Övrigt, Havet

Budgivning pågår!

Bostadsrätt - Lägenhet

Mjölnarvägen 20a
Kvarnholmen

8 495 000 kr accepterat pris
3.5 rum och kök
123 kvm
4 201 kr / månad
Se budhistorik
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
Högsta bud 8 495 000 kr
; ;

Underbart hem på kajen med magisk sjöutsikt!

Strandpromenader, närcentrum, skolor och pendelbåt till Nybrokajen - här finns allt för familjen som vill bo i ett oerhört välplanerat och genomgående hem med vy över vattnet nedanför Kvarnholmens kaj. Med läget näst högst upp i fastigheten anno 1891 får hemmet underbart ljus till den nya och stilrena interiören. Stora ytor i öppen planlösning, balkong och frontläge mot Saltsjön! 

Interiör
Det underbara öppna köket går i ljusa färger med vacker marmorskiva både över köksön och över bänkskåpen. Fullstor kyl respektive frys, gott om förvaring och arbetsytor gör matlagning till en enkel konst. På andra sidan köksbänken finns en trevlig matplats i barstolsmodell förutom platsen för matgrupp under det ena fönstret. Den öppna planlösningen till det trevliga vardagsrummet ger detta hem spatiös rymd. Fönsterna i djupa nischer från snedtaket erbjuder underbar utsikt rakt ner till vattnet. 
Bostaden är genomgående så på motsatt sida, mot den lugna innergården, ligger två rymliga sovrum med gott om förvaring i klädkammare respektive garderobsvägg. Det ena sovrummet har vackert burspråk med fransk balkong och från det andra finns utgången till den stora och härliga balkongen med eftermiddagssol. Praktiskt nog har hemmet också ett arbetsrum med glasväggar för arbete eller som extra sovrum. Hallen huserar en garderobsvägg och från passagen mellan vardagsrum och sovrum finns två badrum, det ena med badkar/dusch. 

Med mera
Förutom det underbara läget har denna förening många unika fördelar för sina boende, till exempel finns det ett gym i fastigheten, gästlägenhet och två rymliga konferenslokaler att hyra. För familjen med barn i skolålder finns två grundskolor och två gymnasieskolor i området. I övrigt går det här att hitta livsbutiker, flertalet caféer och restauranger. Goda kommunikationer har området också, i närheten finns två färjeterminaler, närmast ligger Kvarnholmen brygga, där båtarna tar passagerarna över till city (Nybrokajen på 20 min). Även flertalet busshållplatser finns ett stenkast från huset där en kort tur leder till Slussen och goda förbindelser vidare. Föreningen tillhandahåller parkeringsplats för bil och cykel. Förutom det magiska boendet finns verkligen allt som kan tänka behövas för en bra vardag här!

 


Rumsbeskrivning

Entré
Plats för avhängning i platsbyggd garderobsvägg med spegeldörrar. Klinkergolv och säkerhetsdörr.

Kök
Påkostat kök från Vedum med full maskinpark från Siemens. Vita köksskåp och köksö med gott om förvaringsmöjligheter, även med sittplats. Marmorskiva med nedsänkt diskho och induktionshäll med fläkt ovan. Falsad vit kakel ovan arbetsbänk. Inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn även en integrerad diskmaskin. Fristående kyl och frys. Plats för matbord vid härligt fönster ut mot havet. Parkettgolv.

Vardagsrum 
I öppen planlösning med kök så är sällskapsrummet med fönster ut mot havet. Plats för sällskapsmöbler. Parkettgolv.

Hall
I denna yta finner vi en lång garderobsvägg. Ingång till kontoret, master bedroom & sovrum II men även båda badrummen. Parkettgolv.

Kontor / Sovrum III
Detta är ett halvrum med glasväggar. Perfekt som kontor men passar lika bra som ett barnrum/sovrum.

Badrum II
Vita helkaklade väggar och uppvärmt mörkt klinkergolv. Ovalt tvättställ på svart granitskiva ovan kommod med lådor. Spegel med belysning ovan och infällda spotlights i tak. Handdukstork, toalett, dusch bakom glasvägg.

Badrum I
Vita helkaklade väggar och uppvärmt mörkt klinkergolv. Ovalt tvättställ på svart granitskiva ovan kommod med lådor. Spegel med belysning ovan och infällda spotlights i tak. Handdukstork, toalett och badkar. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Vägghängda skåp för extra förvaring.  

Master bedroom 
Bra storlek på sovrum med plats för dubbelsäng. Fönster och fransk balkong ( dubbeldörrar) vetter ut mot lugn innergård. Mycket förvaring i två inbyggda garderober och en walk in closet. Parkettgolv. 

Sovrum II med balkong
Plats för stor säng och nattduksbord. Hel garderobsvägg och utgång till balkong genom dubbeldörrar. En djup balkong med trätrall och sol från morgon fram till tidig eftermiddag. Parkettgolv. 

Övrigt
Det ligger genomgående Kährs enstavigt ekparkettgolv i lägenheten. 


Fakta

Parkering
Garaget innehåller 159 ordinarie bilplatser, varav 30 för el-bil och 2 handikapplatser, varav 1 för el-bil och 4 MC-platser. Ägare till en bostad i Brf Qvarnen är garanterade EN plats i garaget, men i mån av plats.
Möjlighet till att hyra ytterligare en plats finns också. Det finns också el-laddplatser, ca. 30 st.

Hyra för garageplats är 1200 kr i månaden. 

Cykel -och barnvagnsrum
Tillgång till cykel -och barnvagnsrum finns i direkt anslutning till entrén.

Festlokal
Högst upp i huset finns en stor gemensamhetslokal/festlokal med strålande utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Det är kostnadsfritt att boka lokalen, bokning sker elektroniskt.

Gästlägenhet
Det finns en gästlägenhet i föreningen som går bra att boka mot en kostnad om 300 kr/dygn. Lägenheten som har ingång direkt från kajen är full utrustad med pentry, dusch, 6 bäddar samt TV och internet.

Tvättstugor
Det finns två tvättstugor i fastigheten. Tvättid bokas elektroniskt.

Gym/Bastu
Föreningen tillhandahåller ett väl utrustat gym åt föreningens medlemmar. Gymmet går givetvis bra att nyttja utan extra kostnad.

Förråd
Denna lägenhet har ett förråd beläget på våning åtta. Stl. ca. 6 kvm.

El
Samtliga lägenheter är försedda med undermätare för el. Detta innebär att du som bostadsrättsinnehavare inte ska teckna ett enskilt elavtal utan att föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med en elleverantör. Kostnad för förbrukad el för den aktuella lägenheten debiteras på månadsavin utöver månadsavgiften.

Varmvatten
Kostnad för förbrukning av varmvatten tillkommer utöver månadsavgiften. Individuell mätning sker och kostnaden för detta tillkommer på månadsavin utöver månadsavgiften.

Tv/Bredband/telefoni
Föreningen har tecknat ett gruppavtal med ComHem. Tv och bredband 100/100 (50-100 mbit/sek) ingår i månadsavgiften.  

Driftkostnader / månad El: 350 kr VA: 150 kr Försäkring: 75 kr Fakta Boarea:
123 kvm
Antal rum:
3.5
Antal badrum:
2
Våning:
9
Lgh. nr. skv:
1801
Lgh. nr. brf:
2091
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Föreningen har tecknat ett gruppavtal med ComHem. Basutbud av tv-kanaler, bredband 100/100 (50-100 mbit/sek) ingår i månadsavgiften.
Andelstal:
1.00827%
Avgift:
4 201 kr / månad Värme, Vatten, Basutbud av tv-kanaler, bredband 100/100 (50-100 mbit/sek) ingår i månadsavgiften.
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2015
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
575 kr / månad
Energiklass:
D
Energiprestanda:
108 kWh/m2
Fönster:
3-glas
Förråd:
På våning 8
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Komm. skatt:
30.51 %

Föreningen Namn:
BRF Qvarnen i Nacka
Äkta förening:
Ja

Förenings information

Brf Qvarnen består av 122 lägenheter.  Ombyggnation var klar 2015 och då  startades inflyttningen av 122 lägenheter. Huset består av 4 trapphus med entré både från kajen och gård. 

Föreningen har en god ekonomi med låga avgifter. 
Man har 7.408 kronor i skuld per kvadratmeter och avgiften ligger på 453 kr/kvm/år.

Man gjorde under 2019 en extra amortering av föreningens lån om 3 miljoner kronor och sänkte under 2019 avgifterna med 15%.

 


Planritningar
Länkar Allt om Kvarnholmen

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid
8 495 000 kr Budgivare 1 2020-09-19 16:25