Alla bilder

Järla Sjö

Gustaf De Lavals väg 9, Accepterat pris!

Rum:
2.5 rum och kök
Boyta:
58 kvm
Byggår:
2001
Pris:
3 595 000 kr accepterat pris!
Boarea:
58 kvm
Antal rum:
2.5
Antal badrum:
1
Våning:
2 av 4
Lgh nr skv:
1103
Lgh. nr. brf:
28
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
Andelstal:
1.14709%
Avgift:
4 428 kr / månad Värme, Vatten
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2001
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme & Fjärrvärme
Komm. skatt:
30.06%
Pantsatt:
Ja
Namn:
Brf Borgargården
Acc. jur. pers.:
Ja
Äkta förening:
Ja
El:
315 kr
Försäkring:
165 kr

Visning

11 sep

För bättre service, gör visningsanmälan

Planritningar

Beskrivning

Hörnläge med stor balkong i Järla Sjö!

Accepterat pris 3.595.000 kronor!

I trivsamma och gemytliga Järla Sjö, den lilla kvartersstaden i Nacka med direkt närhet till natur, vatten och badbryggor samt trevliga utomhusaktiviteter, finns nu denna stilrena och praktiska bostad till salu. Detta hem är som gjort för paret eller den lilla familjen med flera umgängesytor, goda möjligheter till förvaring och ett stort samt ett litet sovrum. Här bor ni på hörnet med en underbar balkong i en solid förening! 

Interiör 
Denna bostad är en stilren studie i lugn, gråskalig nyans som skapar en perfekt grund för att ni med egen personlighet och värme kan sätta en unik prägel i hemmet. Köket har ljust gråa luckor med spegelinfattning, handtag och knoppar går i mässing och köksbänken i mörk marmorerad träskiva. Med många lådor och skåp samt en köksö, som också fungerar som barbord och är den givna platsen för lättare måltider, finns det väldigt gott om plats och arbetsytor i köket. Två härligt stora fönster släpper in massor med ljus och skapar en trevlig stämning i köket oavsett tid på året. Vardagsrummet är härligt luftigt med både ett stort fönster och den glasade balkongdörren som släpper in underbart med ljus. Intill den givna platsen för matbord och stolar sitter ytterligare ett fönster som ger rummet ljus från två väderstreck. Balkongen är riktigt stor med trägolv och utrymme för breda loungemöbler. Om umgänget ska ske i vardagsrummet får ni här gott om plats för soffhäng och digital underhållning. Det vackra grå parkettgolvet med breda plank skapar en fin stämning, mot balkongen till sitter takskenor så att gardinerna kan ge ytterligare liv i rummet.
Bredvid köket ligger master bedroom. Här är väggarna målade i en mörkt grön nyans som bidrar till att rummet får ett ljuvligt lugn som ju behövs inför nattens vila. Här går det att möblera med en stor säng och förvaringsmöbler om det behövs. Hemmet har ytterligare ett rum som kan utnyttjas som en härligt stor walk-in-closet om behovet av ett extra sov- eller arbetsrum inte finns.
I badrummet fortsätter hemmets givna tema och här ligger det ljus, smal klinker i halvförband och väggarna är klädda i vitt kakel med en grå bård. Badkaret blir den trivsamma detaljen, speciellt när det finns både handdusch och takdusch att variera med. Med en egen tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare slipper ni spring ner i tvättstugan! Innanför säkerhetsdörren i hallen ligger det stora kakelplattor i mörkare grå nyans på golvet och väggarna går i samma nyans. Här finns det plats för hatthylla, skoställ och ytterligare förvaring.

Med mera
I Järla sjö är det ordnat så att alla boende ska kunna njuta av det lilla extra! Om sommaren är det bara några kliv ner till badbryggorna, kräftfisket eller att bara njuta vid sjökanten, om vintern förvandlas sjön till en skridskobana. Badbryggor och andra inslag får alla nyttja. Ta med en kaffe från Pumphusets kaffe- och handelsbod och njut av en promenad längs vattnet! Redan idag är det goda kommunikationer till den lilla sjöstaden, och när tunnelbanan byggs ut blir det med en station här. Samtidigt är det faktiskt cykelavstånd till City! Runt omkring finns flertalet populära skolor och Nackagymnasium ligger nära. För den som inte kan få nog av fin natur går det utmärkt att promenera runt sjön till Nacka naturreservat, som också erbjuder motionsspår och Hammarbybacken för utmanande träning!  

Ett obligatorisk tillägg på avgiften om 142 kr/mån tillkommer.

TV & Bredband
Tele2s digitala grundutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband 100/100 och IP-telefoni från Telenor ingår i månadsavgiften.

Gemensamhetsutrymmen
Det finns 4 cykelrum i föreningen, två stycken på varje gård.

Soprum finns i portalen mellan Järla Gårdsväg 36 och 38 samt längs Gustaf de Lavals väg ovanför nummer 9 mot torget.

Förråd finns i lägenheten. Extra förråd kan hyras genom Järla sjö samfällighet.

Bilplats
Som boende i Järla Sjö kan man köpa månadsparkering till reducerad taxa som för närvarande är 400 kr i månaden. Det finns även möjlighet att hyra garageplats i ett av samfällighetens tre garage. Till dessa är det kö.

Ägande
Juridisk person accepteras inte. Föreningen godkänner delat ägande med minsta ägarandel på 10%.

Föreningen 

Riksbyggens BRF Borgargården ligger norr om Herrgårdsparken i Järla Sjö.
Namnet Borgargården kommer från borgaren Lars Budde som ägde Järla Gård i slutet av 1400-talet. 
Föreningen består av 70 lägenheter fördelade på två kvarter.
Lägenheterna varierar i storlek från 52 till 166 kvm med skiftande planlösningar.

Kommande renoveringar
Inga inplanerade större renoveringar i dagsläget!

 

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
DSC_5823_print
DSC_5883
DSC_5834_print
Visa fler bilder
DSC_5853_print
5829-5892
5866-5871
DSC_5888_print
DSC_5857_print
DSC_5827_print
DSC_5884
5820-5890
DSC_5802_print
DSC_5814_print
5810-5807
DSC_5880_print
DSC_5844_print
DSC_5875_print
5797-5800
DSC_5890_print
DSC_5894
DSC_9428
DJI_0421
DJI_0149_print
DJI_0079_print
DJI_0416
9434-9440
DJI_0091_print

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.