Övrigt, Utsikt över takåsar

Kommande
objekt

Bostadsrätt - Lägenhet

Karlbergsvägen 87a, 6tr Högst upp
Vasastan / Birkastan

0 kr
2 rum och kök
60 kvm
2 942 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Vacker sekelskiftesvåning i fantastiska kvarter!

Är ni paret som söker efter ett magiskt hem i perfekta kvarter? Där utomordentliga restauranger, caféer, bagerier, shopping och utmärkta kommunikationer finns runt knuten? Denna bostad erbjuder allt detta, dessutom med högt i tak, underbart ljusinsläpp, ett generöst sovrum, trevlig öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt fina detaljer. Området runt Vasastan och Rörstrandsgatan är omåttligt populärt och av goda anledningar: här är det lugna och hemtrevliga kvarter samtidigt som bussar, tunnelbana och tåg står för enkel kommunikation!

Interiör
Köket går i stämningsfullt vitt, stilrent topprenoverat så sent som 2015 med bara det bästa till material. Fullt maskinellt utrustat såklart. I köket går det att möblera med en trevlig matplats som granne till det härliga vardagsrummet. Den öppna planlösningen bidrar så klart till att fylla hemmets utmärkta sociala funktion – här går det att underhålla många samtidigt eller bara mysa under ljuva vinterkvällar. Stora fönster släpper in det livsnödvändiga ljuset som ger hemmet både rymd och energi. Sovrummet är riktigt generöst med gott om plats för en stor härlig säng, sängmöbler och såklart funktionella garderober utmed ena väggen. Det stora fönstret släpper in massor med ljus och bidrar till att ge rummet dess rofyllda känsla. Badrummet ligger i direkt anslutning till hallen, ljust och väldisponerat. Den mycket trevliga hallen sätter prägel för detta underbara hem, med en klädkammare just innanför ytterdörren och åtkomst till alla rum.

Med mera
Högst upp från gatan, på sjätte våningen, ligger denna ypperliga bostad. Förutom att hemmet är praktiskt och trevligt så är det detaljerna som ger det lilla extra: tre meter i takhöjd, vackert mörkt trägolv, spegelinfattningar på dörrar och fönsternischer. Ovanför finns en oexploaterad råvind, kanske går det att bygga ut? Läget bidrar även det till hemmets magi, perfekt intill Rörstrandsgatan med alla mysiga caféer, restauranger och små butiker. Förutom att det går så lätt att ta sig runt stan med de goda kommunala kommunikationerna härifrån så är det även lätt åtkomst till de stora vägnäten, perfekt för den bilburna!


Rumsbeskrivning

Hall
Plats för avhängning och klädkammare. Trägolv och ingång till alla rum. 

Kök
Renoverat kök bra med förvaring. Stor matplats invid fönster och öppen, social lösning mot vardagsrum. Fullt utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, köksfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Vinhyllor och infällda spotlights ovan bänkskivan i grått. Mörkt trägolv. 

Vardagsrum
Öppet mot kök och bra utrymme för soffavdelning. Stora fönstren in mot gård. Mörkt trägolv.

Sovrum
Stort med gott om plats för dubbelsäng och sängmöbler. Garderobsvägg med mycket bra förvaring och plats finns för ytterligare förvaringsmöbel. Fönster och heltäckningsmatta.

Badrum
Vitt kakel och ljust klinkergolv. Dusch, handfat, spegelskåp, WC och handdukstork.


Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4-5 kvm. 
Comhem är leverantör av kabeltv och bredband.

På innergården med tillgång till utemöbler och grill.
Cykel- och barnvagnsförråd i gatuplan.

Den nybyggda tvättstugan ligger på entréplan. Tvättstugan är fullutrustad med flera tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp samt mangel. 

Stort kombinerat cykel- och barnvagnsförråd finns i anslutning till entrén.
Soprummet finner man på framsidan av fastigheten.

Dokument Hagastaden Planlösning Årsredovisning 2017 Stadgar Energideklaration Driftkostnader / månad El: 330 kr Fakta Boarea:
60 kvm
Antal rum:
2
Våning:
6 av 6
Lgh. nr. skv:
1602
Lgh. nr. brf:
18
Hiss:
Ja
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
3.5105%
Avgift:
2 942 kr / månad Värme, Vatten
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1912
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
330 kr / månad
Energiprestanda:
168 kWh/m2
Fönster:
2-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Komm. skatt:
29.82 %

Föreningen Namn:
Brf Kadetten 3
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja
Hemsida:
Föreningsinformation

Bostadsrättsföreningen Kadetten 3 är belägen på Karlbergsvägen 87 i Stockholm och består av adresserna Karlbersvägen 87, 87 A och 87 B. Föreningen bildades 1988 och kunde köpa fastigheten i början av 1992. Fastigheten består av ett sexvånings gathus med två trapphus samt ett gårdshus med fyra våningar. Det finns 34 lägenheter varav 33 bostadsrätter och en hyresrätt. (ses som en dold tillgång till föreningens ekonomi)

Föreningen äger marken och förvärvade fastigheten 1992 Man är en äkta bostadsrättsförening.
Tillåter ej juridisk person och det finns inga kända ändringar av avgiften. 

Man har nyliggen låtit exploratera tvättstugan till en bostadsrätt och låtit bygga ny tvättstuga. Man har även byggt nya förråd i källaren till alla medlemmar med vindsförråd. Idag har man en hel tömd råvind men har fått nedslag på första försöket på bygglov. Idag diskuterar föreningen hur man ska kunna gå vidare för att få göra något med vinden. 

Föreningens hemsida: brfkadetten3@gmail.com

Genomförda renoveringar:
- Stambyte, år 1982
- El-stigare, år 1982
- Fönstermålning, år 2006
- Delar av taket lades om, år 2007
- Delar av fasad renoverad, år 2009
- Trapphusrenovering, år 2009
- Stamspolning, år 2013 (Utan anmärkningar på stammarna.)


Planritningar
Länkar Föreningens hemsida Hagastaden Nytt hus Karlbergsvägen 77

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid