Övrigt, Vardagsrum
Bostadsrätt - Lägenhet

Sörmlandsvägen 8
Sollentuna/Edsängen

3 995 000 kr utgångspris
4 rum och kök
96 kvm
5 370 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Stort, praktiskt och ljust - med underbar altan!

När inom- och utomhusaktiviteter, rekreation och närhet till kommers, shopping, goda kommunikationer och stora vägnät ligger högt på listan är denna adress i urmysiga Edsberg, Sollentuna, den rätta. Om det dessutom känns viktigt att bo ljust, rymligt och praktiskt är denna bostad fullkomligen optimal. Tre med möjlighet till fyra sovrum, eget rum för klädvård, stort badrum med badkar, gäst wc, stort och härligt vardagsrum, ett praktiskt kök samt en altan som känns som himmelriket, erbjuds på dessa nästan hundra nyrenoveade kvadratmetrar.

Interiör
I en välplanerad och nyrenoverad bostad, med ljus och utrymme som ledord, finns det gott om plats för alla i familjen. Hallen välkomnar med gäst-wc och avhängning och längre in finns en garderobsrad. Från hallen nås arbetsrummet som även kan fungera som ett mindre sovrum eller förvaringsutrymme med flera garderober. Det större badrummet har badkar och är kaklat i vitt med grå klinker. Från hallen nås även första sovrummet, ett härligt stort och ljust rum med plats för stor säng, sängmöbler och förvaring. Ett mycket praktiskt klädvårdsrum ligger mellan detta sovrum och kök, perfekt för att göra klädhanteringen så enkel som möjligt. Bostaden har även två sovrum som är ljusa och praktiska båda två. Vardagsrummet är som en fröjd för den som söker ljus, rymd och massor av plats att umgås. Stora och härliga fönster vetter ut mot den inhägnade altanen och släpper in massor av ljus samtidigt som utsikten är trevlig mot altanen utanför. Vardagsrummet har gott om plats för en stor soffgrupp och mediamöbler för den som önskar. I öppen planlösning hittar vi det ljusa och välplanerade köket som går nästan i helt i vitt med ljusa stora exklusiva klinkerplattor. Här finns det goda möjligheter till förvaring och bra ytor att förbereda och laga mat på. En matplats med bord och stolar mellan vardagsrum och kök. Hemmet har en alldeles underbar, inhägnad, altan på hela 57 kvadratmeter. Här går det att skapa både matplats och myshörna för att verkligen kunna njuta av ljumna sommarkvällar.

Med mera
Detta trevliga område byggdes bara för några år sedan och erbjuder trevliga och ljusa bostäder anpassade till moderna behov. På föreningens gård finns det en sandlåda för barnens lek. I Sollentuna är aktivitetsmöjligheterna oändliga både vad det gäller inom- och utomhus; simhall, sportfält, skidbacke, golfbana, promenadsstigar och Bögs gård med djurhållning är bara några få att välja bland. I mysiga Edsbergsparken kan man ta del av konst och design samt äta god mat på Edsbacka Bistro. Flertalet köpcentrum nås på kort tid, bland annat Sollentuna centrum åt det ena hållet och Mörby centrum, som snart är utbyggda och upprustade, samt Danderyds centrum åt det andra hållet. Kommunikationerna är goda och för den bilburne är det oerhört smidigt att ta sig runt.


Rumsbeskrivning

Hall
Plats för avhängning av kläder och skor samt hatthylla. Infällda spotlights i tak. Vita väggar och ljusa stora klinkerplattor samt säkerhetshåll med titthål. Fyra stycken garderober längre in i passagen.

Gästtoalett
Vitt klinker på väggarna och ljusgrått klinker på golvet. Tvättställ på kommod och spegel och belysning över. Toalett. Krokar för avhängning av handdukar. 

Sovrum II
Vita väggar och en fondvägg i beige. Tre stycken garderober och plats för dubbelsäng. Fönster i norr med bänkskiva i ljus sten under. Vattenburna radiatorer. Ingång till klädvård.

Klädvård 
Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Vit arbetsbänk med två skåp över och plats för tvättkorg under. 

Badrum
Vitt kakel på väggarna och ljusgrått klinker på golvet. Tvättställ på kommod med spegelskåp och belysning över. Högskåp med förvaring. Badkar med dusch. Toalett.

Sovrum III
Två garderober. Plats för ett skrivbord. Fönster i väster som vetter mot altanen. Vita väggar och ekparkett. Centraldammsugare från Electrolux. 

Vardagsrum
Vita väggar och en fondvägg i sten. Plats för en större soffa. Två fönster i väster som vetter mot altanen med ljusa fönsterbänkar i sten. Utgång till altanen. 

Altan i sydväst
Stor altan på 57 kvm med plats för matgrupp, loungemöbler, solstolar, grill med mera. Staket och buskar runt om. 

Master bedroom
Ljusa väggar och två av väggarna i beige, på golvet ligger ekparkett. Plats för dubbelsäng, garderober och arbetsbord. Fönster både i norr och i väst samt utgång mot altanen. 

Kök
Vita köksluckor och gott om förvaring. Gråmelerad köksbänk i laminat med mörkgrått kakel som stänkskydd. Kyl och frys med dubbla dörrar, diskmaskin, inbyggd micro samt spis med induktionshäll och ugn från Electrolux samt fläkt. Plats för matgrupp. Fönster mot norr. Ingång till klädvård. Vita väggar och ljusa stora klinkerplattor.


Kommunikationer och område

Buss 527 som utgår från Vaxmora passerar Vittra Törnskogen (en förskola). Önskar man ta sig till Sollentuna centrum smidig kan man hoppa på vid busshållplats Solängsvägen. Den ligger ca 3 minuters promenad bort.
7 minuters promenad bort finns busshållplatsen Malla Silverstolpe där buss 627,607 samt 520 går. Närmaste pendeltågsstation är Häggviks station varifrån det tar ca 18 minuter till T-centralen. 

Det ligger flera förskolor och skolor inom några hundra meters avstånd.

I Edsberg ligger Edsbergs sportfält där det finns bollplaner, tennishall och långa motionsslingor i naturområden. Norr om sportfältet reser sig Väsjöbacken som på vintern är populärt både för slalom och för backhoppning. Intill Edsberg ligger Rösjöområdet med strövmarker, motionsslingor och badplats. På gångavstånd ligger Edsbergsparken, som ligger vid Edsviken. I parken ligger även Edsbergs slott som byggdes under 1600-talet. I närområdet finns sim- och motionshall, bowlinghall och badmintonhall. I närområdet finns även vackra Norrviken med strand- och klippbad som på vintertid erbjuder möjlighet till att åka skridskorNärmsta strandbadet ligger inne i Solängen. 

Edsbergs centrum erbjuder specialbutiker, restauranger, matvaruaffär, apotek och gym. För ett större utbud av butiker finns Sollentuna centrum, Stinsen köpcentrum och Kista centrum inom kortare avstånd. Även Mall of Scandinavia ligger inom en kortade bilfärd. 

Dokument Årsredovisning 2017 Revisionsberättelse Energideklaration Stadgar Planritning Driftkostnader / månad El: 233 kr Försäkring: 199 kr Fakta Boarea:
96 kvm
Antal rum:
4
Antal badrum:
2
Våning:
Bv
Lgh. nr. skv:
1001
Lgh. nr. brf:
41001-001
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Kabelnät/ Fiberanslutning
Andelstal:
3.23500
Avgift:
5 370 kr / månad Värme, Vatten
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2013
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
432 kr / månad
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Vattenburna radiatorer
Ventilation:
Självdrag (Obligatorisk ventilationskontroll godkänd); varje lägenhet har egen fläkt
Komm. skatt:
30.2 %

Föreningen Namn:
Bostadsrättsföreningen Neutronen
Äkta förening:
Ja

Förenings information

Brf Neutronen är en äkta bostadsrättsförening belägen på Sörmlandsvägen 2 och 8 i Edsberg, Sollentuna. Föreningens fastighet består av två flerbostadshus om 5 våningar med 38 bostadsrätter. 28 st 3 rum och kök och 10 st 4 rum och kök, lägenheterna varierar mellan 65-96 kvm. Fastighetens byggnader är uppförda 2013. Arkitekt för projektet var White Arkitekter AB. Blivande bostadsrättsinnehavaren måste godkännas som medlem i föreningen. Styrelsen äger rätt att bevilja juridisk person medlemskap endast om alla styrelseledamöter ställer sig bakom beslutet. Överlåtelse- resp pantsättningsavgift utgörs av högst 2,5% resp 1% av basbeloppet och betalas av köparen. Föreningen äger marken.

Det finns ett cykelrum samt rum för barnvagnar i föreningen. Garageplats eller parkeringsplats utomhus. P-plats i garage i form av markplats eller rälsplats (den senare har ingen kö för närvarande) kostar 1 066 kr/mån och p-platserna 540 kr/mån. Separat kö till p-platserna.Det finns sammanlagt 31 garageplatser och 7 parkeringsplatser.

Inga planerade renoveringar. Eventuellt införande av solceller om 1 år.


Planritningar
Länkar Föreningens hemsida

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid