Övrigt, Våning på Karlbergsvägen

Kommande
objekt

Bostadsrätt - Lägenhet

Karlbergsvägen
Vasastan

0 kr högstbjudande!
7 rum och kök
218 kvm
7 900 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Magisk paradvåning intill Odenplan, unik renoveringschans!

Intill myllrande Odenplan med Vasastans fantastiska utbud i alla riktningar finns denna enastående möjlighet att renovera en riktig paradvåning med fina detaljer så som högt i tak, stuckatur, höga bröstsocklar och vackra kristallkronor. Bostaden är genomgående med fyra rum i fil på vardera sida, vackra burspråk och balkong mot gården. Ett drömhem med alla möjligheter! Odenplan erbjuder fantastiska restauranger, mysiga caféer, matbutiker, shopping och goda kommunikationer. Vid intresse, kontakta oss för information om visning!

Interiör
Ett fullkomligt unikt hem står redo att bli omvandlat till drömbostaden för dig och dina kära. Denna våning har hela 7 rum, alla smyckade med detaljer och omsorg som riktigt förmår den boende att känna sig som kunglighet. In till den luftiga hallen, där även åtkomsten till balkongen finns, ligger marmorklinkern i tjusig detalj till hemmets guldkantade stuckatur. Vidare från hallen, till vänster, bjuder hemmets vackraste rum upp till dans med det runda vackra burspråket. Detta rum ansluter till bostadens mest generösa rum där två ståtliga fönster släpper in strålande ljus och ytan talar för sig själv. I taket händer vackra kristallkronor från takrosetterna – de tre kristallkronorna i hemmet lämnas kvar till köparen!
Bostaden skulle kunna ha hela fem sovrum, eller kanske blandas upp med bibliotek, arbetsrum och gästrum? Ett förslag är att flytta köket närmare salongen och vardagsrummet för en trevligare social lösning. Bostaden huserar ett stort badrum, uppdelat i två där det på den ena sidan finns jacuzzi och den andra sidan toalett. I hallen finns praktiskt nog en gäst-wc. Alla rummen är väl tilltagna med vackra stora fönster, magnifikt ljus under takhöjden och med alla de vackra detaljer som minner som svunna epoker; ty vad sägs om takhöjden om 3.30 meter, originaldörrar med spegelinfattning både som dubbeldörrar och skjutdörrar, ekparkett och för att inte glömma balkongen mot gården?

Med mera
Det är verkligen inte ofta det uppstår en sådan här unik chans att förvärva och renovera ett ståtligt objekt i Stockholms hjärta. Dessa hem som byggdes för snart 100 år sedan besitter en alldeles särskild charm och stil som verkligen förgyller hemmet på ett sätt som senare byggen aldrig kan göra. Här är en sann möjlighet att ta en del av Stockholms byggnadshistoria samtidigt som du med varsam hand kan skapa dig ditt drömhem. 

Bostaden på Karlbergsvägen förmedlas inte av Wallenberg Fastighetsförmedling, vi har fått i uppdrag att berätta om detta underbara hem för allmänheten. Om du är intresserad hör genast av dig till oss för att höra mer om föreningen, bostaden och kommande visning!

Dokument Planskiss Alternativ planskiss Mätbevis Fakta Boarea:
218 kvm
Antal rum:
7
Antal badrum:
2
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
Avgift:
7 900 kr / månad Vatten, Kabel-TV
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1901
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Fönster:
2-glas med tilläggsisolering
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Direkt el
Ventilation:
Självdrag
Komm. skatt:
29.82 %

Föreningen Namn:
BRF ......
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Föreningsinformation

Brf är en äkta bostadsrättsförening. 13 lägenheter vilka upplåts med bostadsrätt, samt 3 lokaler upplåtna med hyresrätt. Vidare finns 3, till boende uthyrda, garageplatser.

EKONOMI
God ekonomi med idag låga avgifter. Låga upphandlade räntor på lånen. Föreningen har tre uthyrda lokaler. Nyligen har föreningen fått in en ny hyresgäst vilket fick upp hyran nästan det dubbla på en av lokalerna. De andra två lokalerna är uppsagda per september 2020 för omförhandling av hyra.

Inför stambytet som eventuellt kommer att ske närmaste året (preliminärt sommaren 2021) kommer man att ta upp mer lån vilket kommer troligtvis att kräva en avgiftshöjning. Då stambytet ännu inte är upphandlat kan föreningen inte ge några uppgifter om framtida avgiftsnivåer.

RENOVERING & UNDERHÅLL
1968 Ombyggnation samtliga plan i huset samt renovering av fasad
1970 Ombyggnation samt utbyte av elledningar
1971 Ombyggnation bottenplan
2000 Trapphusrenovering
2016 Renovering av tak, fasad samt fönster
2019 Gårds bjälklagsrenovering.

TV & BREDBAND
Kabel-TV via ComHem med möjlighet till bredband såväl som telefoni. GEMENSAMMA UTRYMMEN
Trevlig innergård med plats för större utomhusmöblemang. I föreningen finns dessutom tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, mangel samt strykbänk. Det finns även bastu och grovsoprum. MEDLEMSKAP
Juridisk person godkänns ej som medlem.
Medlemsavgift tas ej ut.


Planritningar

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid