Alla bilder

Järla sjö / Nacka

Turbinvägen 5C

Rum:
4 rum och kök
Boyta:
84 kvm
Byggår:
2017
Boarea:
84 kvm
Antal rum:
4
Antal badrum:
2
Våning:
Entreplan
Lgh nr skv:
1001
Lgh. nr. brf:
11-1001
Hiss:
Ja
Balkong:
Egen uteplats
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
0.65240%
Nettoskuld:
1 468 064 kr
Avgift:
4 900 kr / månad Värme, vatten & marksända TV-kanalerna
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2017
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Bergvärme och liten del fjärrvärme
Komm. skatt:
30.06%
Pantsatt:
Ja
Namn:
Brf Turbinhallen
Acc. jur. pers.:
Nej
Äger marken:
Ja
Äkta förening:
Ja
El:
350 kr
Försäkring:
150 kr
Totalt / mån:
500 kr

Visning

Visning

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Planritningar

Beskrivning

Fantastisk fyra i Järla sjö, med uteplats!

På entréplan ligger denna mycket trevliga fyra med modern bekvämlighet och riktigt optimal planlösning. På rymliga ytor med en stor uteplats går det att njuta både i det lilla formatet såväl som i det större sociala sammanhanget. Köket ligger delvis öppet mot vardagsrummet som båda har fönster i två olika väderstreck. Två badrum och tre bra sovrum ger plats åt hela familjen. Allt i gemytliga Järla Sjö, den lilla kvartersstaden i Nacka med direkt närhet till natur, utomhusaktiviteter och goda kommunikationer!

Interiör
Vardagsrummet ligger som hemmets mittpunkt och förenar både sovrummen och köket. Med ett fönsterparti som sträcker sig vägg till vägg blir vardagsrummet underbart ljust och välkomnande. Den öppna planlösningen till köket gör att ljuset strömmar från två väderstreck, vilket även ger liv åt kökets ljusa nyanser och marmor. Under fönsterna i köket har köksbordet en given plats. Hemmets mysiga uteplatsen nås genom vardagsrum och här njuts med fördel både frukosten och eftermiddagskaffet!
På dessa ypperligt välplanerade 84 kvadratmeter finns det hela tre sovrum och två badrum. Båda badrummen går i vitt med mörkgrå klinker, i det ena är det installerat dusch medan det andra har ett härligt djupt badkar. Både tvättmaskin och torktumlare finns i ett av badrummen. Alla sovrummen har trivsamt ljusinsläpp och plats för både sängar och förvaring, där två av rummen har inbyggda garderober. Hallen är lagom stor med plats för garderober där skor och ytterkläder kan förvaras. 

Med mera
I Järla sjö är det ordnat så att alla boende ska kunna njuta av det lilla extra! Om sommaren är det bara några kliv ner till badbryggorna, kräftfisket eller att bara njuta vid sjökanten, om vintern förvandlas sjön till en skridskobana. Badbryggor och andra inslag får alla nyttja. Redan idag är det goda kommunikationer till den lilla sjöstaden, och när tunnelbanan byggs ut blir det med en station här. Samtidigt är det faktiskt cykelavstånd till City! Runt omkring finns flertalet populära skolor och Nackagymnasium ligger nära. För den som inte kan få nog av fin natur går det utmärkt att promenera runt sjön till Nacka naturreservat, som också erbjuder motionsspår och Hammarbybacken för utmanande träning!

Entré
Hall med gott om avhängning och garderober.

Kök
Köksleverantör är Häcker. Ljusa köksluckor, bänkskiva i kvartskompsit (Sten) samt marmorinspirerad granitkeramik som stänkskydd över arbetsytorna. Maskinell utrustningen med induktionshäll, helkyl och helfrys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och varmluftsugn. Stort flerluftsfönster.

Vardagsrum med utgång till uteplats 
Är med en öppen planlösning mot köket och plats för matbord. Utgång till lägenhetens stora soldränkta terrass. Även här kan du njuta av stort flerluftsfönster. Plats för soffa och tv-bänk m.m.

Master Bedroom
Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Garderobsvägg med skjutdörrar.

Sovrum II
Plats för stor säng eller ett arbetsrum. Stort fönster. Garderobsvägg med skjutdörrar.

Sovrum III
Plats för stor säng eller ett arbetsrum. Stort fönster. 

Badrum
Snyggt helkaklat duschrum med uppvärmt klinkergolv. Toalett och tvättställ med förvaring samt ett stort härligt badkar. Tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa finner du arbetsbänk och överskåp.

Badrum II
Fint helkaklat duschrum med klinkergolv. Dusch bakom svängdörrar i glas. Toalett och tvättställ med förvaring. Plats finns för ytterligare förvaringsmöbel om så önskas.

Brf Turbinhallen äger fastigheten Nacka Sicklaön 145:19 och innefattar fyra byggnader med namnen Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret och Gårdshusen. Antal våningsplan är två till fyra stycken och antal trapphus 14 stycken. Turbinhallen och Ritningskontoret byggs i de befintliga delarna av Gustaf de Lavals fabrikslokaler. Maskinhallen Byggs delvis på befintlig fasad. Gårdshusen är helt nyproduktion i form av åtta stycken radhus inne på gården. Byggnaderna inrymmer totalt 205 stycken bostadsrättslägenheter i varierad storlek från ettor till femmor samt två stycken hyreslokaler,(totalt tre hyresgäster med skola) en skola och ett garage i två plan över mark.

Föreningen är del av samfälligheten Järla Sjö. Härigenom erbjuds möjlighet att hyra garageplats (kö), extra förråd (kö) m.m. Samfälligheten äger bryggan, vattnet och badplatserna utanför alla fastigheter inom Järla sjö. För mer information se https://jarlasjo.se/.

Föreningen har ca. 9 miljoner i intäkter från avgifter men hela 6 680 281 kronor till kommer från två lokaler, en skola och alla garageplatser. Så föreningen har goda intäkter och kan hålla avgifterna på en bra nivå, ca. 700 kronor/kvm/år. 

Föreningens lån om 235 527 032 kronor och hela fastighetens total inkomst bärande yta om 18 840 kvm. Slår man på den hela inkomstbärande ytan så får föreningen en belåningsgrad om 12 500 kronor/kvm i föreningslån. 

Förråd
Lägenhetsförråd av nätade väggar till varje lägenhet finns i källaren. 

Individuell elmätare
Ett centralt el-abonnemang är tecknat för föreningen med undermätare till respektive lägenhet. Avgiften för elförbrukning debiteras respektive lägenhet enligt förbrukning och läggs till på avin för månadsavgiften.

Parkering/Garage
Föreningen har ett garage i 2 plan med ca 120 stycken parkeringsplatser. Plats kostar 1.000-1.500 kr beroende på storlek. Det råder även boendeparkering i området till en månadskostnad (se Järla Sjö Samfällighet).
Idag administreras kön till garaget, avtalsskrivning och avisering för garageplatserna av Parkando. Kontakta dem för exakta priser och för status avseende kön.

Cykel & barnvagnsförråd
Cykelförråd finns i garaget samt cykelställ på gården. Gemensamt barnvagns- och rullstolsförråd finns.

Gemensamma utrymmen
I Turbinhallens södra del finns tillgång till bastu samt ett mindre gym. Den gemensamma innergården är plattbelagd, krattad betong, gångytor, blommor och trä.

TV & Bredband
Fastigheten är fiberansluten via Comhem. Bredband levereras med upp till hastigheten 1000 Mbit och debiteras som en obligatorisk avgift på 180 kr/mån utöver månadsavgiften. Kabel-TV via Com Hem. Föreningen har för avsikt att låta de marksända TV-kanalerna ingå i månadsavgiften. Utöver det kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för utökat kanalutbud.

Fiskerätt, Båt- och kanotklubb
Genom Järla Sjö Samfällighet finns en fiskerätt i Järlasjön. En gång per år har varje förening i Järla sjö rätt att fiska egna kräftor.

Renoveringar
Inga stora kommande renoveringar 

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
DSC 5476
3
DSC 5488
Visa fler bilder
2
DSC 5473
DSC 5468
DSC 5451
DSC 5447-HDR
5452-5456
DSC 5466
1
5413-5416
DSC 5436-HDR
DSC 5421
DSC 5470
DSC 5489
5480-5483
5429-5430
5424-5435
5403-5408
DJI_0482_print
DJI_0157_print
DJI_0489_print
DJI_0159_print
DJI_0149_print
DSC_0775
DSC_0778
DSC_0780
12463446 1-312-5 2D web

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.