Övrigt, Sovrum

Budgivning pågår!

Bostadsrätt - Lägenhet

Jämtlandsgatan 72
Vällingby

1 495 000 kr utgångspris
1 rum och kök
24 kvm
1 348 kr / månad
Se budhistorik
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
Högsta bud 1 500 000 kr
; ;

Makalös minitvåa i charmiga Vällingby!

Högst upp i huset, med underbar utsikt, centralt i charmiga Vällingby, finns detta hem som är en av de bättre planerade tvåorna du kommer stöta på! Vällingby är ett underbart centrum med allt som kan tänkas behövas i form av shopping och nöjen. Därtill kör tunnelbanan in till stan på kort tid och vägnätet är ypperligt. Denna bostad har allt som behövs för förstagångsköparen eller de som bara önskar ett superbt boende!

Interiör
Denna perfekta bostad är minimalism i sitt esse, en bättre planerad tvåa på dessa kvadratmetrar är omöjligt att hitta! Innanför ytterdörren finns yta att hänga av ytterkläder och skor, och när hallen inte används omvandlas rummet till kök. Med en uppgraderad trinett och goda förvaringsmöjligheter går det utmärkt att få en rolig matlagningsstund. Det trevliga vardagsrummet blir hemmets nav, här går det att ha en liten soffhörna, matplats och mediamöbler. Belägenheten högst upp i huset gör att hemmet får en underbar, insynsfri utsikt med härligt ljusinsläpp! Sovrummet går att inreda med en större säng och lite mindre sängmöbler eller en lite mindre säng och fler eller större möbler. Utsikten vetter åt samma håll som i vardagsrummet, med samma ostörda och härliga vy. Innanför sovrummet, just innan badrummet nås, finns hemmets trevligaste detalj, ett dressing room med stora garderober. Badrummet ligger bakom en snyggt frostad dörr, stilrent i vitt liggande kakel och mörk klinker.   

Med mera
Vällingby centrum växte fram som en av Stockholms trevligaste förstäder under femtio-talet, och idag är denna stadsdel modern med allt som kan tänkas behövas i form av shopping och kommers, trevliga restauranger och mysiga caféer, allt med bibehållen charm. Charm är det också i de naturområden som omger Vällingby, här finns till exempel Grimstaskogen med motionsspår och idrottsplats samt Kanaanbadet med de två fina sandstränderna. Tunnelbanan från Vällingby tar resenären till centrala Stockholm på bara 20 till 25 minuter, och för den bilburne finns det bra vägnät både in mot stan och vidare ut i Sverige. 


Rumsbeskrivning

Entré/kök
Plats för avhängning. Köksstomme i vitt med två induktionsplattor, diskho, kyl med frysfack och kombinationsmikrovågsugn. Ovan ekbänkskiva sitter svart kakel. Ekparkettgolv. 

Vardagsrum 
Plats för både matbord och soffa med TV-bänk. Ekparkett och vitmålade väggar. Fönster.  

Sovrum 
Plats för dubbelsäng. På bild 1,20 m säng men innan byrå finns det utrymme för 1,60 m säng. Plats för förvaringsmöbler. Ekparkett och vitmålade väggar. Fönster.

Badrum
Dörren in till badrummet är i mörkfrostat glas. Svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Takdusch, toalett och mindre tvättställ med beröringsfri blandare. Badrumsskåp i vitt.

Dressingroom 
Mellan badrum och sovrum finns en liten passage med platsbyggda garderober och spegelvägg. Lägenhetens "dressingroom".  


Övrigt

Källarförråd tillhör lägenheten om ca 3 kvm.

I alla lägenheter finns bredbandsanslutning från Ownit via fiber och TV/bredbandsuttag från Com Hem. Föreningen har en gruppanslutning med 700/700 mbit/s från Ownit. Det innebär att telefon- och bredbandsavgiften är en obligatorisk kostnad om 150 kr/mån till föreningen, du betalar även själv för tillkommande tjänster såsom samtalskostnad och betal-TV. Grundutbud av TV tillhandahålls både via ComHem och Ownit. 

I föreningens fastighetsförsäkring ingår en bostadsrättsförsäkring, vilket innebär att föreningens medlemmar inte behöver ha det s.k. bostadsrättstillägget på sina hemförsäkringar. 

Föreningens tvättstuga ligger på hörnet av Jämtlandsgatan 108 i källarplanet.

Föreningslokalen är belägen på gaveln av Jämtlandsgatan 80. Där träffas styrelsen varje måndag kl. 18.30-19.00 och svarar på frågor.

Föreningen har 63 st. garage, varav alla är belägna i husen mot Jämtlandsgatan. Garagen hyrs ut för 582 kr per månad. För mer information om lediga garage eller kö därtill kontakta styrelsen på: garage@ritbradet1.se 

Dokument Planritning Årsredovisning Energideklaration Stadgar Driftkostnader / månad El: 250 kr Försäkring: 50 kr Fakta Boarea:
24 kvm
Antal rum:
1
Våning:
3 av 3
Lgh. nr. skv:
1202
Lgh. nr. brf:
171
TV / internet:
Com Hem och Ownit
Andelstal:
0.2711
Avgift:
1 348 kr / månad Värme, Vatten, Kabel-TV,
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1952
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
300 kr / månad
Energiprestanda:
175kwh/m² kWh/m2
Fönster:
2-glas med tilläggsisolering
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Självdrag
Komm. skatt:
29.82 %

Föreningen Namn:
Brf Ritbrädet 1
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja
Hemsida:
Föreningsinformation

Brf Ritbrädet 1 bildades 2007 och är belägen på Jämtlandsgatan 70 - 116 i Vällingby, fastigheten förvärvades 2009 och består av elva flerbostadshus om tre våningar med 189 lägenheter. 154 bostadsrätter och 35 hyresrätter, de sistnämnda ses som en dold tillgång till föreningens ekonomi. 

Föreningen har marken med tomträtt. Byggår 1952.

Föreningen har nyligen renoverat portar och trapphus och planerar för fönsterrenovering och fasadrenovering, men det är inte bestämt när det kommer att ske. Under årsskiftet 2017/2018 renoverade föreningen två hyresrätter för avyttring under 2018. Vidare planeras att renovera ytterligare en hyresrätt under 2018 för att sedan avyttras. Dessa pengar/intäkter kan inte ses i 2017 årsredovisning. 

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.ritbradet1.se.

Renoveringar:
2003 Stambyte
2011 Bergvärme installerades


Planritningar
Länkar Föreningens hemsida

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid
1 500 000 kr Budgivare 1 2019-02-18 13:13