Övrigt, Rummet badar i ljus

Budgivning pågår!

Bostadsrätt - Lägenhet

Upplandsgatan 32
Stockholm

2 795 000 kr utgångspris
1 rum och kök
28 kvm
1 585 kr / månad
Se budhistorik
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
Högsta bud 3 025 000 kr
; ;

Nyrenoverad etta med stora fönster och fransk balkong!

Endast ett stenkast från Odenplan, i ett område fullt av restauranger och caféer, med närhet till såväl City’s utbud som till Hagaparken och Brunnsviken med allehanda rekreationsmöjligheter, ligger denna mysiga och totalt nyrenoverade etta i en stambytt fastighet (-15). Genom en vägg av stora fönster och den franska balkongen väller både ljus och natur rakt in i lägenheten, detta är ett härligt ljust boende med yteffektiva kvadratmetrar och moderna inredningsval med alla bekvämligheter tillgodosedda!

Interiör
Genom den fantastiska väggen av fönster med en mysig fransk balkong får denna lägenhet ett härligt ljus, där inne och ute nästan smälter ihop. Det vackra trädet direkt utanför fönsterna ger insynsskydd och låter naturen komma upp till balkongen. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning men ändå som separata delar av lägenheten. Köket med vita köksluckor och trendiga mässingknoppar samt köksbänk i mörkt, är välplanerat med bra arbetsytor och förvaring, fullt utrustad maskinpark. I allrummet finns det plats för både en mysig soffhörna, matplats och en stor säng. Lägenheten har genomgående vitlaserad ekparkett vilket bidrar till den ljusa och luftiga känslan som genomsyrar boendet. I den välkomnande hallen finns avhängningsmöjlighet för ytterkläder såväl som garderober, här finns ingången till det nya badrummet som är helkaklat med vita väggar och mörk klinker, dessutom utrustat med golvvärme och förberett för tvättmaskin. All el i lägenheten är nydragen med elcentral med jordfelsbrytare -15.

Med mera
Detta område i direkt närhet Odenplan är en riktig fullträff med närhet till naturen, city, kommunikationer och stora vägnät. Det är nära till nöjen, butiker och inte behöver du gå långt för att hitta något gott att avnjuta, till exempel Sushi Sho erbjuder välrenommerad sushi och Flippin Burger i huset bredvid förstklassiga hamburgare. För den som gillar att laga mat själv ligger det en stor välsorterad matvaruhall i huset. Denna lägenhet är en riktig pärla både vad det gäller adress, ytplanering och skick perfekt som första bostad eller övernattningslägenhet. Dessutom är den snyggt och modernt nyrenoverad!


Rumsbeskrivning

Entré
Vitlaserad ekparkett-16,  Platsbyggda garderober med överskåp från Ballingslöv-16

Vardagsrum
Ljust med stora fönster för härligt ljusinsläpp. Utgång till franska balkongen, Vitlaserad ekparkett-16 och målade väggar. Plats för soffa, matbord och säng.

Kök
Helt nytt välplanerat kök från -16, induktionshäll och varmluftsugn från Electrolux. Övriga maskiner inkl. diskmaskin, integrerad micro, kolfilterfläkt och kyl med frysfack från Ikea -16.
Snyggt designat med diskret glasstänkskydd (lacobel), mässingknoppar och mörk bänkskiva.
Stambytt-2015

Badrum
Helt nyrenoverat från -16, mörk klinker på golv med golvvärme, vitkaklade väggar, tvättställ med spegel ovan. duschhörna med glasdörr och framdraget/ förberett för tvättmaskin. Led-spottar i tak med dimmer.
Stambytt-2015


Övrigt

TV & Internet
Leverantör av bredband och tv är Bredbandsbolaget som kommer att påbörja leverans av sina tjänster från 3:e september. Obligatoriskt tillägg på avgiften om 222 kr.

Tvättstugor
Två tvättstugor finns i källarplan vid port 30 och 32. De har vardera 2 stycken tvättmaskiner samt torktumlare, torkskåp och mangel. Bokning av tvättstugan görs med din bokningscylinder på tavlan i tvättstugan.

Förråd
Till varje lägenhet finns ett förråd i källarplan.

Garage
Finns i fastigheten och ägs av föreningen. Garageplatser hyrs av både medlemmar och externa hyresgäster. Intresse för att hyra en garageplats kan anmälas till styrelsen under rubriken parkering under "Mitt boende" på denna websida. Kötiden varierar till en garageplats beroende på tillgång och efterfrågan. Infart till garaget är från Kungstensgatan.

Gården
På baksidan av fastigheten finns en gemensam innergård för de boende i fastigheten. Där finns trädgårdsmöbler, sandlåda och plats för lek. Alla har rätt att utnyttja den gemensamma uteplatsen och de gemensamma trädgårdsmöblerna för grillning eller annan tillställning. 

Cykelförråd
I varje port finns ett cykelförråd i entrén. 

Driftkostnader / månad El: 300 kr Försäkring: 100 kr Fakta Boarea:
28 kvm
Antal rum:
1
Våning:
2
Lgh. nr. skv:
1203
Lgh. nr. brf:
1015
Hiss:
Ja
Balkong:
Fransk balkong
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
0.5410
Avgift:
1 585 kr / månad Värme, Vatten
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1967
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
400 kr / månad
Energiprestanda:
157 kWh/m2
Fönster:
2-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Komm. skatt:
29.82 %

Föreningen Namn:
Brf Stjärnfallet 21
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Allmänt om föreningen

Föreningens Fastighet, Stjärnfallet 21 i Stockholms kommun förvärvades 2013-09-30.
Fastigheten byggdes 1967 och har värdeår 1967.

Föreningen äger marken och är en äkta bostadsrättsförening.
Den totala byggnadsytan uppgår till 7365 kvm, varav 6.162kvm utgör lägenhetsyta och 1203 kvm lokalyta.
I Föreningen finns 39 garageplatser och 4st MC plats. Totalt finns det 78 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 7 med hyresrätt. Föreningen har 1 uthyrd lokal. (Wasahallen, Hemköp). Dessa siffror är från 2017-års årsredovisning

Inga planerade avgiftsförändringar.
Juridisk person godkänns ej  

Gjorda renoveringar:

2018 Taket målades om
2018 Gården ronoverades
2015 Stambyte

byte av värmesystem och undercentral
pcb-sanering
utbyte av alla fogar i fasad
trapphusrenovering, 

Kommande Underhåll:
Fönster ska ev bytas ut under 2019/2020.


Planritningar
Länkar Föreningens hemsida

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid
3 025 000 kr Budgivare 2 2019-01-21 11:18
3 000 000 kr Budgivare 3 2019-01-20 19:14
2 975 000 kr Budgivare 2 2019-01-17 14:30
2 750 000 kr Budgivare 1 2019-01-14 13:50