Övrigt, Allrum
Bostadsrätt - Lägenhet

Völundsgatan 7
Vasastan - Atlas

2 495 000 kr utgångspris
1 rum och kök
25 kvm
1 319 kr / månad
Visningar
13/6 12:00 - 12:15
Tidsfönstret har uppnått maxgräns av personer.
13/6 12:15 - 12:45
Välkommen på visning
13/6 12:45 - 13:00
Välkommen på visning
14/6 17:00 - 17:30
Välkommen på visning
; ;

Välplanerad etta i trivsamma och pittoreska Atlas!

I ett av Vasastans trevligaste områden, även kallat Lilla Paris, är gatorna lugna och inbjudande. Närheten till både St. Eriksplan och Karlbergs slottspark ger adressen perfekt tillgänglighet till puls, kommers och kommunikationer. Denna perfekta etta har verkligen välplanerade kvadratmeter med högt i tak, loftsäng och ett lagom stort kök. Nere i Atlas finns några riktigt bra kvarterskrogar samtidigt som det är promenadavstånd till allt, exempelvis City, Odenplan och över till Kungsholmen.

Interiör
Ett stort fönster i djup nisch släpper in massor av ljus till allrummet, och tillsammans med takhöjden blir känslan härligt luftig. En platsbyggd loftsäng frigör massor med utrymme och skapar en perfekt plats att möblera soffan under. På golvet ligger det vacker stavparkett i original, taklisterna är också en påminnelse om den tidiga funkisstilen som husets byggdes i år 1928.
Med två ingångar, en från det stora rummet och en från hallen, ligger köket i avlång form. Här är det bra med arbetsyta på köksbänken i trä, två plattor som drivs av gasol och gott om lådor och skåp. Stänkskyddet är av svart kakel i mindre format. I den långsmala hallen ligger det stavparkett i original på golvet. Det finns bra ytor för avhängning och förvaring här. Badrummet nås från hallen, kaklat i vitt på väggarna med en grå bård och på golvet ligger vit klinker i halvförband. Trevligt nog är badrummet inrett med badkar!

Med mera
Detta hem ligger i en trevlig och stabil förening som erbjuder medlemmarna gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och bastu. På den mysiga innergården är en uteplats inredd med bord, stolar och en grill. För den som önskar balkonghäng finns det trapphusbalkonger att tillgå. Övriga typer av sommarhäng kan med fördel planeras i Vasaparken, eller längs med kanalen nedanför Karlbergs slott. Völundsgatan är en lugn plats nära till vimlet på Rörstrandsgatan eller till City. I Lilla Paris, eller Atlas, bor du tillgängligt fast ändå lite undangömt – det perfekta stället att bo på i stan helt enkelt!


Rumsbeskrivning

Entrè
Ingång till rymlig hall med bra avhängningsytor, plats för flera garderober, högt i tak samt bra förvaringsmöjligheter.

Badrum
Vitt kakel på väggarna, ljusgrått klinkergolv. Handdukstork, badkar med dusch, toa, handfat samt spegelskåp med belysning.

Allrum
Med högt i tak (2,76m), rymmer ett Sängloft, plats för både soffmöbel och matsalsmöbel. Vitmålade väggar och fiskbenskparkett på golv samt bra ljusinsläpp från fönstret med djup nisch.

Kök
Med ingång från allrum och hall. Vita högblanka köksluckor, arbetsbänk i trä. Rostfri diskbänk, svart kakel, diskmaskin,  gasolspis, kyl med frysfack. Bra med förvaringmöjligheter.


Övrigt

Gemensamma utrymmen:  Föreningen har en fin övernattningslägenhet på vindsvåningen som medlemmar kan hyra, en samlingslokal, ett cykelförråd, samt bastu. Tvättstuga med två stycken Miele tvättmaskiner, torktumlare, mangel samt stort torkrum. 

En gemensam uteplats på innergården finns med bord, stolar och grill. Sopsortering med kompost finns. 

Dokument Stadgar Årsredovisning 2019 Energideklaration Planritning Driftkostnader / månad El: 150 kr Försäkring: 100 kr Gas: 80 kr Fakta Boarea:
25 kvm
Antal rum:
1
Våning:
1,5 tr
Lgh. nr. skv:
1103
Lgh. nr. brf:
111-008.
Hiss:
Ja
Balkong:
I trapphus
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
1.84221000%
Avgift:
1 319 kr / månad Värme, vatten, förråd och basutbud kabel-tv
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1928
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
330 kr / månad
Energiklass:
E
Energiprestanda:
140 kWh/m2
Fönster:
2-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Komm. skatt:
29.82 %
Pantsatt:
Ja

Föreningen Namn:
Brf Loket 23
Äkta förening:
Ja
Hemsida:
Föreningsinformation

Brf Loket 23 är en välskött äkta bostadsrättsförening som har 33 lägenheter, varav en upplåts med hyresrätt (53kvm) samt två lokaler. Hyresrätten ses som en dold tillgång till föreningens ekonomi. 

Utförda renoveringar

 • Relining av stammar 2018
 • Kungsbalkonger renoverade 2016
 • Tvättmaskiner bytta 2016, Miele 2st
 • Säkerhetsdörrar 2015
 • OVK-ventilationer 2015
 • Nya mattor i trappuppgång 2015
 • Byte av stammar, ventilation och el 2001
 • Ommålning av väggar och tak i trapphus 2013
 • Fasad 2004
 • Innergård 2006
 • Nya radiatorer 2006

Ekonomi: Föreningen har en god och stabil ekonomi.
Medlemskap: Delat ägande mellan exempelvis två föräldrar och barn accepteras.
Föreningen debiterar köparen en överlåtelseavgift & pantsättningsavgift.

Juridisk person accepteras ej.
Föreningen äger marken


Planritningar
Länkar Föreningens hemsida

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid