Alla bilder

Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 9 A, 4tr

Rum:
3 rum och kök
Boyta:
86 kvm
Byggår:
2020
Pris:
6 295 000 kr
Boarea:
86 kvm
Antal rum:
3
Antal badrum:
1
Våning:
4 av 4
Lgh nr skv:
1401
Lgh. nr. brf:
7-1401
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Com Hem och Ownit
Andelstal:
1.71821%
Nettoskuld:
1 115 019 kr
Avgift:
4 453 kr / månad Värme, Vatten & Bostadsrättstillägg
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2020
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Komm. skatt:
29.82%
Pantsatt:
Ja
Namn:
BRF Heliosparken 2
Acc. jur. pers.:
Nej
Äger marken:
Ja
Äkta förening:
Ja
El:
525 kr
Försäkring:
100 kr
Totalt / mån:
625 kr

Visning

Visning

Inga visningar då detta objekt inte är till salu.

Planritningar

Beskrivning

Utmärkt hörntrea, högst upp med balkong i sydväst!

Här har ni en mjukt färgsatt trea med stora och tillgängliga rum, gott om förvaring i garderober och klädkammare samt trevliga ytor för socialt umgänge i mysiga Hammarby Sjöstad. Det höga läget innebär bland annat att ni njuter av omgivningens öppna skyar och på balkongen sitter ni bekvämt med solens värmande strålar från dagen till sena kvällen. Adressen ligger centralt i Sjöstan vilket gör att ni får underbar närhet till vattnet, restauranger, caféer, butiker och livsmedelsaffärer. Dessutom finns flera bra skolor och förskolor i området. Sist men inte minst är även närheten över till Södermalm oslagbar! 

Interiör
Köket har klassiskt via luckor med ram som matchas fint med det grå kaklet som löper ovan den ena av kökets två bänkskivor i trä. Induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, micro och fullstora kyl- och frysskåp ger tillsammans med massor av förvaring och arbetsyta goda förutsättningar för trevliga köksstunder. Det stora vardagsrummet ligger dels öppet mot köket där det i hörnan skapas en perfekt plats att möblera matbordet, dels har rummet en avskärmande vägg, som gjord för att hänga teven på. Detta rum känns socialt tillgängligt då ni antingen kan få plats många i soffa och fåtöljer eller umgås vid matbordet samtidigt som det sista fixas i köket. Väggarna har en ljus pistagegrön ton och med totalt fem fönster plus balkongdörren får kök och vardagsrum ett underbart ljus från himlen ovanför. Eftersom bostaden ligger högst upp blir utsikten milsvid över takåsar och trädtoppar och på balkongen kan ni njuta av många soltimmar eller skapa skugga med markisen.
Bostaden har två sovrum i bra storlek, det ena ligger intill hallen och har plats för en stor säng, sängmöbler och en arbetshörna eller byrå. Förvaringen stuvas annars undan i klädkammaren. Väggarna är målade i en rogivande grön nyans och gott om ljus kommer in via det stora fönstret. Hemmets större sovrum nås via passagen från vardagsrummet där det också finns en stor klädkammare. Detta sovrum har två stora fönsterpartier i varsitt väderstreck, så rummet känns riktigt luftigt. En dubbelgarderob med spegeldörrar står vid ingången och väggarna är halvt målade i en härligt solgul färg medan den övre delen av väggarna går i vitt.  
Badrummet är helkaklat med stora rektangulära kakelplattor med grå fog, detta hänger ihop med golvet som har mörkare grå klinker med ljus fog. Rummet är rymligt, förutom dusch med vikbara glasväggar, toalett och kommod med handfat under spegelskåpet sitter det en lång arbetsbänk längs den ena sidan. Bänken ger plats åt tvättmaskin, torktumlare och tvättkorgar och ovanför hänger ytterligare ett väggskåp.
I hallen sitter krokar för kläder på den ena väggen och mitt emot står en inbyggd garderob med spegeldörrar. Här trollar ni enkelt bort både ytterkläder och skor för att skapa en rofull upplevelse varje gång ni öppnar ytterdörren.  

Med mera
Det är inte särskilt svårt att säga att Hammarby Sjöstad är en av de bästa stadsdelarna i Stockholm: här bor du mysigt, modernt, med fantastisk utsikt, goda kommunikationer och centralt. Området känns som en egen liten bubbla: med naturens element runt omkring tack vare vattnet, planteringar och Nacka reservatet samtidigt som det finns så mycket tillgängligt i kvarteren. Det finns trevliga restauranger och fik, träningsanläggningar, mataffärer och så klart kommunikationer med tvärbana till Gullmarsplan eller pendelbåtar från kajen. Sedan ligger ju Söder på promenad- eller cykelavstånd och erbjuder ännu mer av puls och liv. I den här trevliga föreningen är det möjligt att söka garageplats som ni bekvämt tar er till via hissen.

 

 

Tv/Internetanslutning
Obligatorisk kostnad om 199kr/mån.
TV via Comhem och bredband via Ownit (1000/1000 Mbps)  

El
Gemensamt elavtal och kommer att debitera respektive bostadrättshavare för dennes förbrukning.

Gemensamma utrymmen
Garage, innergård och miljö/cykelrum.

Parkering
Föreningen disponerar 37 garageplatser och 4 mc-platser i det gemensamma garaget.
Vanlig bilplats kostar 1800 kr, plats för elbil kostar 2100 kr+ förbrukning och för MC kostar det 500 kr. 
Finns ledig plats i nuläget! Föreningen planerar även för att utöka med laddning av elbil på samtliga platser i garaget.

Brf Heliosparken 2 består av 74 st lägenheter fördelade på 3 trapphus på adresserna Virkesvägen 9A, B och C. Samtliga är bostadsrätter. Äkta förening som äger marken.

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
DSC 0053
3
DSC 7478 print
Visa fler bilder
DSC 0046
DSC 7485 print
DSC 7480 print
DSC 7496 print
DSC 7511 print
7541-7538
DSC 7497 print
DSC 7505 print
DSC 7539 print
DSC 7515 print
DSC 7516 print
DSC 7470 print
DSC 7473 print
DSC 7540 print
DSC 7545 print
DSC 7535 print
DSC 7526 print
DSC 7461 print
DSC 7460 print
7547-7468
DSC 0049
DSC 0051
DSC 0059
1
DSC 7549 print
12463494 1-312-5 2D web

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.