Om oss

Ett decennium av fastighetsförmedlingar

Wallenbergs Fastighetsförmedling har funnits sedan 2010 och har ända från starten hjälpt kunder i hela Stockholms län, utan att vara begränsade till specifika områden. Eftersom vi är verksamma i hela Stockholm har vi kontor i både Vasastan och Hammarby Sjöstad. Men vi slutar inte där - vi hjälper även till att förmedla bostäder i södra Spanien på härliga Costa del Sol. Med oss på får du en heltäckande och professionell mäklartjänst med massor av energi och ett personligt engagemang. Vi erbjuder även ett koncept med marknadens bästa exponering av er bostad till nya och befintliga kunder.

Vår filosofi

Wallenberg Fastighetsförmedling. Din mäklare.

Vi på Wallenberg Fastighetsförmedling drivs av att överträffa kundens önskemål och förväntan med hjälp av kunskap, erfarenhet och entusiasm. Vi arbetar alltid med helheten och vi vill att varje kund ska känna sig trygg under hela resan – oavsett om du köper eller säljer via oss.

Partners

Att nå maximal framgång.

För att nå högsta möjliga försäljningspris räcker det inte med en hungrig fastighetsmäklare, bra timing och fint väder. Vi vet hur man lyfter fram din bostads potential och unika egenskaper! Genom samarbeten med stylister, professionella fotografer och skribenter kan vi profilera och marknadsföra din bostad på absolut bästa sätt. Vi kan även hjälpa till med bra kontakter till bank, jurister, flytthjälp och flyttstädning, med mera!

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.