Alla bilder

Järla sjö / Nacka

Winborgs väg 43, 4tr Högst upp

Rum:
4 rum och kök
Boyta:
114.5 kvm
Byggår:
2004
Pris:
9 500 000 kr
Boarea:
114.5 kvm
Antal rum:
4
Antal badrum:
2
Våning:
4 av 4
Lgh nr skv:
1302
Lgh. nr. brf:
49
Hiss:
Ja
Balkong:
Balkong & fransk balkong
TV / internet:
Com Hem och Ownit
Andelstal:
2.64031%
Avgift:
6 798 kr / månad Vatten, Värme
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2004
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Komm. skatt:
30.31%
Pantsatt:
Ja
Namn:
Brf Järla Strand i Nacka
Acc. jur. pers.:
Nej
Äger marken:
Ja
Äkta förening:
Ja
El:
400 kr
Försäkring:
150 kr
Totalt / mån:
550 kr

Visning

Visning

Inga visningar då detta objekt inte är till salu.

Planritningar

Beskrivning

Härlig etagelägenhet högst upp med vy över vattnet!

Bland underbara kvadratmetrar brer detta hem ut sig ordentligt över två plan: tre bra sovrum, vardagsrum med öppet kök och allrum samt två badrum gör detta till det perfekta hemmet för familjen. En stor och härlig balkong med himlen ovanför kompletteras av fransk balkong och takfönster, vilket gör att bostaden smälter samman med naturen utanför. Klipphällar, skog och sjö blir dina närmsta grannar i idylliska Järla sjö, och ändå är staden verkligen nära!

Interiör
Direkt när du kliver in i bostaden förstår du magin som detta hem erbjuder: en luftig och inbjudande atmosfär med den vackra utsikten över vattnet. Genom stora och öppna ytor skapar detta hem en lugn oas för alla att trivas. Förbered en god måltid i köket där den öppna planlösningen skapar rymd gentemot vardagsrummet. Njut sedan av måltiden ute på balkongen som hovrar över naturens skönhet, oavsett om det är frukost en långsam morgon eller middag med vänner. Vardagsrummets fantastiska ljus strålar in genom fönsterväggen på ett sätt som upplevs bäst på plats. På nedre våningen finns ett stort sovrum med inbyggda garderober, ett praktiskt förråd och ett stort badrum med det trevliga badkaret.
En trappa upp finns ytterligare ett badrum, här med dusch. Två stora sovrum med generösa takfönster finns här, där det ena sovrummet är utrustat med en klädkammare och det andra, lite mindre, sovrummet har plats för både säng och förvaringsmöbler. Till allrummet på ovanvåningen finns en fransk balkong och stora fönster i två väderstreck som ger ett riktigt härligt ljus!

Med mera
Huset ligger i ena änden av vägen med naturen direkt utanför och absolut ingen trafik – ett helt optimalt läge för sköna hemmastunder och återhämtning från stadens brus. Nedanför huset går den fina strandpromenaden med en stor brygga, perfekt för morgondoppet! I den gamla industribyggnaden på andra sidan vägen låg under åren 1925-1952 Winborgs & Co som tillverkade bland annat ättika och senap, Winborgs väg är uppkallad av denna verksamhet som en memoar till områdets historia. Det trevliga området Järla sjö är verkligen en liten oas där naturen smälter samman med småstad. Med Nackareservatet intill går det ypperligt att njuta av grönska och joggingspår, eller träna uthållighet med en tur upp och ner för Hammarbybacken. Samtidigt är det nära till Nacka Forum och Sickla Shopping när det behovet finns, och kommunikationerna är utmärkta med både bussar och Saltsjöbanan.

Entréplan

Hall
Säkerhetsdörr och graderob. Gott om plats för avhängning. Ingång till badrum.

Badrum I
Helkaklade väggar och uppvärmt klinkergolv. Vägghängd toalett, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Ovan tvättställ platsbyggd nisch med spegel. Bra förvaring i vägghängda hyllor. Handukstork, badkar och vädringsfönster. Tvättpelare från Samsung, Wi-Fi-anslutning

Förråd
Stort och praktiskt förråd i lägenheten. Plats med gott om förvaring. 

Kök
Ljust och arbetsvänligt kök. Maskinpark från Siemens med varmluftsugn och micro, induktionshäll, inbyggd diskmaskin, kyl & frys samt även vinkyl. Många av vitvarorna har Wi-Fi-anslutning. Arbetsbänken ger möjlighet till mycket arbetsyta och gott om förvaringsutrymme. Bardel med induktionshäll och förvaring. Köket ligger i en öppen planlösning med vardagsrummet. 

Vardagsrum med balkong
I rakt söderläge ligger detta fina rum med utsikt över Järla Sjön. Utgång balkonger ger ett härligt ljusinsläpp och en skön utekänsla härliga sommardagar. Sol från morgon till kväll. Plats för både soffmöblemang och matplats.

Sovrum I
Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Inbyggd garderobsvägg. Magisk utsikt över vattnet. 

Övre plan

Sovrum III
Ett perfekt litet barnrum med vindsfönster och skjutdörr. Även litet fönster ut mot arbetsplats. 

Master bedroom
Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Två takfönster och förvaring på kattvind. Ingång till badrum II.

Badrum II
Vitkaklade väggar samt uppvärmt klinkergolv. Toalett och tvättställ. Duschhörna, handdukstork och infällda spotlights i tak.

Allrum med loft
Underbart rum med både loft och fransk balkong. Detta rum går att avdela till ett fjärde sovrum med lätthet. Högt upp till taknok. 

Med mera
Våningen är i två plan och ligger i tre väderstreck. Men den är södervänd för maximalt ljus. På övre plan finns fransk balkong men det skall ha funnits ett äldre bygglov gör balkong. Takhöjden varierar men ända upp till 3,5m på sina ställen. 

Bostadsrättsföreningen Järla Strand ingår 51 lägenheter fördelade på fem hus vid Winborgs Väg 29-43. Alla hus ligger utmed stranden vid Järla Sjö. De byggdes åren 2003-2004.

Föreningens goda likviditet beslöt styrelsen att juli 2020 skulle vara en avgiftsfri månad.
Totala skulden i hela föreningen ligger på en kapitalskuld 5 950 000:-

Nyckeltal för föreningen:
Årsavgift per kvm 668 kr / m² (2020)
Belåning per kvm   2326 kr / m² (2020)

 

Cykelrum
Föreningens cykelrum finns på Winborgs väg 33

Bredband och telefoni
Föreningen har ett gruppavtal med Telenor för bredbands- och telefonitjänster, som alla boende kan nyttja. I korthet innebär avtalet att de fasta månadsavgifterna faktureras till föreningen och de boende betalar själva för samtalskostnader och extratjänster som man kan beställa efter eget önskemål (musik, film, o.dyl.).
För att komma igång med gruppavtalet: kontakta Telenor och uppge att du vill beställa gruppanslutningen och få en router kostnadsfritt. 

TV
Föreningen har Tele 2 (tidigare ComHem, som gått ihop med Tele2), som TV-leverantör.
Den 8 september 2020 slutade Comhem med sina analoga sändningar. Förändringen innebar bland annat att vi alla nu kan se ytterligare kanaler digitalt, bl a TV3 och TV5 som tidigare bara kunde ses analogt.
För den som vill ta del av det kompletta kanalutbudet som ingår i föreningens abonnemang, rekommenderar vi att ladda ner Com Hems app (Comhem Play). 

Förråd
Samfälligheten har förråd för uthyrning i området, se http://jarlasjo.se/omradet-jarla-sjo/forrad/ för mer information.

Bostadsrättsförsäkring 
Den tilläggsförsäkring som heter bostadsrättstillägg, har föreningen tecknat gemensamt genom Trygg Hansa. Detta betyder att du inte behöver teckna ett individuellt bostadsrättstillägg till din hemförsäkring.

Parkering
I området gäller elektronisk parkering, du kan läsa mer om parkering samt garageplatser på samfällighetens hemsida http://jarlasjo.se/omradet-jarla-sjo/parkering/

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
Öppen planlösning
Utsikt
Matplats
Visa fler bilder
Balkong
Trappa
3,5 i takhöjd
Stota middagsbjusningar
Sjöutsikt
Järla Sjö
Balkong i söderläge
Bra med plats
3.5 meter i takhöjd
Till övre plan
Kök
Designkök
 Siemens
Sovrum I /tv-rum
Magi
Badrum nedre plan
Fransk balkong
Ev. sovrum IIII
Loft
Vägen ner
Sovrum II
Högt läge
Sovrum III
Badrum II övre plan
Järla Sjö
Morgondopp
Magiska solnedgångar
Bada, fiska eller hyr en båt
Utsikt
Bryggorna framför bostaden
Fasaden
Entréplan
Övre plan

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.