Alla bilder

Järla sjö / Nacka

Turbinvägen 5B, 2 tr Högst upp

Rum:
4 rum och kök
Boyta:
84 kvm
Byggår:
2018
Pris:
7 370 000 kr
Boarea:
84 kvm
Antal rum:
4
Antal badrum:
2
Våning:
2 av 2
Lgh nr skv:
1201
Lgh. nr. brf:
12-1201
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
0.65240%
Avgift:
4 900 kr / månad Värme, vatten & marksända TV-kanalerna
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2018
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Bergvärme och liten del fjärrvärme
Komm. skatt:
30.31%
Pantsatt:
Ja
Namn:
Brf Turbinhallen
Acc. jur. pers.:
Nej
Äger marken:
Ja
Äkta förening:
Ja
El:
350 kr
Försäkring:
150 kr
Totalt / mån:
500 kr

Visning

Visning

Inga visningar då detta objekt inte är till salu.

Planritningar

Beskrivning

Fantastiskt trevlig fyra i Järla sjö, högst upp med balkong!

På det översta våningsplanet ligger denna mycket trevliga fyra med modern bekvämlighet och riktigt optimal planlösning. På rymliga ytor med en stor balkong går det att njuta både i det lilla formatet såväl som i det större sociala sammanhanget. Köket ligger delvis öppet mot vardagsrummet som båda har fönster mot takåsar och himmel, i två olika väderstreck. Två badrum och tre bra sovrum ger plats åt hela familjen. Allt i gemytliga Järla Sjö, den lilla kvartersstaden i Nacka med direkt närhet till natur, utomhusaktiviteter och goda kommunikationer!

Interiör
Vardagsrummet ligger som hemmets mittpunkt och förenar både sovrummen och köket. Med ett fönsterparti som sträcker sig vägg till vägg blir vardagsrummet underbart ljust och välkomnande. Den öppna planlösningen till köket gör att ljuset strömmar från två väderstreck, vilket även ger liv åt kökets ljusgråa nyanser och marmor. Under fönsterna i köket har köksbordet en given plats. Hemmets mysiga balkongen nås genom master bedroom och här njuts med fördel både frukosten och eftermiddagskaffet!
På dessa ypperligt välplanerade 84 kvadratmeter finns det hela tre sovrum och två badrum. Båda badrummen går i vitt med mörkgrå klinker, i det ena är det installerat dusch medan det andra har ett härligt djupt badkar. Både tvättmaskin och torktumlare finns i ett av badrummen. Alla sovrummen har trivsamt ljusinsläpp och plats för både sängar och förvaring, där två av rummen har inbyggda garderober. Hallen är lagom stor med plats för garderober där skor och ytterkläder kan förvaras. 

Med mera
I Järla sjö är det ordnat så att alla boende ska kunna njuta av det lilla extra! Om sommaren är det bara några kliv ner till badbryggorna, kräftfisket eller att bara njuta vid sjökanten, om vintern förvandlas sjön till en skridskobana. Badbryggor och andra inslag får alla nyttja. Redan idag är det goda kommunikationer till den lilla sjöstaden, och när tunnelbanan byggs ut blir det med en station här. Samtidigt är det faktiskt cykelavstånd till City! Runt omkring finns flertalet populära skolor och Nackagymnasium ligger nära. För den som inte kan få nog av fin natur går det utmärkt att promenera runt sjön till Nacka naturreservat, som också erbjuder motionsspår och Hammarbybacken för utmanande träning! 

Entré
Hall med gott om avhängning och garderober.

Kök
Köksleverantör är Häcker. Ljusgråa köksluckor, bänkskiva i rostfritt samt marmorinspirerad granitkeramik som stänkskydd över arbetsytorna. Plats för stort matbord och gott om förvaring i skåp. Maskinell utrustningen med induktionshäll, helkyl och helfrys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och varmluftsugn. Stort flerluftsfönster.

Vardagsrum
Är med en halvöppen planlösning mot köket. Även här kan du njuta av stort flerluftsfönster. Plats för soffa och tv-bänk m.m.

Master Bedroom
Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Garderobsvägg med skjutdörrar. Utgång till balkong.

Balkong
Härlig balkong med ett ostört och skyddat läge mot föreningens gård.

Sovrum II
Plats för stor säng eller ett arbetsrum. Stort fönster. Garderobsvägg med skjutdörrar.

Sovrum III
Plats för stor säng eller ett arbetsrum. Stort fönster. 

Badrum
Snyggt helkaklat duschrum med uppvärmt klinkergolv. Toalett och tvättställ med förvaring samt ett stort härligt badkar. Tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa finner du arbetsbänk och överskåp.

Badrum II
Fint helkaklat duschrum med klinkergolv. Dusch bakom svängdörrar i glas. Toalett och tvättställ med förvaring. Plats finns för ytterligare förvaringsmöbel om så önskas.

Brf Turbinhallen äger fastigheten Nacka Sicklaön 145:19 och innefattar fyra byggnader med namnen Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret och Gårdshusen. Antal våningsplan är två till fyra stycken och antal trapphus 14 stycken. Turbinhallen och Ritningskontoret byggs i de befintliga delarna av Gustaf de Lavals fabrikslokaler. Maskinhallen Byggs delvis på befintlig fasad. Gårdshusen är helt nyproduktion i form av åtta stycken radhus inne på gården. Byggnaderna inrymmer totalt 205 stycken bostadsrättslägenheter i varierad storlek från ettor till femmor samt två stycken hyreslokaler,(totalt tre hyresgäster med skola) en skola och ett garage i två plan över mark.

Föreningen är del av samfälligheten Järla Sjö. Härigenom erbjuds möjlighet att hyra garageplats (kö), extra förråd (kö) m.m. Samfälligheten äger bryggan, vattnet och badplatserna utanför alla fastigheter inom Järla sjö. För mer information se https://jarlasjo.se/.

För mer information se föreningens hemsida https://www.brfturbinhallen.se/

Förråd
Lägenhetsförråd av nätade väggar till varje lägenhet finns i källaren. 

Individuell elmätare
Ett centralt el-abonnemang är tecknat för föreningen med undermätare till respektive lägenhet. Avgiften för elförbrukning debiteras respektive lägenhet enligt förbrukning och läggs till på avin för månadsavgiften.

Parkering/Garage
Föreningen har ett garage i 2 plan med ca 120 stycken parkeringsplatser. Plats kostar 1.000-1.500 kr beroende på storlek. Det råder även boendeparkering i området till en månadskostnad (se Järla Sjö Samfällighet).
Idag administreras kön till garaget, avtalsskrivning och avisering för garageplatserna av Parkando. Kontakta dem för exakta priser och för status avseende kön.

Cykel & barnvagnsförråd
Cykelförråd finns i garaget samt cykelställ på gården. Gemensamt barnvagns- och rullstolsförråd finns.

Gemensamma utrymmen
I Turbinhallens södra del finns tillgång till bastu samt ett mindre gym. Den gemensamma innergården är plattbelagd, krattad betong, gångytor, blommor och trä.

TV & Bredband
Fastigheten är fiberansluten via Comhem. Bredband levereras med upp till hastigheten 1000 Mbit och debiteras som en obligatorisk avgift på 180 kr/mån utöver månadsavgiften. Kabel-TV via Com Hem. Föreningen har för avsikt att låta de marksända TV-kanalerna ingå i månadsavgiften. Utöver det kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för utökat kanalutbud.

Fiskerätt, Båt- och kanotklubb
Genom Järla Sjö Samfällighet finns en fiskerätt i Järlasjön. En gång per år har varje förening i Järla sjö rätt att fiska egna kräftor.

Renoveringar
Inga stora kommande renoveringar (2021-12)

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
DSC_8336_print
DSC_8341_print
DSC_8355_print
Visa fler bilder
DSC_8357_print
DSC_8368_DSC_8365_print
DSC_8363_print
DSC_8298_print
DSC_8346_print
DSC_8306_print
DSC_8314_print
DSC_8327_print
DSC_8375_print
DSC_8385_DSC_8391_print
DSC_8384_print
DSC_8378_DSC_8383_print
DSC_8328_DSC_8330_print
DJI_0449_print
DJI_0489_print
DSC_8395_print
DJI_0447_print
DJI_0482_print
DSC_8393_print
Planritning

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.