Alla bilder

Järla sjö / Nacka

Turbinvägen 5D

Rum:
2 rum och kök
Boyta:
45 kvm
Byggår:
2019
Pris:
2 995 000 kr
Boarea:
45 kvm
Antal rum:
2
Antal badrum:
1
Våning:
Entréplan
Lgh nr skv:
1003
Lgh. nr. brf:
10-1003
Hiss:
Ja
Balkong:
Egen uteplats
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
0.34950%
Avgift:
2 625 kr / månad Värme, vatten & marksända TV-kanalerna
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2019
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Bergvärme och liten del fjärrvärme
Komm. skatt:
30.06%
Pantsatt:
Ja
Namn:
Brf Turbínhallen
Acc. jur. pers.:
Nej
Äger marken:
Ja
Äkta förening:
Ja
El:
120 kr
Försäkring:
90 kr
Totalt / mån:
210 kr

Visning

Visning

Inga visningar då detta objekt inte är till salu.

Planritningar

Beskrivning

Underbar tvåa med egen uteplats i Järla sjö!

I detta populära och trivsamma område i natursköna omgivningar finns nu denna pärla, utmärkt till paret som ska flytta ihop eller den som behöver ett luftigt eget boende. En perfekt tvåa med öppet kök och vardagsrum och en alldeles egen uteplats. Många fönster och trevligt ljusinsläpp, gott om förvaring och ett stort sovrum skapar ett ypperligt hem. Allt i en bra förening intill vatten och skog, i den lilla kvartersstaden Järla sjö i Nacka med goda kommunikationer oavsett riktning!

Interiör
Järla sjö har spännande anor med flertalet industrier som har försett Sverige med allt från ättika till turbiner. Nu är området inte längre industri, men många detaljer som skvallrar om historien finns kvar. Detta hem byggdes så sent som 2019 och har varsam skandinavisk design med mjuk färgsättning. Köket går i ljusgrå kulör med marmorimitation till stänkskydd. Fönsterna och den helglasade balkongdörren är inramade i svart för industrikänslan och släpper in massor med ljus till den härligt öppna lösningen mellan kök och vardagsrum. En matgrupp kan med fördel placeras under fönsterraden och längre in passar det utmärkt att placera soffhörnan. Som en förlängning av bostaden finns den 20 kvadratmeter stora uteplatsen, en alldeles underbar plats att njuta av så snart vårens solstrålar värmer!
Hemmet har ett sovrum som nås genom två dörrar. Dörrarnas placering gör att en dubbelsäng får gott om plats samtidigt som man når sängen från båda sidorna. En stor inbyggd garderob tar hand om kläder och förvaring. Ytterligare en inbyggd garderob finns i hallen, där det också finns en plats för sko- respektive hatthylla. Badrummet har grå klinker och stora vita kakelplattor på väggarna. Glasvägg till duschen, handdukstork och tvättmaskin är trevliga detaljer i badrummet!

Med mera
I Järla sjö är det ordnat så att alla boende ska kunna njuta av det lilla extra! I föreningen finns det bland annat ett eget gym och bastu. Om sommaren är det bara några kliv ner till badbryggorna, kräftfisket eller att bara njuta vid sjökanten, om vintern förvandlas sjön till en skridskobana. Badbryggor och andra inslag får alla nyttja. Redan idag är det goda kommunikationer till den lilla sjöstaden, och när tunnelbanan byggs ut blir det med en station här. Samtidigt är det faktiskt cykelavstånd till City! Runt omkring finns flertalet populära skolor och Nackagymnasium ligger nära. För den som inte kan få nog av fin natur går det utmärkt att promenera runt sjön till Nacka naturreservat, som också erbjuder motionsspår och Hammarbybacken för utmanande träning!

Entré
Hall med gott om avhängning och garderobsvägg. Säkerhetsdörr och ljust trägolv.

Kök
Köksleverantör är Häcker. Ljusgråa köksluckor, bänkskiva i rostfritt samt marmorinspirerad granitkeramik som stänkskydd över arbetsytorna. Plats för matbord och gott om förvaring i skåp. Maskinell utrustningen med induktionshäll, helkyl och helfrys, integrerad diskmaskin och varmluftsugn. Öppen planlösning med vardagsrum. Ljust trägolv.

Vardagsrum
Är med en öppen planlösning mot köket. Även här kan du njuta av stort flerluftsfönster. Plats för soffa och tv-bänk m.m. Utgång till stor härlig uteplats. Ljust trägolv.

Uteplats
Ca. 20 kvm trälagd yta med sol hela dagarna från maj-sept. Ligger i rakt söderläge. Buskage gör det lite mer ostört och skyddat mot föreningens gård. 

Master Bedroom
Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Garderobsvägg med skjutdörrar. Ljust trägolv. 

Badrum
Helkaklat duschrum med uppvärmt klinkergolv. Toalett och tvättställ på kommod med badrumsskåp med belysning ovan samt dusch bakom svängdörrar i glas. Kombinerad tvätt/torktumlare och ovan finner ni arbetsbänk och överskåp. Handdukstork. 

Brf Turbinhallen äger fastigheten Nacka Sicklaön 145:19 och innefattar fyra byggnader med namnen Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret och Gårdshusen. Antal våningsplan är två till fyra stycken och antal trapphus 14 stycken. Turbinhallen och Ritningskontoret byggs i de befintliga delarna av Gustaf de Lavals fabrikslokaler. Maskinhallen Byggs delvis på befintlig fasad. Gårdshusen är helt nyproduktion i form av åtta stycken radhus inne på gården. Byggnaderna inrymmer totalt 205 stycken bostadsrättslägenheter i varierad storlek från ettor till femmor samt två stycken hyreslokaler,(totalt tre hyresgäster med skola) en skola och ett garage i två plan över mark.

Föreningen är del av samfälligheten Järla Sjö. Härigenom erbjuds möjlighet att hyra garageplats (kö), extra förråd (kö) m.m. Samfälligheten äger bryggan, vattnet och badplatserna utanför alla fastigheter inom Järla sjö. För mer information se https://jarlasjo.se/.

Föreningen har ca. 9 miljoner i intäkter från avgifter men hela 6 680 281 kronor till kommer från två lokaler, en skola och alla garageplatser. Så föreningen har goda intäkter och kan hålla avgifterna på en bra nivå, ca. 700 kronor/kvm/år. 

Förråd
Lägenhetsförråd till varje lägenhet finns i Turbinhallen (garage), stl ca.4 kvm. 

Individuell elmätare
Ett centralt el-abonnemang är tecknat för föreningen med undermätare till respektive lägenhet. Avgiften för elförbrukning debiteras respektive lägenhet enligt förbrukning och läggs till på avin för månadsavgiften.

Parkering/Garage
Föreningen har ett garage i 2 plan med ca 120 stycken parkeringsplatser. Plats kostar 1.000-1.500 kr beroende på storlek. Det råder även boendeparkering i området till en månadskostnad (se Järla Sjö Samfällighet).
Idag administreras kön till garaget, avtalsskrivning och avisering för garageplatserna av Parkando. Kontakta dem för exakta priser och för status avseende kön.

Cykel & barnvagnsförråd
Cykelförråd finns i garaget samt cykelställ på gården. Gemensamt barnvagns- och rullstolsförråd finns.

Gym
I Turbinhallens södra del finns tillgång till bastu samt ett väutrustat gym. 

Festlokal
Finns att disponera mot ett rabatterat pris. Lokalen sköts av ett catringföretag som även är hyresgäster i föreningen. 

Innergård
Den gemensamma innergården är plattbelagd, krattad betong, gångytor, blommor och trä.

TV & Bredband
Fastigheten är fiberansluten via Comhem. Bredband levereras med upp till hastigheten 1000 Mbit och debiteras som en obligatorisk avgift på 180 kr/mån utöver månadsavgiften. Kabel-TV via Com Hem. Föreningen har för avsikt att låta de marksända TV-kanalerna ingå i månadsavgiften. Utöver det kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för utökat kanalutbud.

Fiskerätt, Båt- och kanotklubb
Genom Järla Sjö Samfällighet finns en fiskerätt i Järlasjön. En gång per år har varje förening i Järla sjö rätt att fiska egna kräftor.

Renoveringar
Inga stora kommande renoveringar (2021-12)

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
DSC_7695
DSC_0715_print
DSC_0702_print
Visa fler bilder
DSC_7709
7690-7692
DSC_0693_print
DSC_0695_print
0672-0688
DSC_0743_print
DSC_0725_print
DSC_0748_print
DSC_0706_print
DSC_7703
DSC_8395_print
DSC_0731_print
DSC_0678_print
DSC_0682_print
0741-0745
DSC_0738_print
DSC_0729_print
DSC_0709_print
0664-0661
0652-0670
DSC_7692
DSC_7690
DJI_0932
DJI_0927
DJI_0919
DJI_0482_print
DSC_0775
DSC_0778
DSC_0780
11807999_1-312-5_2D_web
DSC_7697

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.