Övrigt, Vardagsrum
Bostadsrätt - Lägenhet

Wilhelm Kåges gata 7, 4tr Ingen lgh ovan!
Porslinskvarteren

2 395 000 kr utgångspris
2 rum och kök
50 kvm
3 373 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Tvåa högst upp i huset med balkong i soligt läge in mot gården

Ett av dom bästa lägen i föreningen. Högst upp med balkong i söderläge med sol från morgon till middag. Ingen bor ovan er och nära ner mot Ursula Printz väg och parken. Optimalt planerad 2rok om 50kvm. Kök och vardagsrum i ett öppet samband och med utgång till balkong. Vitlaserade ekgolv och rostfria köksmaskiner. Badrum med kakel och klinker samt golvvärme och både tvättmaskin och torktumlare. Generöst med förvaring.

I de nybyggda bostäderna kring Porslinskvarteren i Gustavsberg är livet som en enda lång och lustfylld semester. I ett urmysigt och gemytligt område, med direkt anslutning till vackra strövområden, Gustavsbergs hamn och Gustavsbergs centrum finns allt som kan tänkas behövas precis runt omkring. I Porslinskvarteren doftar kreativitet och skaparglädje från forma tider, det är sannerligen en kulturell anda som genomsyrar kvarteren - Sveriges enda porslinsfabrik finns här tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer. Det är inte bara kulturen som är utmärkande för Gustavsberg, här har även natur och aktivitet en stor plats. Vackra promenadstigar både i skog och längs hav gör gott för själen medan alla sportmöjligheter gör gott för kroppen – varför inte ta ett havsdopp om sommaren, spela golf på Värmdö Golf & Country Club eller tennis i någon av hallarna, och glöm inte bort hamnen för den som gillar båt- och sjöliv!

Interiör
Med härligt öppen planlösning, ett stort badrum och balkong som vetter mot varma och ljusa söder är denna tvåa ett perfekt hem för paret eller den som önskar bo bekvämt med gott om plats. Den öppna planlösningen från köket till vardagsrummet låter ytan bli använd effektivt, med utrymme för både dans och umgänge. En stor soffa med tillhörande fåtöljer och tevemöbler bredvid en matbordsgrupp intill köket får gott om plats här samtidigt som bostaden är härligt ljus tack vare det stora fönstret och balkongdörren. Det stora sovrummet är även det härligt ljust tack vare två fönster mot söder, här får förvaring plats i garderober utmed den ena väggen.

Denna lägenhet har självklart mycket hög invändig standard. Här ligger det vacker vitlaserad ekparkett genomgående i hela bostaden och samtliga väggar är målade vita. I badrummet ligger ljusgrå klinker ovan golvvärmen och väggarna är kaklade i vitt, dessutom kommer badrummet inrett med både tvättmaskin och torktumlare, som ett himmelrike för den som inte vill springa till tvättstugor och passa på bokade tider. Och för den som gillar att få slappna av i varmt vatten kan duschen enkelt bytas ut mot badkar.

Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Ballingslöv, vitt kakel och mörk bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd micro, vidare finns induktionshäll och diskmaskin på plats.

Med mera
Gemensamt för föreningen är den stora och påkostade innergården med både fina planteringar och perfekta lekytor för alla barn. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård finns här den trevliga och grönskande Blå Blomparken, som är områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.


Rumsbeskrivning

Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor. Garderob, städskåp och säkerhetsdörr.

Kök
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv och rostfria maskiner. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, varmluftsugn, micro, induktionshäll med spisfläkt över. Generöst med arbetsytor och förvaring. 

Vardagsrum
Vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Utgång till balkongen med ett söderläge mot innegården.

Sovrum
Sovrum med två fönster och tre inbyggda garderober.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg (plats för badkar finns). Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över och belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över, tvättmaskin och torktumlare under. Hall utanför bad med garderob.

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. 

Dokument Planlösning Årsredovisning 2017 Stadgar Ekonomisk plan Brf Domino Driftkostnader / månad El: 250 kr VA: 145 kr Fakta Boarea:
50 kvm
Antal rum:
2
Våning:
4 Ingen ovan
Lgh. nr. skv:
1303
Lgh. nr. brf:
12-1303
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
0,00844%
Avgift:
3 373 kr / månad Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2018
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
395 kr / månad
Fönster:
3-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Komm. skatt:
31.26 %

Föreningen Namn:
Brf Domino I Gustavsberg
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen består av 4 st fristående hus med 3-4 våningar, totalt 125 lägenheter som 1-5 rok med balkong eller uteplats. Tillsammans Brf Domina har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam gård med gräsytor, planteringar, boulplan, uteplatser och plats för cyklar. Föreningarna har också garaget under den gemensamma gården tillsammans. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa eller hiss, i samma byggnad finns också vagn- och cykelförråd.


Planritningar
Länkar Information om Porslinskvarteren Värmdö kommun Porslinskvarterens historia

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid